یارا فایل

مرجع دانلود انواع فایل

یارا فایل

مرجع دانلود انواع فایل

دانلود تحقیق با موضوع مهندسی کارایی نرم افزار (SPE)-ورد+پاورپوینت

اختصاصی از یارا فایل دانلود تحقیق با موضوع مهندسی کارایی نرم افزار (SPE)-ورد+پاورپوینت دانلود با لینک مستقیم و پرسرعت .

دانلود تحقیق با موضوع مهندسی کارایی نرم افزار (SPE)-ورد+پاورپوینت


دانلود تحقیق با موضوع مهندسی کارایی نرم افزار (SPE)-ورد+پاورپوینت

 

 

 

 

 

 


فرمت فایل : word(قابل ویرایش),ppt

تعداد صفحات:27 صفحه , 25 اسلاید

چکیده:
امروزه کارایی یک عامل مهم در موفقیت سیستم های کامپیوتری می باشد وبسیاری از محصولات نرم افزاری به هنگام ساخت اولیه شان در بر آورده سازی اهداف کارایی با شکست مواجه می شوند. که اگر مشکلات کارایی در ابتدای فرایند ساخت آشکارنگردند پیدا نمودن این مشکلات و حل آنها سبب ایجاد
مشکلاتی از قبیل :تاخیر در زمانبندی ها ،ازمیان رفتن استعداد تولید،از دست دادن روزنه های فروش ،خسارت در ارتباط با مشتری ،از دست دان سود حاصل از فروش ، هزینه Overrunو ... می گردد.
SPE در ابتدای فرایند تولید نرم افزار برای مدل سازی کارایی معماری پیشنهاد شده و نیز طراحی سطح بالا بکار می رود.در واقع مدل کمک می کند تا مشکلات بلقوه کارایی را در زمانی که می شود سریع تر و کم هزینه تر رفع شوند شناسایی گردند.
در این مقاله در مورد روش های سیستماتیک برای ایجاد سیستمهای نرم افزاری به گونه ای که اهداف کارایی را برآورده سازند بحث خواهیم نمود.
واژه های کلیدی:  کارایی ،مهندسی کارایی نرم افزار(SPE )،معماری، مدل اجرایی نرم افزار، مدل اجرایی سیستم


1)مقدمه:
غالبا قیمت نرم افزارها بر اساس مواردی از این قبیل که نرم افزار به چه اندازه ویژه گی های کیفی از قبیل کارایی،قابلیت اطمینان،قابلیت دسترسی وقابلیت نگهداری را تامین می کند مشخص می گردد.
این مقاله بر روی توسعه سیستم های نرم افزاری به گونه ای که اهداف کارایی را برآورده سازند تمرکز دارد.
درجه رسیدن نرم افزاریا هر مولفه از آن به اهداف از پیش تعیین شده اش( زمان پاسخ     (response time ) و بهره وری (throughput) )با توجه به قیود و محدویت هایی که برای آن تعریف شده است را کارایی سیستم گویند. مثل سرعت ،میزان استفاده از حافظه و غیره. درواقع کارایی معیاری می باشد که زمان پاسخ و throughput سیستم و مولفه های آن را نشان می دهد.
به طور کلی کارایی هر خصیصه ای از نرم افزار است که شما با نشستن رو به روی کامپیوتر و در دست داشتن یک زمان سنج میتوانید اندازه گیری کنید .
در موارد بسیاری تشخیص و حل مشکلات کارایی بدون یک طراحی و پیاده سازی مجدد امکان پذیر نمی باشد.که در این گونه موارد علاوه بر صرف زمان و هزینه اضافه  حتی ممکن است پروژه منحل گردد.
ابعاد مهم در کارایی یک نرم افزار به صورت زیر است:
1) Responsiveness : توانایی سیستم در برآورده سازی اهداف تعیین شده اش( زمان پاسخ و Throughput) را Responsivenessگویند.
این ویژگی درسیستم های end user عمدتا از دید userتعریف می گردد.
 به عنوان مثال در سیستم های Real Time ،Responsiveness میزان سرعت سیستم در پاسخ گویی به یک رخداد یا تعداد رخداد هایی که دریک زمان تعیین شده می توانند پردازش شوند، می باشد.
2) Scalability: این مورد به توانایی سیستم در حفظ اهداف تعیین شده اش (زمان پاسخ و بهره وری) در حد مورد انتظار از سیستم (در حد ایده عال) حتی در صورت افزایش تعداد کاربر و درخواست ازسیستم و نیز توسعه قابلیتهای سیستم اشاره دارد.
شکل 1 نشان می دهد که چگونه افزایش load در سیستم روی زمان پاسخ تاثیر می گذارد.
 
شکل1: منحنی scalability

در این شکل زمان پاسخ در مقابل Load سیستم که بوسیله تعداد درخواست ها در واحد زمان اندازه گیری شده است ترسیم شده است.همانطوری که در منحنی مشاهده می شود در بخش هایی از منحنی که کمتر از حد آستانه مشخصی می باشد افزایش load در سیستم تاثیر چندانی روی زمان پاسخ ندارد.و در این ناحیه زمان پاسخ با load نسبت خطی دارد. اما در بخش هایی از این نمودار افزایش اندکی در load تاثیر بسزایی روی زمان پاسخ سیستم دارد .در این نواحی زمان پاسخ با میزان load به صورت توانی رشد می نماید  و این ناشی از بهره وری نزدیک به 100%  از بسیاری از منابع سیستم نظیر CPU،دیسک ،سوکت ها ،تردها ،شبکه و ... می باشد.که این منابع  به صورت منابع گلوگاهی در سیستم شناسایی می گردند.
توسعه پذیری یکی از جنبه های مهم در طراحی سیستم های امروزی می باشد.Web Application ها یکی از این گونه موارد می باشند و باید پاسخ دهی Web Application حتی در صورت افزایش Usre های سیستم در یک دوره زمانی حفظ شود.
به این منظور برای ایجاد توسعه پذیری در سیستم باید با استفاده از روش ها و متدهای فرایند SPE این منحی را طراحی کرده و محل این انحنا را برای محیط سخت افزاری و یا نرم افزاری خود پیدا نمایید .اگر انحنا قبل از نیازمندی های load شما قرار گرفته باشد باید میزان استفاده از منابع را (مثلا با اضافه نمودن سخت افزار های اضافه تر و یا قوی تر ) کاهش دهید تا این انحنا در محل مناسبی واقع گردد.
این مقاله یک مرور کلی در مورد فرایند مهندسی کارایی نرم افزار برای ایجاد نرم افزار ها بگونه ای که اهداف کارایی را برآورده سازند ارائه می دهد .
SPE مدل هایی را برای نشان دادن و پیشگویی کارایی نرم افزار با یکدیگر ترکیب می نماید. به دلیل اهمیت معماری نرم افزار در تعیین کارایی SPE از یک پرسپکتیو معماری گونه استفاده می نماید.
حتی ممکن است SPE برای یک توسعه جدید به جهت آشکار سازی مشکلات بلقوه موجود در زمان طراحی و پیاده سازی بکار گرفته شود.و یا می توان این فرایند را به هنگام Up grad نمودن یک سیستم نرم افزاری قدیمی برای توصیف اینکه آیا ادامه سیستم با یک کارایی قابل قبول امکان پذیر می باشد یا نه بکار گرفته شود. حتی این متد می تواند در سیستم های موجود که دارای کارایی ضعیفی می باشند و نیاز به یک اصلاح سریع دارند نیز بکار گرفته شود.
2)علل شکست کارایی:
معماری نرم افزار در برآورده سازی اهداف کارایی تاثیر بسزایی دارد.تجربه نشان می دهد که مشکلات کارایی عمدتا ناشی ازفاکتورهای نادرست معماری و طراحی اولیه می باشد. همانطوری که تصمیماتی که در تمامی مراحل تولید نرم افزار گرفته می شوند مهم می باشند تصمیمات در مورد معماری سیستم تاثیر بسزایی بر روی فاکتورهای کیفی از قبیل قابلیت تغییر،استفاده مجدد،قابلیت اطمینان و کارایی نرم افزار دارد.  در واقع تعیین این مورد که آیا سیستم می تواند معیارهای کیفی درخواست شده را برآورده سازد یا
نه در زمان انتخاب معماری صورت می گیرد.
تجربه نشان می دهد که مشکلات کارایی عمدتا ناشی از انتخاب معماری های نادرست می باشد نه یک coding نا کارامد.
اگرچه که یک معماری خوب نمی تواند حصول کارایی را در سیستم تضمین نماید اما یک معماری ضعیف می تواند از حصول اهداف کارایی جلوگیری نماید.

3) SPE چیست؟
SPE یک روش سیستماتیک برای ایجاد نرم افزارها به گونه ای که اهداف کارایی را برآورده سازند می باشد.این فرایند در ابتدای فرایند توسعه نرم افزار برای مدل سازی معماری پیشنهاد شده و نیز طراحی سطح بالا استفاده می گردد.
SPE یک فن آوری بر پایه مدل می باشد که از مدل های ساده فرایند تولید نرم افزاربا هدف استفاده از ساده ترین مدل ممکن بهره می گیرد تا مشکلات معماری سیستم ،طراحی یا پیاده سازی آن را مشخص نماید و در نهایت کارایی سیستم را پیشگویی نماید.در واقع مدل ها برای ایجاد feedback ای در مورد اینکه آیاسیستم موجود اهداف کارایی را برآورده می سازد یا نه ساخته و حل می گردند.


دانلود با لینک مستقیم

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.