یارا فایل

مرجع دانلود انواع فایل

یارا فایل

مرجع دانلود انواع فایل

دانلود تحقیق موتور ماشین چگونه کار میکند

اختصاصی از یارا فایل دانلود تحقیق موتور ماشین چگونه کار میکند دانلود با لینک مستقیم و پرسرعت .

دانلود تحقیق موتور ماشین چگونه کار میکند


دانلود تحقیق موتور ماشین چگونه کار میکند

 

 

 

 

 

 




فرمت فایل :docx(قابل ویرایش)

تعداد صفحات:10


توجه :مقاله فاقد منابع میباشد

چکیده:

موتور ماشین چگونه کار میکند
آیا تا به حال پیش آمده که کاپوت خودروی خود را بالا بزنید و متعجب بمانید که آن داخل چه خبر است ؟
  موتور خودرو می تواند نمایشگر یک سری قسمتهای فلزی , لوله های مختلف و سیمهای گیج کننده باشد . شما ممکن است که از روی کنجکاوی بخواهید دریابید که آنجا چه میگذرد . به هر حال شما از این وسیله به طور روزانه استفاده مینمایید و  دانستن طریقه کار کردن آن باید جالب باشد .  یا شاید شما خسته شده باشید از اینکه خودروی خود را به مکانیکی برده و در مورد قسمتهایی ( که کاملا برای شما بی معنیست ) بشنوید و مجبور باشید به خاطر این قسمتهای ناشناخته  فاکتور گران قیمتی را امضاء و پرداخت نمایید.
 یا حتی ممکن است که شما قصد خرید یک خودروی جدید را داشته باشید و با لغات خنده داری مانند ۳ لیتر وی ۶ یا dohc یا mpfi برخورد
نمایید . معنی اینها چیست ؟
اگر تا به حال در مورد اینجور مسائل متعجب شده اید , پس به خواندنتان ادامه دهید ! در این مقاله مادر مورد ایده های اولیه در مورد موتور , سپس شرح کامل کارکرد این قطعات با هم , و چه ایراداتی می تواند به وجود بیاید و چگونگی بالا بردن راندمان صحبت خواهیم کرد .
_ احتراق درونی : جهت پی بردن به نحوه کارکرد موتورهای احتراق درونی , به کار بردن تصویر ذهنی شما موثر خواهد بود . یک مثال خوب در این راستا توپهای جنگی قدیمی هستند که شما احتمالا آنها را در فیلمهایا موزه ها دیده اید . در آنجا سربازها درون لوله توپ را با باروت پرکرده سپس یک گوی فلزی ( که همان توپ است ) را درون آن قرار می دهند و با روشن کردن فیتیله ای که به باروت متصل می شود عمل شلیک صورت میگیرد . به این عمل احتراق درونی میگویند , ولی تجسم اینکه این چه ارتباطی با موتور خودرودارد کمی مشکل است .
مثال نزدیکتر به موضوعمان می تواند این باشد : فرض کنید که شما یک تکه لوله پلیکا با قطر حدودا هفت و نیم سانتی و به طول حدودا یک متر را در اختیار دارید . اگر شما یک سر آن را کاملا ببندید و یک قطره بنزین درون لوله بریزید , سپس یک سیب زمینی را با فشار به درون لوله بفرستید ( البته من پیشنهاد میکنم که همچین کاری را انجام ندهید و فقط فرض آن کافی می باشد ) چیزی که به دست خواهیم آورد یک وسیله است که در عام به آن توپ سیب زمینی می گویند . وقتی که سوخت آن وسیله را با یک جرقه آشنا نمایید , اتفاق جالبی که می افتد این است که سیب زمینی می تواند تا حدود ۱۵۰ متر به هوا پرتاب شود.
توپ سیب زمینی از همان ایده ای که پشت موتور های درون سوز است استفاده می نماید . اگر شما مقدار خیلی ناچیزی از یک سوخت با انرژی بالا ( مانند بنزین ) را در یک محوطه بسته کوچک قرار دهید و آن را مشتعل سازید , مقدارقابل توجهی انرژی آزاد خواهد شد آنهم به صورت گاز منبسط . شما می توانید از این انرژی جهت پرتاب یک سیب زمینی به ۱۵۰ متری استفاده نمایید.
دراین حالت انرژی تبدیل به حرکت سیب زمینی می شود . شما همچنین می توانید از این انرژی جهت مصارف جالبتری استفاده نمایید . برای مثال اگر شما بتوانید یک چرخه به وجود آورید که بتواند این انفجارها را صد بار در دقیقه انجام دهد و اگر شما بتوانید انرژی تولیدی را جهت کارهای مفید مهار نمایید چیزی که به دست می آید ساختار موتور یک ماشین است .
تقریبا تمامی خودروهای امروزی جهت تبدیل بنزین به حرکت از موتورهایی که به آنها چهار زمانه میگویند استفاده می نمایند . به این سیستم چهار زمانه همچنین چرخه اتو نیز میگویند
( otoo cycle ) . که این نام برای یادبود نیکولای اتو مخترع این سیستم در سال ۱۸۶۷ میلادی می باشد .
در تصویر زیر می توانید تصویر یک سیستم چهار زمانه را مشاهده نمایید .
شرح تصویر : A- سوپاپ ورودی انگشتی سوپاپ B – قالپاق روی سوپاپ C – دریچه ورودی
D – سر E – خنک کننده F – بدنه پوسته موتور G – کارتر ( مخزن روغن ) H – مخزن روغن
I – میل بادامک J – سوپاپ تخلیه انگشتی سوپاپ K – شمع L – دریچه تخلیه M – پیستون
 N – شاتون O – یاتاقان شاتون P – میل لنگ
شرح نمودار پایین تصویر : ۱ – تنفس ۲- فشرده سازی ۳- احتراق ۴- تخلیه
شما در تصویر می توانید مشاهده نمایید که یک قطعه به نام پیستون جانشین سیب زمینی در توپ سیب زمینی می باشد . این پیستون توسط یک شاتون به میل لنگ متصل می شود . با چرخش میللنگ حالت دوباره مسلح شدن توپ را به وجود می آورد . اینجا اتفاقاتی را که در چرخه موتور رخ می دهند را لیست می کنیم .
پیستون در بالا شروع می کند , سوپاپ ورودی باز میشود , پیستون به طرف پایین حرکت می کند تا به موتور اجازه دهد که سیلندر پر از هوا و بنزین شود . به این عمل سیکل تنفس می گویند . فقط مقدار خیلی خیلی کمی بنزین لازم است که با هوا مخلوط شود تا این سیستم درست عمل کند .
سپس پیستون باز میگردد تا این مخلوط هوا و سوخت را فشرده سازد , این عمل فشرده سازی احتراق یا انفجار را به مراتب قویتر و موثرتر می سازد .
وقتی که پیستون به بالای سیکل می رسد , شمع اقدام به تولید یک جرقه می نماید تا بنزین مشتعل شود . مقدار بنزین موجود درسیلندر محترق گشته و پیستون را با فشار به سمت پایین میراند .
وقتی که پیستون به قسمت پایین چرخه می رسد , سوپاپ تخلیه باز شده و دود و مواد خروجی به سمت سیستم اگزوز خودرو هدایت می شوند حال موتور آماده است برای چرخه یا سیکل بعدی و سپس مجددا سوپاپ ورودی باز می شود وسیلندر پر از هوا و سوخت می شود .
توجه داشته باشید که حرکتی که محصول یک موتور درونسوز می باشد یک حرکت دورانی می باشد در حالی که محصول توپ سیب زمینی یک حرکت طولی و یا مستقیم بود . در موتورحرکت مستقیم میللنگ به حرکت دورانی تبدیل می شود , حرکت دورانی برای ما از اهمیت بالایی برخوردار می باشد زیرا ما می خواهیم توسط آن چرخهای خودرو را به گردش در آوریم
دو مسئله دیگر که ذکر آنها حائض اهمیت می باشد عبارتند از :
موتورهای درون سوز انواع مختلفی دارند . موتورهای با توربین گازی یک نوع دیگر از این نوع موتورها می باشد . موتورهایی که به صورت توربین گازی می باشند مزایای قابل توجه و معایبی دارند , اما بزرگترین عیب آنها در حال حاضر هزینه بالای ساخت می باشد . در نتیجه در حال حاضر زیاد مقرون به صرفه نمی باشد که این سیستم را برروی خودروها به کار گیرند موتورهایی هم وجود دارند که به آنها موتورهای احتراق خارجی یا برون سوز می گویند . بهترین مثال برای اینگونه موتورها , قطارهای قدیمی و قایقهای بخاری می باشند . سوخت ( ذغال سنگ , چوب , نفت , …. ) در یک موتور بخار در بیرون موتور می سوزد تا بخار به وجود آورد , و این بخار تولیدی تبدیل به حرکت در موتورمیشود . البته موتورهای درونسوز سیار دقیقتر ( سوخت کمتری نسبت به مسیری که طی می کنند ) از موتورهای برون سوز می باشند , بعلاوه اینکه موتورهای درونسوز بسیار کوچکتر و سبکتر از موتورهای برون سوزمی باشند . پس این مسئله نشان می دهد که چرا ما خودروهایی با موتورهای برونسوز در خیابانها مشاهده نمی کنیم . تقریبا تمام خودروهای امروزی از موتورهای درونسوز استفاده می کنند زیرا : نسبتا دقیقترند ( نسبت به موتورهای برون سوز )
– ارزان قیمت ترند ( نسبت به موتورهای توربین گازی ) آسانتر می توان به آنها سوخت رساند , یا باک آنها را پر کرد. ( نسبت به خودروهای الکتریکی ) حالا اجازه دهید قسمتهای مختلفی را بررسی می کنیم که باعث می شوند این اتفاقات رخ دهند .


دانلود با لینک مستقیم

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.