یارا فایل

مرجع دانلود انواع فایل

یارا فایل

مرجع دانلود انواع فایل

دانلود پروژه راه و ترابری باغ ملک

اختصاصی از یارا فایل دانلود پروژه راه و ترابری باغ ملک دانلود با لینک مستقیم و پرسرعت .

دانلود پروژه راه و ترابری باغ ملک


دانلود پروژه راه و ترابری باغ ملک

 

 

 

 

 

 

 


فرمت فایل : word(قابل ویرایش)

تعداد صفحات:75

چکیده:

فصل اول

تاریخچه راه و ترابری

تاریخچه کلی راه و ترابری

در اوایل تاسیس راه ترابری   تقریباً سال 1358 بعد از پیروزی انقلاب اسلامی بوجود آمد که اسم آن اکیپ راهداری بود و در آن زمان ایذه دارای یک اکیپ راهداری به صورت بخش و زیر مجموعه دهدز بوده است .

در آن هنگام مکان این اداره در پشت ماکارونی سازی حال حاضر بوده است که به صورت دو یا سه کانتینر بوده و ریاست آن را آقای مهندس جانی زاده بر عهده داشت شروع کار کرد . اما تا قبل از آن هم این اکیپ زیر مجموعه جهاد کشاورزی بوده است ریاست آن بعد از مدتی به مهندس نجفی داده شد . اما چون راه و ترابری ایذه به صورت اکیپ بوده و در آن هنگام ایذه یک بخش بوده پس این اکیپ به زیر مجموعه راه ترابری دهدز در می آید . که فعالیت خود را در آن زمان با این اداره شروع می کند. اما کارخانه آسفالتی که در آن هنگام دایر بود ولی نه با وسعت امروز به دست نگهبانان سپرده شد تا آن زمان که با فعالیت نماینده مجلس شورای اسلامی آقای سید عباس موسوی بخش ایذه به شهرستان تبدیل شد .

در سال 1368 راه ترابری در منازل سازمانی کنونی که در روبه روی تلمبه خانه شهید ملک قرار دارد به مدیریت مهندس نجفی مستقر شد و به صورت مستقل شروع به کار کرد . در سال 1373 در طی اقدامی شروع به ساخت ساختمان راه و ترابری شهرستان کردند که با مساحتی حدود 30000 مترمربع در بیرون از شهر که همین خود باعث شد تا سر و صدای ماشین آلات و عبور و مرور مزاحم ساکنین شهر نشود و بعد از مدت کوتاهی مهندس برات پور به ریاست داره منسوب شد که ایشان در این راستا گام های بلندی و استواری بر دارند .

بعد از آن ریاست به مهندس شریفی که گفته می شود انسانی بسیار مدیری لایق بوده که در انجام امور و کارهای راه و ترابری فعالیت بسیار مهمی انجام داد . و هم اکنون آقای مهندس شیری به عنوان ریاست اداره منسوب گردیده است . که کارهایی برای آبادانی راه ها و روستا ها انجام داده است . امید است در مدیریت موفق و موید باشند .

فواید مکان اداره :

نظر به اینکه اداره دور از شهر است از تولید سر و صدا و آلوده کردن محیط برای مردم دردسری بوجود نمی آورد و وسعت اداره طوری است که به راحتی کار های سرویس و مکانیکی را میتوان به راحتی انجام داد .

معایب اداره از نظر جغرافیایی و وسایل موجودی :

این اداره به علت دوری از شهر کمتر در دسترس مردم می باشد .

در قسمت ماشین آلات دارای دستگاه هایی با عمر زیاد می باشد که معمولاً فرسوده اند و دارای افت زیاد و استهلاک بالا می باشد .

کف اداره به علت اینکه آسفالت نشده دارای محیطی آلوده برای کارکنان می باشد.

در قسمت کارگاه کمبود وسایل و ابزار کار و نبود نظم و پیچیدگی و قسمت سرویس و ابزار موجود می باشد .از کمک های اولیه و ابزار مناسب خبری نیست .

 

در رابطه اینکه کارخانه آسفالت و چسبیده به اداره بوده و در هنگام کار آن دود بسیار غلیظی از خود بوجود می آورد پس برای کارکنان می تواند مضر باشد .

موجود های اداره راه و ترابری شهرستان ایذه در قسمت ماشین آلات در سال 1381

  • لودر 90W کوماتسو 2 عدد
  • بلدوزر D155 کوماتسو 2 عدد
  • بلدوزر D8 کاترپیلار
  • بلدوزر D 7 کوماتسو
  • لودر W120 کوماتسو
  • گریدر MG میتسو بیشی
  • گریدر کوماتسو
  • بنز مایلر 2628 ( 5 عدد )
  • کمپرسی بنز مخصوص حمل آب 1921
  • بنز 911 مخصوص حمل سوخت
  • غلتک هپکو
  • تراکتور رو مانی
  • سواری میتسو بیشی تک کابین
  • سواری میتسو بیشی تک کابین
  • لنکروز 3 اف
  • نیسان پاترول
  • تویوتا های لوکس دو کابین
  • تویوتا های لوکس تک کابین
  • منی بوس بنز دو دستگاه
  • کمپرسور هوا

 

فصل دوم

هدف از تاسیس مجموعه راه و ترابری


هدف از تاسیس مجموعه راه و ترابری

    این اداره برای اهدافی همچون خاک برداری ، آسفالت گذاری ، درست کردن مسیر های سخت و جاده های تنگ و خطرناک تاسیس شده است . مسیر هایی برای راحتی سفر و راحتی رانندگان و قرار دادن علائم هشدار دهنده راهنمایی و رانندگی برای اینکه رانندگان و کسانی که از جاده ها عبور می کنند نیز بتوانند مسیر های خود را در شب و روز آسانتر و با دید رانندگی کنند ، از وظایف این اداره است . ساختن پل ها و مسیر هایی که بتواند آب های آبرفتی در زمستان را هدایت کرده و از فرسایش جاده ها و مسیر های شنی و زمین های کشاورزی مردم جلو گیری کنند انتظاراتی که از این اداره می رود به لحاظ اینکه از اسم آن هم مشخص است، در تاثیر جاده ها و راه های ارتباط بین شهر ها و چگونگی آسفالت و سطح آنها و موانع بین شهری و کلیه علائم ایمنی در راه ها بر عهده این اداره است .

اما با این گفتار که کار سنگینی بر عهده این اداره است از بودجه کافی برای تعمیرات و خرید ماشین آلات برخوردار نیست .

یکی از وظایف این اداره که بر قسمت آزمایشگاه می باشد ، مقاومت اساسی جاده ها و شیب پیچ ها و درجه بندی لازم برای چگونگی سراشیبی ها و موارد خاص جاده ها است .

 

 

 

 

تقسیم بندی اداره راه و ترابری

هم اکنون این اداره از سه بخش اصلی تشکیل شده است که به شرح زیر می باشد :

الف ) بخش امور اداری

ب ) بخش ماشین آلات و کارگاه

ج ) بخش آزمایشگاه

الف ) بخش اداری

در این بخش اتاق رئیس – امور اداری – امور مالی – ریاست قسمت ماشین آلات – مخابرات – مسئول راه ها وجود دارند . در این بخش از اداره بیشتر کار های درگیر نامه گذاری و فعالیت های خرید و فروش قطعات و لوازم انجام می شود. در این بخش از انسجام بسیار خوبی برخوردار است زیرا همه کارکنان به صورت دوست در هر واحدی مشخص کار می کنند. و بیشتر مردم با این بخش سر و کار دارند .

 

الف - 1) چگونگی انجام کار های پروژه پیمانکار و مراحل کلی آن در قسمت اداری راه و ترابری

برچیدن کارگاه عبارت است از جمع آوری مصالح ، تاسیسات و ساختمانهای موقت خارج کردن مصالح ، تجهیزات ماشین آلات ، و دیگر تدارکات پیمانکار از کارگاه ، تسطیح و تمیز کردن و درصورت لزوم به شکل اول برگرداندن زمینها و محل های تحویلی کارفرما طبق نظر کارفرما است .

 

 

الف- 2 ) روش تهیه برآورد

2-1 مهندس مشاور یا واحد های تهیه کننده برآورد باید با توجه به شرایط و نیاز هر کار و همچنین روش انتخاب شده برای اجرای آن ، اقتصادی ترین روش برای تجهیز کارگاه را تعیین بر مبنای آن ، هزینه های مربوط را طبق ردیف های پیش بینی شده در فهرست و تجهیز و بر چیدن کارگاه این پیوست بر حسب قیمت های محل اجرای کار و با منظور نمودن هزینه ها به صورت مقطوع برآورد کرده و در برابر ردیف های مورد نظر درج کند و چنانچه مشخصات ویژه ای برای تجهیز و بر چیدن کارگاه لازم باشد آن را در اسناد مناقصه و پیمان پیش بینی کند .

2-2 ساختمان ها و تاسیسات و راه هایی که در برآورد هزینه های تجهیز شده و برچیدن کارگاه منظور می شود به صورت موقت و برای دوره اجرا در نظر گرفته می شود به منظور کاهش هزینه های کارگاه با ترتیب دادن به اجرای تاسیسات جنبی یا زیر بنایی که در طرح برای دوره بهره برداری پیش بینی شده است در دوره اجرا نیاز خواهد بود ؛ از تاسیسات یاد شده به عنوان تجهیز کارگاه استفاده می شود و این موضوع در اسناد و مدارک پیمان درج شود.  

3-2 در صورتی که کارفرما نظر دارد تامین آب رسانی تا ورودی کارگاه با احداث چاه آب را بر عهده گیرد در حالت استفاده از شبکه عمومی آب که کار های آن شامل اجرای خط انتقال آب از شبکه تا ورودی کارگاه پرداخت هزینه های اشتراک و انشعاب آب و سایر کار های مشابه است با احداث چاه عمیق یا نیمه عمیق و پرداخت هزینه های برداشت آب ، تعهدات کارفرما در این زمینه در اسناد و مدارک پیمان درج شود.

4-2 چنانچه برای دسترسی به کارگاه در دوره اجرا نیز به راه دسترسی باشد باید چگونگی احداث آن در شرایط خصوصی پیمان پیش بینی شود .

5-2 به غیرازتعهداتی که در فهرست بها و شرایط عمومی پیمان در مورد تجهیز کارگاه به عهده کارفرماست ، گذاشته شود هر نوع تسهیلات دیگری که کارفرما در نظر دارد برای تجهیز کارگاه در اختیار پیمانکار قرار دهد . باید آن را در شرایط خصوصی پیمان پیش بینی شود .

6-2 هزینه تجهیز کارگاه هایی مانند تاسیسات ، آهنگری ، نجاری ،شبکه بندی میل گرد ، و ساخت قطعات پیش ساخته ، دربهای واحد ردیف   در نظر گرفته شده است .

7-2 هزینه تجهیز تعمیرگاه های ماشین آلات در هزینه ساعتی ماشین آلات ،در ردیف ها مشخص در نظر گرفته شده است .

 

الف – 3 نحوه پرداخت هزینه ها

هزینه هر یک از ردیف های تجهیز و برچیدن کارگاه به تناسب پیشرفت عملیات مربوط به آنها، محاسبه شده و درصورت وضعیت ها درج شده است .

1- هزینه تجهیز و برچیدن کارگاه پس از حساب تخفیف یا اضافه پیشنهادی پیمانکار در صورت وضعیت ها منظور می گردد .

2- هزینه تجهیز و برچیدن کارگاه پس از اتمام عملیات و برچیدن کارگاه در صورت وضعیت، منظور و پرداخت می شود.

3- روش پرداخت هزینه و تجهیز و برچیدن کارگاه در پیمانهایی که برآورد هزینه اجرای آنها کمتر از 2500 میلیون ریال است و هزینه تجهیز و برچیدن کارگاه آنها به صورت یک قلم پیش بینی شده است به شرح زیر است :

در کارگاه های مربوط به فهرست های پایه رشته ابنیه ، تاسیسات مکانیکی ، تاسیسات برقی ، شبکه توزیع آب و شبکه جمع آوری فاضلاب :

- 45% مبلغ تجهیز برچیدن کارگاه ، پس از اجرای بخشی از تجهیز کارگاه که انجام آن برای شروع عملیات پیمانکاری لازم است تدارکات 60% ماشین آلات مورد نیاز.

- 45% مبلغ تجهیز و برچیدن کارگاه به نسبت پیشرفت عملیات موضوع پیمان .

ج ) 10% مبلغ تجهیز و برچیدن کارگاه پس از بر چیدن کارگاه .

 

الف – 4 ) در کارهای مربوط به فهرست های پایه رشته راه

  • 30% مبلغ تجهیز و برچیدن کارگاه پس از اجرای بخشی از تجهیز کارگاه که انجام آن برای شروع عملیات موضوع پیمان لازم است یا تدارکات 60% ماشین آلات .
  • 60% مبلغ تجهیز و برچیدن کارگاه به نسبت پیشرفت عملیات موضوع پیمان .
  • 10% مبلغ تجهیز و برچیدن کارگاه پس از برچیدن کارگاه .

 

 

 

 

 

ب )بخش ماشین آلات کارگاه

این قسمت که خود کارگاهی جدا است در شمال اداره قرار دارد .یک مکانیک ماهر و با تجربه به همراه کمک مکانیک خود در این واحد مشغول بکار می باشند که کمتر مسائل ایمنی را رعایت می کنند.

قسمت کارگاه با مسئول قسمت ماشین آلات که محل آن در قسمت اداری است رابطه دارند. برای خرید قطعه و وسایل مربوطه کافی است که نام دستگاه و نام قطعه مورد نظر داده شود که مسئول خرید در مدت زمان نا معلومی آن را خریداری کند البته لازم است که گفته شود اداره راه و ترابری به خاطر بودجه کم و دستگاه های فرسوده برای خرید قطعات و وسایل مشکلات اساسی دارد به طوری که برای خرید کوچکترین قطعه شاید یک دستگاه مدت ها و از کار افتاده باشد .

در این قسمت نبود نظم و قرار گیری نادرست وسایل و روغن ها و لوازم مربوط به سرویس دستگاه ها کاملاً احساس می شود و هیچ وسایل کمکی مربوط به انجام کار های مکانیکی وجود ندارد و نبود کهنه تنظیف و وسایل تمیز کننده در هنگام کار و بستن قطعات چشمگیر بوده و هیچ اقدامی صورت نگرفت .


دانلود با لینک مستقیم

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.