فرمت فایل : word(قابل ویرایش)
تعداد صفحات:49
فهرست مطالب:
صفحه عنوان
1 مقدمه
بخش اول :
2 معرفی رشته های مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه لرستان
بخش دوم :
4 مقررات آموزشی دانشجویان کارشناسی ارشد و دکترا
بخش سوم :
30 مراحل انجام پایان نامه
بخش چهارم :
34 آیین نامة ارزشیابی پایان نامه کارشناسی ارشد
37 دستورالعمل نگارش و تدوین پایان نامه
بخش پنجم :
45 فرمها
مقدمه :
در آغاز ، موفقیت شما دانشجویان و دانش پژوهان عزیز را در ورود به دوره های کارشناسی ارشد و دکترای تخصصی دانشگاه لرستان تبریک عرض می نماییم . راهیابی مجدد شما به دانشگاه در راه کسب علم و دانش نوید تازه ای به روح جامعه نیازمند می دهد . امیدواریم از این دورة طلایی در راه تحصیل ، تحقیق و پژوهش نهایت استفاده را برده و با بهره مندی از تجارب و معلومات استادان متخصص و کارآمد بتوانید هر چه زودتر زمینه های لازم را در راه خدمت به این مرز و بوم بدست آورده و در رساندن جامعه به مرز خود کفایی بیش از پیش مفید و مؤثر واقع شوید .
مجموعه حاضر که مشتمل بر معرفی رشته های دوره های تحصیلات تکمیلی، مقررات آموزشی، مراحل مختلف پایاننامه (از انتخاب موضوع تا فارغ التحصیلی)، دستورالعمل نگارش و تدوین پایان نامه و سایر اطلاعات می باشد ، به منظور آشنایی بیشتر شما دانشجویان عزیز با مقررات و قوانین جاری آموزشی تقدیم می گردد . توصیه می شود با استفاده از محتویات جزوة حاضر کلیه مراحل آموزشی و پژوهشی خود را به موقع و با موفقیت طی نمایید ، زیرا مطلع نبودن از مقررات مانع اجرای آنها نخواهد شد . این مدیریت ، با تمام توان و امتنان در پاسخگویی به سؤالات شما عزیزان کوشا خواهد بود . برای تمامی شما عزیزان از درگاه حضرت حق تعالی در امر تحصیل و زندگی موفقیت و سربلندی را آرزو میکنم .
با آرزوی توفیق الهی
دکتر امیر حمزه حقی آبی
مدیریت تحصیلات تکمیلی دانشگاه لرستان
بخش اول :
معرفی رشته های مقطع کارشناسی ارشد
دانشگاه لرستان
معرفی رشته های مختلف مقاطع کارشناسی ارشد و دکترای تخصصی دانشگاه لرستان :
دانشکده ادبیات :
کارشناسی ارشد
زبان و ادبیات فارسی
تاریخ
دانشکده علوم :
کارشناسی ارشد
ریاضی
شیمی
فیزیک
زیست شناسی
دانشکده کشاورزی :
کارشناسی ارشد
مهندسی کشاورزی ـ زراعت
بخش دوم :
مقررات آموزشی دانشجویان کارشناسی ارشد
و دکترای تخصصی Ph.D
آیین نامه دوره کارشناسی ارشد ناپیوسته
فصل اول
کلیات
ماده 1 : تعریف
دوره کارشناسی ارشد ، یکی از دوره های آموزش عالی بالاتر از دوره کارشناسی است ، که پس از آن به اجرا در می آید و سرانجام به اعطاء مدرک کارشناسی ارشد در رشته مربوط منتهی می گردد .
تبصره :
در این آیین نامه، به منظور اختصار به همه دانشگاهها و موسسات آموزش عالی ،پژوهشگاهها و مراکز تحقیقاتی مجاز که در مقاطع تحصیلی کارشناسی ارشد و دکتری (تحصیلات تکمیلی) فعالیت دارند ، (موسسه) گفته می شود .
منظور از کمیته تحصیلات تکمیلی ، کمیته یا شورایی است که در این زمینه ،در سطح گروه یا دانشکده تشکیل میشود .
ماده 2: هدف
هدف از ایجاد دوره کارشناسی ارشد ، گسترش دانش و تربیت متخصصان و پژوهشگرانی است که با فراگیری آموزش های لازم و آشنایی با روشهای پژوهش علمی ، مهارت لازم را برای آموزش،پژوهش و خدمات پیدا می کنند .
فصل دوم
شرایط ورود
ماده 3 :
شرایط ورود به دوره به شرح زیر است .
1ـ3 :داشتن شرایط عمومی ورود به آموزش عالی .
2ـ3 :داشتن گواهینامه پایان دوره کارشناسی یا بالاتر مورد تأیید وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری ، (وزارت فرهنگ و آموزش عالی سابق) و یا وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی در رشته های مورد قبول ( به تشخیص شورای عالی برنامه ریزی ) .
3 ـ 3 : برخورداری از توانایی جسمی لازم و متناسب با رشته تحصیلی .
4 ـ 3 : موفقیت در آزمون ورودی دوره .
تبصره :
مدرک معادل کارشناسی برای ورود به این دوره ها فاقد اعتبار است .
فصل سوم
واحد های درسی
ماده 4 :
تعداد کل واحد های درسی دوره کارشناسی ارشد ناپیوسته با احتساب واحد پایان نامه ، بر حسب رشته ، حداقل 28 و حداکثر 32 واحد است .
تبصره 1 :
چنانچه به تشخیص کمیته تحصیلات تکمیلی ، گذراندن تعدادی از واحد های درسی دوره کارشناسی ، به عنوان دروس کمبود یا جبرانی ، برای دانشجو ، ضروری تشخیص داده شود ، وی مکلف است آن دروس را بر اساس برنامه مصوب ، اضافه بر واحد های درسی مقرر در دوره کارشناسی ارشد و مطابق این آیین نامه بگذراند .
تعداد دروس جبرانی در هر رشته حداکثر 24 واحد است .
تبصره 2 :
در انتخاب دروس ، اولویت با دروس جبرانی است ، تعیین واحد و نوع دروس و زمان انتخاب آنها در چهار چوب برنامه مصوب شورای عالی برنامه ریزی ، بر عهده کمیته تحصیلات تکمیلی مؤسسه ذیربط است .
تبصره 3 :
به ازای گذراندن هر 12 واحد درسی از دروس جبرانی ، یک نیمسال به طول مدت تحصیل دانشجو افزوده می شود .
ماده 5 :
تعداد واحد پایان نامه کارشناسی ارشد ، برای همه رشته بین 4 تا 10 واحد درسی ، مطابق برنامه مصوب شورای عالی برنامه ریزی است .
تبصره الحاقی به ماده 5 :1 مصوبه جلسه 303 شورای عالی ، برنامه ریزی مورخ 2/7/74 .
ماده 6 :
دانشجوی دوره کارشناسی ارشد مجاز است در هر نیمسال تحصیلی بین 8 تا 14 واحد درسی را انتخاب کند و در موارد استثنایی ، با صلاحدید کمیته تحصیلات تکمیلی ، این تعداد می تواند به 16 واحد افزایش یابد .
تبصره 1 :
در آخرین نیمسال تحصیلی ، نام نویسی دانشجو در کمتر از 8 واحد درسی بلامانع است .
تبصره 2 :
دانشجویانی که برخی از دروس دورة کارشناسی ارشد را در دورة کارشناسی گذرانده اند نمیتوانند آن درس یا دروس را مجدداً در دورة کارشناسی ارشد بگذرانند . این دانشجویان باید با گرفتن دیگر دروس انتخابی جمع واحد های خودرا به حد نصاب مندرج در برنامه مصوب برسانند .
فصل چهارم
حضور و غیاب
ماده 7 :
حضور دانشجو در تمامی برنامه های درسی و دیگر فعالیتهای آموزشی و پژوهشی دوره الزامی است.
تبصره :
در صورتیکه غیبت دانشجو در یک درس ، بیش از حد مجاز بوده و از نظر مؤسسه موجه تشخیص داده شود ، آن درس از مجموعه دروس انتخابی دانشجو حذف می شود . در این صورت ، رعایت حد نصاب 8 واحد در آن نیمسال الزامی نیست ، ولی آن نیمسال از نظر طول تحصیلی برای دانشجو یک نیمسال کامل محسوب می شود .
ماده 8 :
غیبت غیر موجه در امتحان هر درس موجب گرفتن نمره صفر برای آن درس است .
تبصره :
در صورتیکه غیبت دانشجو در امتحان ، از نظر مؤسسه ، موجه تشخیص داده شود ، درس مزبور حذف می شود .