یارا فایل

مرجع دانلود انواع فایل

یارا فایل

مرجع دانلود انواع فایل

دانلود تحقیق جامع و کامل شیر

اختصاصی از یارا فایل دانلود تحقیق جامع و کامل شیر دانلود با لینک مستقیم و پرسرعت .

دانلود تحقیق جامع و کامل شیر


دانلود تحقیق جامع و کامل شیر

 

 

 

 

 

 

 


فرمت فایل : word(قابل ویرایش)

تعداد صفحات:38

فهرست مطالب:

مقدمه:
رژیم غذایی
یادآوری:
جدول 1 _ جیره پیشنهادی غذایی FAO ، WHO (مرجع 1)

جدول 2_ترکیبات اصلی صد گرم شیر و فرآورده های آن
جدول 3_ جیره پیشنهادی FAO  و WHO با مصرف روزانه نیم لیتر شیر کامل (دو لیوان) وتامین درصد مواد مورد نیاز افراد در سنین مختلف
کربوهیدرات ها
نکته:
چربی
انرژی زایی شیر
مواد معدنی
کلسیم
فسفر
عوارض ناشی از کمبود کلسیم
سدیم و پتاسیم
آهن
ید
ویتامین های شیر
ویتامین A
ویتامین B1 ( تیامین )
ویتامین B2  ( ریبوفلاوین )
عوارض ناشی از کمبود ویتامین B2  عبارت است از:
ویتامین B6  ( پیریدوکسین )
ویتامین B12
عوارض ناشی از کمبود ویتامین B12  عبارتند از:
ویتامین C  (اسید اسکور بیک )
ویتامین D
جایگاه شیر و فرآورده های آن در هرم استاندارد غذایی
نمودار شماره 5-11: مقایسه چگونگی ( کمبودومازاد ) مصرف کالاهای اساسی نسبت به سبد مطلوب
                                                                              
جدول 4 _جدول مقایسه ای ارزش غذایی شیر نوشابه های غیر الکلی گازدار ( در یک لیتر )
جدول 6 _ مصرف سرانه نوشابه و فرآورده های آن( بر حسب شیر) از سال 1357 تا 1379
ضرورت استفاده از شیر و فرآورده های پاستوریزه
بسته بندی شیر پاستوریزه
نگهداری و توزیع
فرآیند تولید شیر استریلیزه یا UHT
فرآیند تولید ماست
فرآیند تولید صنعتی ماست
فرآیند تولید پنیر با روش صنعتی
ارزش غذایی وبهداشتی پنیر UFبه دلایل زیربه سایرانواع پنیر برتری دارد:
IDF  چیست ؟
اهداف IDF :
چه چیز توسط  IDF  کسب می شود ؟

 

مقدمه:

ضرورت مصرف روزانه شیر برای تمامی گروههای سنی همواره از سوی متخصصان علم تغذیه و سازمان های بهداشتی بین المللی از WHO و FAO توصیه شده است .

امروزه میزان مصرف شیر و فرآورده های آن در هر جامعه, یکی از مهمترین شاخص های توسعه فرهنگی به شمار می آید . بر اساس آخرین یافته های علمی در بررسی ارزش غذایی شیر و فرآورده های آن مصرف سالیانه 200 لیتر از این ماده غذایی ارزشمند , علاوه بر افزایش رشد و تضمین سلامت جسمی افراد , موجب ارتقای هوش و قدرت فراگیری آنان میشود .

افزایش توان کاری , طول عمر و پیشگیری از کار افتادگی زود هنگام , از دیگر مزایای مصرف روزانه آن است .

این ویژگی ها زمانی تحقق خواهد یافت که مصرف شیر در تمام طول زندگی تداوم داشته باشد و مصرف آن در هیچ مقطع سنی قطع نشود. برای اینکه فردی به طور مداوم بتواند از شیر استفاده کند و نسبت به مصرف آن دچار عدم تحمل نشود, لازم است بعد از دوران شیر خوارگی نیز نوشیدن آن را ادامه دهد. در غیر این صورت , تولید آنزیم هضم کننده قند شیر یا لاکتاز در بدن قطع شده و در نتیجه فرد نسبت به مصرف آن در میانسالی و یا کهنسالی , دچار عدم تحمل ویا عوارض گوارشی ناشی از آن ,از جمله نفخ معده , دلپیچه و حتی اسهال خواهد شد.

بررسی های انجام شده در زمینه پذیرش شیر و یا عدم پذیرش آن نشان می دهد که مردم کشورهای اروپای غربی 2درصد و ساکنان آفریقایی و آسیایی بیش از90 درصد نسبت به شیرعدم پذیرش دارند.این میزان عدم پذیرش صرفاً نشانگر قطع مصرف شیر پس ازدوران شیرخوارگی در میان مردم کشور های آفریقایی و آسیایی است.

اگر چه تولید شیر در کشور ایران طی سال 1380 بالغ بر 6/5 میلیون تن بوده , اما بر اساس آمار موجود , مصرف سرانه شیر و فرآورده های آن , با توجه به هدر رفتن بخش عمده ای از شیر در تولید به صورت آب و پنیر ویا ضایعات غیر قابل اجتناب , 75 کیلوگرم ویا کمتر از آن است.


دانلود با لینک مستقیم

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.