فرمت فایل : word(قابل ویرایش)
تعداد صفحات:12
فهرست مطالب:
مقدمه
تاریخچه
کشورهای تولید کننده
مشخصات گیاه شناسى
سازگاری
مشخصات بذر خیار گلخانه ای:
بذر مناسب
ترکیبات بذر
اصلاح بذر
ترکیبات شیمیایی میوه
ارقام
بذر خیار گلخانه ای برهان:
بذر خیار گلخانه ای نگین:
بذر خیار گلخانه ای فادیا:
بذر خیار سامر استار(Summer star RZ)، هیبرید- (F1)
بذر خیار مهر (MEHR) بذر F1
بذر خیار آبان 2 (ABAN 2) بذر F1
بذر خیار بهمن 4 (BAHMAN 4)بذر F1
بذر خیار تانیا (TANIA)بذر F1
بذر خیار پرنسس (PRINCESSE)
نقش عناصر غذایی در رشد و نمو خیار
امراض مهم خیار
آفات
برداشت
موارد استفاده
خواص و اثرات دارویی
مضرات :
مقدمه:
خیار (Cucumis sativus) گیاهی از تیره کدوئیان است که اقسام گوناگون دارد. میوهاش درشت و سبز یا سفیدرنگ است. بوته آن مانند بوته خربزه است.
واژه خیار ریشه و بنیاد فارسی داشته و از فارسی به زبان عربی داخل شده.
تاریخچه
مبدأ خیار را نواحى جنوبى آسیا ( هندوستان ) ذکر کردهاند. در هندوستان حداقل سه هزار سال کاشت می گردیده و رومیها و یونانیان قدیم نیز از آن استفاده می نموده اند.
در این مناطق همچنان فرمهاى اولیه خیار که بهصورت وحشى مىرویند و داراى میوههاى کوچک و تلخ مىباشند یافت مىشود.
کاشت خیار در دنیا سابقه چند هزار ساله دارد. حدود بیست قرن قبل از میلاد مسیح مصریان قدیم از آن استفاده می کرده اند .
کشورهای تولید کننده
مهمترین کشورهای تولید کننده خیار چین و آمریکا هستند.
ایالت فلوریدا مهمترین تولید کننده خیار در آمریکا است و حدود یک سو م خیار کل آمریکا را تولید می کند .
در ایران استانهای کهکیلویه و بویر احمد، لرستان ، خوزستان و ایلام