یارا فایل

مرجع دانلود انواع فایل

یارا فایل

مرجع دانلود انواع فایل

پایان نامه ارتباط با پایگاه داده‌های Access در Visual Basic

اختصاصی از یارا فایل پایان نامه ارتباط با پایگاه داده‌های Access در Visual Basic دانلود با لینک مستقیم و پرسرعت .

پایان نامه ارتباط با پایگاه داده‌های Access در Visual Basic


پایان نامه ارتباط با پایگاه داده‌های Access در Visual Basic

 

 

 

 

 

 

 

 

 


فرمت:word(قابل ویرایش)

تعداد صفحات:93

 

فهرست مطالب:

 

پیشگفتار : ۳

مقدمات Visual Basic. 5

تاریخچه‌ی زبان BASIC.. 7

کار با ویژوال بیسیک.. ۷

آشنایی با محیط ویژوال بیسیک.. ۸

کلیات.. ۱۱

پنجره‌ی Code. 12

داده‌ها در ویژوال بیسیک.. ۱۳

سایر انواع داده ۱۵

تعریف متغیرها ۱۷

Option Explicit 18

تعریف رشته‌ها ۱۹

مقدار دادن به متغیرها ۲۰

عملگرهای ویژوال بیسیک.. ۲۱

- عملگرهای شرطی یا مقایسه ای.. ۲۳

داده‌های شرطی. ۲۵

ترکیب عملگرهای شرطی و منطقی. ۲۶

- مقدمات بانک اطلاعاتی Access. 29

Access امروزی مایکروسافت.. ۲۹

کاربرد برنامه Access. 30

بانک اطلاعاتی چیست؟. ۳۱

Access مایکروسافت به منزله یک RDBMS. 35

معماری Microsoft Access. 38

یک نرم افزار پایگاه داده امکانات زیر را در اختیار ما قرار می‌دهد: ۴۱

آشنایی با فیلد، رکورد و جدول. ۴۲

نوع داده فیلد (Field Data Type) 43

آشنایی با فیلد کلیدی (Key Field) و کلید اصلی (Primary Key) 44

آشنایی با اجرای نرم افزار Access. 45

باز نمودن یک جدول. ۴۶

- نحوه پیمایش رکوردهای جدول. ۴۷

اصول اصلاح یک رکورد ۴۹

تغییر نام فیلد در نمای Datasheet 50

ذخیره جدول بانک اطلاعاتی. ۵۰

اصول بستن بانک اطلاعاتی. ۵۱

- ایجاد بانک اطلاعاتی. ۵۱

اصول طراحی یک بانک اطلاعاتی. ۵۲

- تحلیل سیستم موجود ۵۲

نمای Design View.. 55

تنظیم خصوصیات فیلد ۵۶

ایجاد جدول با روش ورود اطلاعات.. ۵۸

هدایت و جهت دادن به کار جدول. ۵۹

تعیین کلید اولیه. ۵۹

اصلاح مشخصات جدول. ۶۰

افزودن فیلد به جدول. ۶۰

نحوه انتخاب رکوردها ۶۲

نحوه مرتب کردن داده های جدول. ۶۳

نحوه کپی ساختار یک جدول موجود ۶۴

توصیف پروژه: ۶۵

الف ) توصیف پایگاه داده ۶۵

ب ) توصیف فرم های برنامه. ۷۹

-شرح کد فرم Bag ؛ ۸۹

 

چکیده:

 

پیشگفتار :

ما در عصری زندگی می‌کنیم که آن را عصر اطلاع رسانی یا قرن ارتباطات نامیده‌اند، لذا می‌توان اذعان نمود که کامپیوتر بهترین ابزار ارتباطی در آن عصر می‌باشد. امروزه کامپیوتر نه تنها به عنوان یک وسیله شخصی یا ابزار گروهی خاص مورد استفاده قرار می‌گیرد، بلکه به عنوان یک وسیله ارتباطی مهم در جهان مطرح می‌باشد و به همین دلیل است که کاربرد آن روز به روز در جهان گسترش می‌یابد به گونه‌ای که در همه کشورهای جهان از جایگاه ویژه‌ای برخوردار می‌باشد.

با گسترش کاربرد کامپیوتر در جهان این رشته به صورت گسترده‌ای در زمینه‌های مختلف توسعه یافته و هر روز نیز به این گسترش افزوده می‌گردد.

پیشرفت سریع تکنولوژی، به ویژه فناوری اطلاعات و ارتباطات (ICT) روز به روز چشم اندازها و افق‌های روشن‌تری را جهت تسخیر قلل علمی، فنی و صنعتی و حل مشکلات و مسائل بشر ارائه می‌کند و تک تک افراد جامعه را به تلاش مضاعف در کسب مهارتهای رایانه‌ای و کاربرد آنها در سایر علوم ملزم می‌سازد، به نحوی که امروزه افراد و جوامع ناتوان در بکارگیری فن آوریهای جدید رایانه‌ را بی سواد تلقی می‌کنند. یکی از رشته‌های علمی مفید در زمینه کامپیوتر کار با پایگاه داده‌ها و نرم افزارهای بانک اطلاعاتی است که در زمینه‌های مختلف تجاری و اداری و وب سایت و … کاربرد دارد.

از این نرم‌افزارهای می‌توان به ORACLE ، ACCESS , MS SQL
MS SQL ,SERVER اشاره نمود.

ACCESS یک نرم افزار بانک اطلاعاتی قوی و آسان است که بسیاری از کاربران بانک اطلاعاتی تمایل زیادی به استفاده از آن نشان می‌دهند. در این پروژه درسی نیز از این نرم افزار خوب و سودمند بهره گرفته شده است.

زبان برنامه نویسی BASIC نیز به دلیل راحتی و آموزش سریع و آسان از گذشته دور مورد استقبال بسیاری از کاربران و برنامه نویسان بوده است.

زبان VISUAL BASIC نسخه تحت ویندوز زبان Basic است که البته بسیار قوی‌تر و پیشرفته‌تر از نسخه تحت DOS آن عمل می‌کند و بسیاری از برنامه‌های پیشرفته و سطح بالا و پیچید ه مورد نیاز شرکت‌های بزرگ به ویژه برنامه‌های چند رسانه‌ای (Multi Media) با استفاده ازآن نوشته می‌شود.

من نیز در این پروژه درسی از این زبان قوی که دارای قابلیت ارتباط با بانک اطلاعاتی به نحو مطلوبی است، بهره گرفته‌ام.

اصل و پایه پروژه من نحوه ارتباط با پایگاه داده‌ها، در یک زبان سطح بالا است که شامل باز کردن بانک اطلاعاتی،دیدن اطلاعات موجود در بانک اطلاعاتی، ویرایش یا حذف داده‌های بانک اطلاعاتی، ذخیره داده‌های جدید در بانک اطلاعاتی و لیست کردن داده‌های بانک اطلاعاتی طبق خواسته و نظر کاربر می‌باشد.

بانک اطلاعاتی برنامه من مربوط به یک فروشگاه نوت بوک می‌باشد. در این فروشگاه علاوه بر خود نوت بوک، کیف نوت بوک، لوازم جانبی نوت بوک یا PC، اجزاء اصلی داخل نوت بوک یا PC و نیز خود PC عرضه می‌شود.

برنامه VB در این پروژه طبق Query های خاصی که در ارتباطش با بانک اطلاعاتی ACCESS درخواست می‌کند، لیست‌های متفاوتی از اطلاعات آن را به نمایش در می‌آورد.

نرم‌افزارهای مورد استفاده :

1- Microsoft Access 2003

از برنامه‌های مجموعه office 2003 Microsoft

2- Microsoft Visual Basic

از برنامه‌های مجموعه Microsoft Visual studio 6.0

امید آنکه روزی بتوانم این پروژه را تا سطح خیلی پیشرفته تر و وسیعتری گسترش دهم تا در زمینه‌های واقعی قابلیت استفاده داشته باشد.

همچنین امیدوارم این کتابچه و اطلاعات ارائه شده در آن بتواند برای سایر دانشجویان رشته کامپیوتر و علاقه مند به یادگیری Access , VB مفید واقع شود.

فاطمه مهدوی، تیر 1386

مقدمات Visual Basic

مفاهیم اولیه

روش‌های برنامه نویسی معمولاً به دو نوع کلی تقسیم می‌شوند:

* برنامه نویسی تابع گرا یا ساخت یافته

* برنامه نویسی شی‌ءگرا

الف) برنامه نویسی تابع گرا یا Procedural : این روش برنامه‌نویسی متن گرا نیز نامیده می‌شود روش قدیمی تری است که مبتنی بر توابع می‌باشد و معمولاً یکی از توابع، اصلی است. با شروع برنامه، کنترل برنامه به اولین دستور تابع اصلی رفته و به ترتیب شروع به اجرای دستورات، از اولین دستور تا آخرین دستور تابع، می‌کند و مواقعی هم ممکن است فراخوانی‌هایی به یک یا چند زیر برنامه داشته باشد که با هر بار فراخوانی، کنترل برنامه به ابتدای تابع مورد نظر رفته و دستورات آن تابع را به ترتیب اجرا می‌نماید آن گاه با اتمام دستورات تابع مذکور، کنترل برنامه به ابتدای تابع مورد نظر رفته و دستورات آن تابع را به ترتیب اجرا می‌نماید آن گاه با اتمام دستورات تابع مذکور، کنترل برنامه به دستور بعد از دستور فراخوانی برمی‌گردد و روال برنامه تا رسیدن به آخرین دستور تابع اصلی ادامه می‌یابد. بعد از اجرای آخرین دستور تابع اصلی یا رسیدن به دستور خاتمه‌ی برنامه، برنامه پایان می‌پذیرد؛ مانند اکثر زبان‌های برنامه نویسی که تا به حال با آن کار کرده‌ایم، که از جمله بیسیک، پاسکال و C.

ب ) برنامه نویسی شیء گرا (Object Oriented): برنامه نویسی شیء گرا دارای اصول و ویژگی‌هایی است که با پیدایش ویندوز ومفاهیمی چون «چند وظیفه‌ای» که در آن سیستم عامل وجود دارد، مطرح شد. در این روش، بر خلاف روش قبلی، به جای استفاده از تابع اصلی که وظیفه‌ی کنترل تمام برنامه را بر عهده دارد از مفاهیمی هم چون کلاس، خصوصیت و شیء استفاده می‌شود. بنابراین برای یادگیری بهتر این روش نخست باید با مفاهیم گفته شده آشنا شویم.

در محیط زندگی با مفهوم شیء آشنا هستم. همان طور که می‌دانید یک شیء چیزی است مادی که دارای خصوصیاتی است، از جمله این که می‌تواند در مقابل برخی اتفاقات که ممکن است برایش رخ دهد از خود واکنش‌هایی نشان دهد. پس با این حال می‌توان گفت که هر شیء به همراه سه جنبه‌ی ذیل شناخته می‌شود :

    خواص
    رفتار یا متد
    روابط

خواص ویژگی‌هایی است که مشخص کننده‌ی حالت فعلی شی‌ء است؛ برای مثال می‌‌توان گفت رنگ یک میز قهوه‌ای است یا قد یک شخص 170 سانتی‌متر است. در این مثال میز و انسان شیء هستند و قهوه ای بودن و 170 سانتی متر بودن قد خواص آنهاست.

رفتار یک شیء نحوه‌ی پاسخ آن شیء در مقابل رویدادهایی است که ممکن است برایش رخ دهد. برای مثال شیء میز در مقابل رویداد وارد آمدن نیروی بیش از حد بر آن می‌شکند (رفتار). توجه داشته باشید که ممکن است شیء خاصی در مقابل بعضی رویدادها هیچ رفتاری از خود نشان ندهد. این در صورتی است که برای رویداد مورد نظر هیچ رفتاری تعریف نشده باشد. روابط هر شیء نیز نشان دهنده‌ی ارتباط آن شیء با اشیای دیگر است. به عنوان مثال، یک شخص می‌تواند مالک یک شیء مانند میز باشد که در این صورت رابطه‌ی مالکیت بین شیء و شخص برقرار است.

اشیایی که در دنیای واقعی وجود دارند، از انواع متفاوتند. حتی اشیای هم نوع ممکن است خصوصیات، رفتارها و روابط متفاوتی داشته باشند. با توجه به این نکته، برای شیء‌ها تقسیم بندی خاصی را در نظر می‌گیریم و اصطلاح کلاس را تعریف می‌کنیم. کلاس مجموعه‌ی تمام اشیای هم نوع است. هر چند این شیءها خواص، رفتار و روابط متفاوتی داشته باشند.

 


دانلود با لینک مستقیم

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.