یارا فایل

مرجع دانلود انواع فایل

یارا فایل

مرجع دانلود انواع فایل

پایان نامه روانشناسی پیرامون کمرویی و درمان آن

اختصاصی از یارا فایل پایان نامه روانشناسی پیرامون کمرویی و درمان آن دانلود با لینک مستقیم و پرسرعت .

پایان نامه روانشناسی پیرامون کمرویی و درمان آن


پایان نامه روانشناسی پیرامون کمرویی و درمان آن

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



فرمت:word(قابل ویرایش)

تعداد صفحات:

 

چکیده:

تحقیقی که در ایران توسط خانم عصمت غریب رضا یزدی در بین دانش آموزان مقطع متوسطه در استان یزد در سال تحصیلی 72-71 انجام گرفته نتایج آن بیانگر فراوانی کمرویی در بین دانش آموزان دختر و پسر به شرح زیر می باشد .

1-64%دانش آموزان کمرو دختر و حدود 36% انها پسر هستند .

2-9/34%دانش آموزان کمرو اظهار کرده اند که در ظاهر آنها عیب و نقصی وجود دارد .

3-8/35%دانش آموزان کمرو ، حالت کمرویی را در دوران راهنمایی بیشتر احساس کرده اند و این درصد در دبیرستان به3/28% رسیده بود .

4- 9/18% دانش آموزان کمرو ،کمرویی خود را در حد متوسط و زیاد احساس می کنند .

5-16%دانش آموزان اظهار کرده اند عادت ناخن جویدن دارند 5/7% آنها دچار لکنت زبان هستند 7/3% عادت مکیدن انگشت و 6/5% بقیه به موارد دیگر عادت دارند .

6-بیش از 70% دانش آموزان کمرو متعلق به خانواده های 9-5 فرزندی بودند .

7-36%دانش آموزان کمرو فرزند اول 6/22% فرزند دوم و بقیه از فرزندان دیگر .

8- 5/24% پدران دانش آموزان کمرو کارمند ، 9/17% کارگر ، 9/16% کشاورز ،9/34%شغل آزاد .

9- 3/94% مادران دانش آموزان کمرو خانه دار بودند .

10-3/59% پدر دانش آموزان بی سواد یا کم سواد و 65% مادران کم سواد و بی سواد .

11- 3/10% دانش آموزان کمرو به بیماری جنسی و 5/24% مبتلا به بیماری روانی بودند .

 

29-2-نقد و بررسی :

به نظر می رسد کمرویی به نحوی بر تمام جوانب زندگی ما تاثیر می گذارد . ان چه به عقیده ی هر یک از آنها مشکل نهایی شخص ماست در واقع با جمع بیشماری از افراد مشترک می باشد . آگاهی بر این امر که در رنج خود تنها نیستیم آرامش بسیاری به ما می بخشد .

کمرویی یک مشکل بی سر و صدا است که چنان شایع گشته است که می توان ان را یک بیماری اجتماعی نامید . روند های موجود در اجتماع نشان میدهند که در خلال سال های آینده به خاطر افزایش انزوا ، رقابت و تنهایی این مشکل افزایش خواهد یافت اگر هر چه زود تر این بیماری را در مان نکنیم فرزندان و نوادگان ما زندانیان کمرویی خود خواهند گردید . برای اجتناب از بروز این مشکل باید کمرویی را بشناسیم تا بتوانیم از میان جهنم کمرویی راه خود را به سوی بهشت رستگاری پیدا کنیم انجام این کار آسان نیست اما شدنی است !

اگر چه تحقیقات تعداد زیادی از پرسش های ما را پاسخ میدهند اما محدودیت ها بر سر راه تحقیقات مانع از ارزیابی دقیق مشکلات از جمله مشکل کمرویی میشود در این تحقیق چون تنها ابزار گرد آوری اطلاعات بیشتر از نوع پرسشنامه چند گزینه ای (پاسخ بسته)استفاده شده است و از پرسش های دیگر کسب اطلاعات مانند مصاحبه چهره به چهره و مشاهدهی مستقیم و سایر روش ها استفاده نشه است اطلاعات به دست آمده فقط اظهارات محدود و ناقص کسانی که به پرسش نامه پاسخ داده اند می باشد . پس با این وجود نمی توان به میزان درصد های به دست آمده اطمینان حاصل کرد . البته این تحقیق بسیاری از واقعیت ها و عوامل به وجود اورنده کمرویی را شناسایی کرده اما کافی به نظر نمی رسد .

امید است با تحقیقات بیشتر و مطالعات دقیق تر بتوان ریشه های کمرویی را که خود ریشه ی بسیاری از معلولیت های اجتماعی و نا هنجاری های فردی و اجتماعی می باشد را از بین برد .

 

فصل سوم:روش شناسی

1- روش تحقیق

2- جامعه آماری

3- نمونه آماری

4- ابزارها

5- روائی و پایانی

6- روش آمار

 

 

1-3- روش تحقیق :

تحقیق حاضر از نوع تحقیق توصیفی است که هدف ان بررسی رابطه ی کمرویی و عملکرد تحصیلی دانش آموزان مقطع راهنمایی روستای پیر تاج در بهار 1386 می باشد.

 

2-3- جامعه آماری:

جامعه آماری شامل تمام دانش آموزان مقطع راهنمایی روستای پیر تاج می باشد.

 

3-3- نمونه آماری:

حجم نمونه مورد مطالعه از بین دانش آموزان راهنمایی که 20 نفر دختر و 20 نفر پسر می باشند به روش نمونه گیری تصادفی انتخاب شده اند.

 

 

4-3- ابزارها:

ابزار جمع آوری اطلاعات در این تحقیق کمرویی استنفرد است که به بیش از 000/5 نفر از نوجوانان ،جوانان و بزرگسالان در سراسر دنیا ارائه گردیده و دارای 25 سؤال بسته می باشد.

 

5-3- روائی و پایائی:

روائی و پایائی مقیاس کمرویی استنفرد قبلاً توسط استنفرد و دیگران تأیید گردیده است .

6-3- روش آماری :

روش آماری به کار رفته در این تحقیق بر اساس روش های توصیفی و استباطی می باشد که در روش توصیفی بر اساس جدول فراوانی ونمودارها در روش استباطی با استفاده از مجذور کامل فرضیه های تحقیق را مورد بحث و بررسی قرار می دهیم.

 

روش های آماری و تحلیل داده ها:

در این پژوهش با استفاده از آمار توصیفی و استباطی اطلاعات به دست آمده در سطح کمی و کیفی مورد تجزیه و تحلیل قرار می گیرد و در سطح توصیفی نتایج داده ها به صورت جدول و نمودار توصیف می شود و در سطح استباطی بر اساس فرضیه های مطرح شده در پژوهش مورد تجزیه و تحلیل قرار می گیرد.

 

فصل چهارم:تجزیه و تحلیل یافته ها

الف- تحلیل داده های اصلی

ب – تحلیل استنباطی

2- تحلیل داده های تلویحی

 

 

تحلیل داده های اصلی:

الف- تحلیل وتوصیفی: درسطح توصیفی در سطح جدول و نمودار برای نمایش داد ه ها استفاده می شود.

ب: تحلیل استنباطی در سطح تحلیل استنباطی از آزمون های آمار استنباطی استفاده می شود که در این تحقیق از آزمون غیر پرامتر یک مجذور کا استفاده شده است .

 

 


دانلود با لینک مستقیم

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.