فرمت فایل : word(قابل ویرایش)
تعداد صفحات:54
مقدمه۱
ارتباط تنگاتنگ ورزش در پیشگیری از ناهنجاریهای جسمانی۲
تأثیر ورزش بر دستگاه تنفس۳
تأثیر ورزش بر دستگاه گوارش۴
تأثیر ورزش بر غدد داخلی۵
تأثیر ورزش بر دستگاه عصبی۵
بارزترین اثرات مثبت ورزش در سلامتی روح و روان۷
تأثیر ورزش در وضعیت جسمی زنان۸
چه افرادی نباید ورزش کنند؟۸
وضعیت قرار گیری بدنی خوب یعنی سلامت مطلوب۹
کمردرد۱۱
علل و عوامل ایجاد کمر درد۱۱
پیشآگهی بیماری چیست؟۱۴
دلایل کمر درد چیست؟۱۴
گودی کمر۱۵
چرا گودی بیش از حد در کمر به وجود میآید؟۱۷
برخی از علل گودی بیش از حد کمر۱۷
علایم کمردرد چیست؟۱۸
با کمردرد چه کنیم؟۲۰
درمان۲۲
چگونه به کمر درد خود کمک کنیم؟۲۲
آیا درست نشسته اید؟!؟۲۵
پیشگیری از کمردرد۲۶
مروری بر درمان کمردرد۲۶
مدت درمان طبی۲۷
درمان در زمانی که کمردرد بهبود نمی یابد۲۸
یوگا تمرین کنید۲۸
پزشک چه باید بکند؟ آیا نیازی به عکس گرفتن هست؟۲۹
آیا ورزش در جلوگیرى از درد مؤثر است؟۳۰
ورزشهای هوازی در کاهش کمر درد زنان موثر است۳۲
توصیه های پزشکی ـ حرکتی۳۳
چگونه بخوابیم؟۳۵
نکاتی در مورد نشستن درست به منظور جلوگیری از دردهای کمر و پشت۳۷
نحوه بلند کردن و حمل اشیاء برای جلوگیری از دردهای کمر۳۸
چه ورزشهایی برای بیماران مبتلا به کمردرد مفید است ؟۳۹
تست۴۰
تمرینات ویلیامز۴۰
حرکات اصلاحی مناسب برای کمردرد۴۳
لطفاً نکات ایمنی را رعایت کنید۴۸
توصیه ها۴۹
نتیجهگیری و پیشنهاد۵۱
مقدمه:
تسلیم در برابر خداوند، احترام به حقوق انسانها و آمادگی برای خدمات اجتماعی، ارزشهای والای تربیتی هستند که میتوانند در فلسفه آموزش و پرورش قرار گیرند. دانشآموزان در مدارس کشور باید توانائی پایبندی به اصول انسانیت، درک آزادی و صبوری، احترام به حقوق دیگران و درک مفاهیم صلح و امنیت را بدست آورند، با این مفاهیم درگیر گردند و آنها را درک نمایند. وضعیت تربیت بدنی و عوامل تأثیرگذار بر حفظ و توسعه سلامت انسان از موضوعات روز علوم مرتبط با اصول و وضعیت صحیح جسمانی هستند.
تربیت بدنی محسوس ترین و حقیقی ترین نوع آموزش و پرورش است که برای رشد و تکامل جسمی و ذهنی و اجتماعی و روانی، تقویت روحیه و شکلپذیری اخلاق در کودکان ضرورت دارد. حرکت یا الگوهای حرکتی هفتگانه که برای بقای انسان اولیه ضروری و حیاتی بودهاند اساس ساختمان حرکت مهارتی را تشکیل میدهد این فعالیتهای اساسی عبارتند از: دویدن، پریدن، بالا رفتن، حمل کردن، بلند کردن، آویزان شدن، پرتاب کردن.
در طول روز کودکانی را میتوان مشاهده کرد که هرکدام به نحوی به انجام فعالیتهایی از این قبیل مشغول هستند فعالیتهای مذکور بیانگر این مسألهاند که موجود زنده به فعالیت نیاز دارد بنابراین شرکت فعال افراد بخصوص بچهها در ساعات درس تربیت بدنی و حضور در فعالیتهای حرکتی نه تنها موجب رشد همه جانبه فرد میگردد بلکه در کاهش میزان رفتارهای تخریبی افراد که از حرکات بیاصول نشأت میگیرد نیز مؤثر است.
ارتباط تنگاتنگ ورزش در پیشگیری از ناهنجاریهای جسمانی و تأثیر آن در سلامت روح و روان
ورزش و فعالیت جسمانی، روشی برای ارتقاء سلامت و پیشگیری از بیماریهای جسمی و روانی است. افرادی که از آمادگی و توان جسمی خوبی برخوردار هستند، در فعالیتهای اجتماعی و فردی موفقترند. زیرا این افراد از شادابی، انرژی و سلامت بیشتری برخوردارند. توجه به نتایج مفید ورزش در نیروهای مسلح از اهمیت خاصی برخوردار است؛ زیرا علاوه بر کاهش هزینههای درمانی نیروهای مسلح، آمادگی جسمی و رزمی نتیجه اصلی و مفید ورزش خواهد بود.
علم پزشکی علاوه بر معاینات و تجویز داروها و اعمال جراحی که در مورد بیماریهای مختلف انجام میدهد، از ورزش نیز به عنوان وسیلهای در جهت بهبود و سلامتی بیماران بهره میبرد. بعضی از پزشکان در مواردی مثل کمخوابی، کم کردن وزن و ضعفهای عضلانی مثــــــل کمردرد، کسب هماهنگیهای عصبی و عضلانی در بعضی از انواع فلج، توانبخشی، نداشتن اشتها، داشتن اضطراب یا هیجانات روحی، بیقراریها، افسردگیها، احساس پوچی و بسیاری دیگر از موارد، بیمار خود را به ورزش کردن تشویق مینمایند. در اسلام نیز به ورزش شنا، تیراندازی، سوارکاری و حتی پیادهروی سفارش شده است. پیامبر اکرم (صلیاله علیه و آله وسلم) پیادهروی را بهترین درمان برای بسیاری از بیماریها معرفی میکنند.