یارا فایل

مرجع دانلود انواع فایل

یارا فایل

مرجع دانلود انواع فایل

دانلود تحقیق اصول طراحی کارخانه( لبنیات)

اختصاصی از یارا فایل دانلود تحقیق اصول طراحی کارخانه( لبنیات) دانلود با لینک مستقیم و پرسرعت .

دانلود تحقیق اصول طراحی کارخانه( لبنیات)


دانلود تحقیق اصول طراحی کارخانه( لبنیات)

 

 

 

 

 

 

 


فرمت فایل : word(قابل ویرایش)

تعداد صفحات:61


فهرست مطالب:
فصل اول................................................................................................................................................. 1
مطالعات قبل از اجرای طرح........................................................................................................................... 1
شناخت و معرفی کالای تولیدی...................................................................................................................... 1
محاسبه کارایی فیزیکی و اقتصادی ................................................................................................................. 6
مطالعه بازار مصرف ....................................................................................................................................... 8
مطالعات بازار مواد اولیه ................................................................................................................................ 11
مطالعه دانش فنی و تکنولوژی ...................................................................................................................... 13
فصل دوم
مطالعات محل اجرای طرح .......................................................................................................................... 23
فصل سوم
مراحل اداری احداث و بهره برداری واحد تولیدی ..................................................................................... 30
فصل چهارم
نمودار جریان مواد ...................................................................................................................................... 34
تعیین ظرفیت کارخانه ................................................................................................................................. 34
فهرست و مشخصات ماشین آلات ............................................................................................................. 36
محاسبات ابعاد انبار مواد اولیه ................................................................................................................... 39
محاسبات ابعاد انبار محصول (سردخانه) ................................................................................................... 43
تهیه طرح کارخانه ...................................................................................................................................... 48
فصل پنجم
محاسبات و بررسی اقتصادی طرح ............................................................................................................ 51
برآورد سرمایه ثابت .................................................................................................................................... 58
هزینه ثابت سالیانه ..................................................................................................................................... 58
هزینه متغیر سالیانه ...................................................................................................................................... 61

 

چکیده:

فصل اول :

 

مطالعات قبل از اجرای طرح :

در مبحث طراحی کارخانجات ، قبل از هر اقدامی از جمله خرید زمین ، احداث بنا و.. نیاز است که مطالعات گسرده ای را در زمینه تولید کالاهای مورد نیاز انجام دهیم ، از جمله : شناخت ویژگیهای محصول ، مطالعه بازار مواد اولیه ، بازار مصرف ، میزان واردات و صادرات محصول ،میزان تولید محصول در کشور خصوصا در شعاع بازار مصرف مورد نظر، تکنولوژی تولید ، میزان و نوع ماشین آلات ، کلیه تجهیزات و تاسیسات مورد نظر، و مواردی مشابه فوق است که پس انجام مطالعات فوق ، در صورتی که جواب های مثبت دریافت نمودیم ، مراحل بعدی واحد صنعتی را بررسی نماییم.

 

شناخت و معرفی کالای تولیدی:

یک کالا دارای مجموعه ای از صفات ملموس و غیر ملموس است که از دیدگاه مصرف کننده،آن را از سایر کالاها متمایز می سازد، در مورد یک کالای غذایی این صفات مواردی نظیر ،رنگ ، مزه ، بافت ، قیمت و نحوه ارایه را در بر می گیرد.

کالاهای تولیدی در طرح را می بایست به طور کامل توسط موارد زیر معرفی نمود:

1- ویژگیها و مشخصات فنی مانند ، اجزای تشکیل دهنده ماده غذایی ، ارزش غذایی محصول ، میزان رطوبت ، اسیدیته و غیره .

2- نوع بسته بندی مانند شیشه ، قوطی ،کاغذ، حلب ، تترا پک و غیره

3- شماره استاندارد ملی یا بین المللی که کالا مطابق آن تولید خواهد شد.

4- مشخصات تجاری کالا نظیر شماره تعرفه گمرکی ، میزان سود بازرگانی و حقوق گمرکی

تاریخچه شیر

شیر و فرآورده های آن به همان سهولتی که به مصرف میرسد تولید نمی گردد. مراحل تولید محصولات لبنی از تهیه ی شیر ،جمع آوری ،حمل و نقل،تحویل به کارخانه، تغییر و تبدیل در کارخانه و توزیع تا رسیدن به دست مصرف کننده همواره با دشواریهای بسیاری همراه است . از این رو بررسی های علمی دقیق و برنامه ریزی های قابل اجرا ی همگام با پیشرفت تکنولوژی را می طلبد گرچه تولید فرآورده های لبنی تاریخچه ای بس دیرینه دارد ، ولی حرفه ای است حساس ،پر مخاطره و آسیب پذیر که کمتر تولید کننده ای پیدا میشود که با خاطری آسوده از کار خویش داشته باشد و نگران مراحل مختلف تولید نباشد.

در ایران اولین کارگاه لبنیات سازی در سال 1366 با نام استارا در خیابان فردوسی تهران گشایش یافت که تولیدات آن شیرهای بطری با درب چوبی بود. در سال 1337 کارخانه نسبتا مجهز آلفا با ضرفیت 10 تن شیر خام در روز تاسیس شد و پس از آن واحد های تولید ، فراورده های لبنی به صورت گسترده ادامه یافت و اکنون این واحد ها با مقیاس های بزرگ و کوچک در اقصی نقاط کشور به فعالیت اشتغال دارند.


دانلود با لینک مستقیم

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.