فرمت:word(قابل ویرایش)
تعداد صفحات:83
پایان نامه کارشناسی
فهرست مطالب:
فصل اول
مقدمه ……………………………………… 1
معرفی سیستم انبار …………………………… 1
آماده سازی محیط توسعه………………………… 1
قابلیت های سیستم…………………………….. 2
فاز تشریح ………………………………….. 2
ویژ گی های محصول……………………………. 6
ریسک……………………………………….. 6
فصل دوم
فازساخت construction……………………………. 7
UML چیست ؟ ………………………………… 7
دیاگرام UML ……………………………….. 8
Use Case. ……………………………………. 8
class diagram…………………………………. 12
object diagrams ………………………………. 13
state chart diagram …………………………….. 14
چرا نمودارهای حالت مهم هستند؟ ……………….. 14
Static Structure ……………………………….. 15
sequence diagram …………………………….. 23
پیامها …………………………………… 23
activitydiagram diagrams: …………………………. 25
تصمیمات …………………………………… 26
نمودار همکاری ……………………………… 28
نمودار جزء ………………………………… 28
deployment diagram…………………………….. 28
دیاگرام بسته ……………………………… 29
یادداشتها………………………………….. 30
چرا این همه نمودارهای مختلف؟ ……………….. 30
Collaboration diagram……………………………. 31
فصل سوم
الگوریتم…………………………………… 32
مراحل پنج گانه …………………………….. 33
مرحله مقداردهی اولیه ……………………….. 33
مرحله ورودی ……………………………… 33
مرحله پردازش……………………………….. 34
مرحله خروجی………………………………… 34
مرحله پاکسازی ( Cleanup )………………………. 35
پالایش یک طرفه ……………………………… 36
فصل چهارم
پیاده سازی…………………………………. 37
دیاگرام های موجود برای سیستم انبار……………. 40
کد های مربوط به فرم اصلی…………………….. 48
منوی فایل………………………………….. 49
گزینه کالاها ی موجو د در انبار………………… 49
کدهای مربوط به فرم کالا های وارد شده …………. 53
کدهای مربوط به فرم کالاهای خارج شده …………… 61
کدهای مربوط به فرم نمایش جستجو……………….. 66
منوی گزارش…………………………………. 67
منوی ویرایش ………………………………. 67
منوی ثبت نام ………………………………. 73
کدهای مربوط به فرم ثبت نام ………………… 74
کدهای مربوط به فرم نمایش کالاها ………………. 76
کدهای مربوط به فرم چاپ کالا ها ……………… 76
کدهای نمایش جستجو …………………………. 77
فصل پنجم
Web saite……………………………………. 80
ورود به سیستم ……………………………. 80
صفحه اصلی………………………………….. 81
کالاهای موجود در انبار……………………….. 81
کالاهای خارج شده ………………………….. 82
چکیده:
امروزه با وجودی که پیشرفت علم ، هنوز هستند سازمان هایی هستند که به دلیل عدم توجه لازم ، مشکلاتی جدی برای خویش بوجود می آورند . نیمی از این بی توجهی ناشی از عدم فعالیت افراد است . اینکه این عدم فعالیت از کجا ناشی می شود بستگی به دلایلی دارد که دلایل آن در این مقطع برای ما مهم نیست و فقط باید در صدد کاهش بروز مشکلات برآییم . بنابراین طرحی را پیشنهاد کردیم که هدف آن افزایش سطح آگاهی عمومی افراد جامعه نسبت به خطراتی است که جامعه را تهدید می کند . هر چند که مدت زمان طولانی ایی برای تکمیل این طرح لازم است اما از نظر ما عنوان کردن آن و انجام قسمتی از آن هم جزئی از هدف اصلی است . در این پایانامه به تعریف طرح اولیه ، مدل تحلیل و طراحی و پیاده سازی این طرح پرداخته شده است . این سامانه سیستمی است برای ذخیره قطعات کامپیوتری ،و به روز کردن آن، که تمامی سازمان به آن احتیاج دارند. در آن از مفاهیم مربوط به طبقه بندی اطلاعات استفاده کردیم ، اما در سیستم فعلی طبقه بندی به صورت خودکار انجام نمی شود . در تحلیل و طراحی ، دیاگرام های مربوط به پروسه مهندسی نرم افزار و مهندسی نیازمندیها را بدست آورده ایم و در مرحله پیاده سازی از چهارچوب .NET استفاده کرده ایم .
نکته قابل توجه اینکه همیشه جا برای بهتر شدن و با کیفیت تر شدن وجود دارد و تعریف این طرح و پیاده سازی آن نیز از این قضیه مستثنی نیست . بنابراین برآن شدیم تا پژوهش و کار تحقیقاتی ایی در زمینه بهبود بخشی این طرح انجام دهیم که حاصل این تحقیق و پژوهش کمک می کند تا در کارهای آتی ایی که بر روی این طرح انجام خواهد شد ، به نتایج رضایت بخش و بهتری برسیم . در این راستا تحقیقاتی در زمینه طبقه بندی اطلاعات متنی و روشهای یادگیری ماشینی به منظور اعمال طبقه بندی اتوماتیک متن در کارهای آتی ، انجام دادیم .
فصل اول
مقدمه:
در این پژوهش به تحلیل ، طراحی وپیاده سازی یک سیستم انبار می پردازیم . هدف از تهیه این سامانه افزایش سطح اطلاعات کاربران نسبت به قطعاتی است که مورد استفاده قرار می گیرد.ابتدا طرح اولیه این سیستم را توضیح داده ایم ، سپس به برررسی و شناخت نیازمندیها و تحلیل سیستم پرداخته ایم و دیاگرام های پروسه مهندسی نرم افزار با استفاده از نرم افزار rational rose تهیه کرده ایم . مرحله پیاده سازی با استفاده از چهارچوب .NET انجام شد . این سامانه زمینه کار تحقیقاتی نیز دارد . در این مورد به تحقیق در مورد یادگیری روش های مهندسی نرم افزار برداخته ایم .
معرفی سیستم انبار
این سیستم برای بخش IT در شرکت ایران خودرو در نظر گرفته شده است، در این بخش تمامی قطعات و لوازم مربوط به کامپوتر نگه داری می شود .
در قسمت های مختلف شرکت نیروهای انسانی مشغول به انجام وظایف تعریف شده ،توسط سازمان می باشند. افراد با سیستم های کامپیوتری مشغول به فعالیت می باشند.
در صورت بروز مشکلات سیستمی با قسمت IT تماس گرفته می شود وافرادی که در بخش ITمشغول به خدمت رسانی هستند به بخش مورد نظر رفته ومشکل را در صورت ممکن حل می کنند ولی اگر مشکل قابل حل نباشد باید سیستم مورد نظر را به بخشITآورده و مشکل آن را بررسی کنند.
یک سیستم ممکن است به هر دلیل سخت افزاری دچار مشکل شود،که کاربران این بخش باید آن را رفع کنند اگر قطعه ای خراب شده باشد وکاربر احتیاج به سیستم داشته باشد واحدIT،باید قطعه جدید را بر روی سیستم نصب کند تا کاربر به کارهای تعین شده خود رسیدگی کند.
حال قطعه ای که بر روی سیستم نصب می شود ممکن است دو حالت داشته باشد:
جدید باشد
تعمیری باشد(از سیستم های قبلی که دچار مشکل بوده اند وحال مشکل رفع شده است بر روی سیستم مورد نظر نصب شود).
در این بخش به دلیل اینکه کاربرانITسفارش قطعات جدید را به قسمت خرید شرکت می دهند باید کاربران لیست تمامی قطعات را در شرکت را داشته باشند و باید هر بار که رئیس بخش ار آنها گزارش قطعات را بخواهند آن را ارائه دهند ،که سیستم نرم افزاری برای حل مشکلات کاربران IT.است.
آماده سازی محیط توسعه:
را توسعه دهیم با ید یک شناخت ولیست کامل از قطعات که در این بخش استفاده می شود را در دست داشته باشیم که یکی از کاربران ITاین اطلاعات را در اختیار می گذارد.و هر انچه که در اختیار بنده قرار گرفت را به صورت یک پایگاه داده در نظر گرفتیم.که پیش تر می پردازیم.
برای اینکه هر قطعه در سیتم شناخته شده باشد برای آن خصوصیات های زیرا در نظر گرفته ایم:
نام کالا
نوع کالا
مدل کالا
ظرفیت کالا
معرفی کالاها به نرم افزار و انتساب کد اختصاصی به هر کالا
دسته بندی کالاها بر حسب نوع
اختصاص واحدهای شمارش فرعی و اصلی به هر کالا
تعریف افراد رابط واحدهای سازمانی با واحد انبارداری به عنوان گیرنده گان کالا و اختصاص کد انحصاری به هر شخص
تعریف دقیق واحدهای سازمانی به همراه ثبت دقیق مشخصات آنها و تخصیص کد انحصاری به هر واحد.
قابلیت های سیستم
سرعت بالا در پیدا کردن اطلاعات مربوط به یک کالا
جلوگیری از اتفاقات ناگهانی مانند گم شدن کالا
حذف هزینه های اضافی مانند چاپ رسید
جلوگیری از بایگانی تعداد زیادی کاغذ به عنوان رسید
سرعت در سرویس دهی به ارباب رجوع
یکی از ویژگی های منحصر به فرد نرم افزار انبارداری انباردار، امکان برقراری ارتباط کاربران و صاحبان کالا بدون حضور فیزیکی آنان در انبار است. با استفاده از این قابلیت، مسئول انبار می تواند بدون مراجعه حضوری و بدون نیاز به مکالمه با کاربران کالا مشاهده نماید.
انباری که این سیستم را مورد استفاده قرار دهد، یک کلمه عبور و یک کلمه رمز در اختیار دارد. و می تواند به هر کاربری یک کلمه عبور ورمز عبور دهد.صاحب کالا با استفاده از این دو شناسه و با برقراری ارتباط تلفنی از طریق کامپیوتر، می تواند کلیه اطلاعات مربوط به موجودی خود از قبیل موجودی در انبار، ورودی و خروجی کالای مربوط به خودو سایر اطلاعات را مشاهده نماید.
امنیت بسیار بالای نرم افزار انباردار ، به شما این اطمینان را می دهد تا نسبت به عدم دسترسی در اعمال تغییرات در اطلاعات مربوط به کالاها ، ورودیها و خروجیها توسط کاربر سیستم مطمئن بوده و هیچ نگرانی به خود راه ندهید.
با استفاده از این سیستم ، ترافیک کاری اپراتور انبار جهت پاسخگویی به صاحبان کالا و کنترل رفت و آمدهای کالا کاهش یافته می شود.