یارا فایل

مرجع دانلود انواع فایل

یارا فایل

مرجع دانلود انواع فایل

تحقیق آئین کار تهیه انواع کشمش از مرحله برداشت محصول تا بسته بندی

اختصاصی از یارا فایل تحقیق آئین کار تهیه انواع کشمش از مرحله برداشت محصول تا بسته بندی دانلود با لینک مستقیم و پرسرعت .

تحقیق آئین کار تهیه انواع کشمش از مرحله برداشت محصول تا بسته بندی


تحقیق آئین کار تهیه انواع کشمش از مرحله برداشت محصول تا بسته بندی

 

 

 

 

 



فرمت فایل : word(قابل ویرایش)

تعداد صفحات:22

فهرست مطالب:
 
آئین کار تهیه انواع کشمش از مرحله برداشت تا بسته‏بندی
مقدمه
هدف
دامنه کاربرد
تعریف کارگاه
مراحل تهیه انواع کشمش
 
 
 
پیشگفتار
 آئین کار تهیه انواع کشمش از مرحله برداشت تا بسته‏بندی که بوسیله کمیسیون فنی خشکبار تهیه و تدوین شده و درسی و دومین جلسه کمیته ملی صنایع غذایی و بسته‏بندی مورخ 62/7/9 تصویب گردید .  پس از تائید شورای عالی استاندارد و به استناد ماده یک ( قانون مواد الحاقی به قانون تأسیس مؤسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران مصوب آذرماه 1349) به عنوان آئین کار رسمی ایران منتشر می‏گردد .  
 برای حفظ همگامی و همآهنگی با پیشرفتهای ملی و جهانی صنایع و علوم استانداردها و آئین کارهای ایران در مواقع لزوم و یا در فواصل معین مورد تجدید نظر قرار خواهند گرفت و هر گونه پیشنهادی که برای اصلاح یا تکمیل این استانداردها و آئین کارها برسد در هنگام تجدید نظر در کمیسیون فنی مربوط مورد توجه واقع خواهد شد .  
 بنابر این برای مراجعه به استانداردها و آئین کارهای ایران باید همواره از آخرین چاپ و تجدید نظر آنها استفاده نمود .  
 در تهیه این آئین کار سعی بر آن بوده است که با توجه به نیازمندیهای خاص ایران حتی‏المقدور میان روشهای معمول در این کشور و استاندارد و روشهای متداول در کشورهای دیگر همآهنگی ایجاد شود .  
 لذا با بررسی امکانات و مهارت‏های موجود و اجرای آزمایشهای لازم آئین کار حاضر با استفاده از منابع زیر تهیه گردید .
 1 ـ استاندارد کارگاه و کارخانه برگه زرد آلو و کشمش شماره 61 سال 1344
 2 ـ آئین کار ضد عفونی خشکبار و حبوبات شماره 2339
 3 ـ گزارش طرحهای ترویجی کشمش در مناطق آذربایجان شرق , آذربایجان غربی , کردستان و خراسان و فارس در سالهای 1349 ـ 1350 ـ 1351 ـ 1353 و 1361
 4 ـ اداره استاندارد خراسان (1349) تحقیق و بررسی نحوه استفاده از محلول روغن استرالیائی و کربنات پتاسیم در تهیه کشمش مرغوب .  
 5 ـ اداره استاندارد آذربایجان غربی (1350) پروژه ترویجی تیزابی نمودن انگور با روغن استرالیائی و کربنات پتاسیم .  
 6 ـ موید ـ کیوان (1360) روش تهیه کشمش خشکباری از سری مجموعه خشکبار از میوه‏جات استاندارد منطقه فارس و بنادر .  
 7 ـ حربی ـ کتایون و روشن منش ـ بهزاد (1356) گزارش باز دید و بررسی روش تهیه و ضد عفونی محصولات خشکبار در کشورهای ترکیه و یونان ( مؤسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران .)  
 8 ـ فکری ـ منصوره , 1361 روش خشک کردن میوه‏جات در استرالیا از انتشارات مؤسسه اصلاح و تهیه نهال و بذر .  
 9 ـ اداره موکاری ـ سازمان عمران قزوین (1347 ـ 1346) روش تهیه کشمش مرغوب .  
 10 ـ اجلالی محمود (1349) روش نگهداری مواد غذائی , از انتشارات ـ دانشگاه تهران نشریه شماره .1316  
 11 ـ روش خشک کردن میوه‏جات و سبزیجات از انتشارات سازمان برنامه و بودجه .  


دانلود با لینک مستقیم

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.