یارا فایل

مرجع دانلود انواع فایل

یارا فایل

مرجع دانلود انواع فایل

دانلود تحقیق پلهای پیش تنیده ساخته شده به روش طره ای آزاد

اختصاصی از یارا فایل دانلود تحقیق پلهای پیش تنیده ساخته شده به روش طره ای آزاد دانلود با لینک مستقیم و پرسرعت .

دانلود تحقیق پلهای پیش تنیده ساخته شده به روش طره ای آزاد


دانلود تحقیق پلهای پیش تنیده ساخته شده به روش طره ای آزاد

 

 

 

 

 


فرمت فایل : word(قابل ویرایش)

تعداد صفحات:14

فهرست مطالب:

مقدمه و تاریخچه :
تعریف بتن پیشتنیده :
بتن پس کشیده
پل پیش تنیده :
روش طره ای آزاد
مزایای استفاده از روشهای طره ای آزاد :
فازهای متوالی پل :
طول دهانه و مشخصات مقطع عرضی :
جزئیات مقطع :
روشهای ساخت قطعات :
پیش ساختگی قطعات :
روشهای حرارتی :
قطعه روی پایه :
قطعه میانی :
گیر داری موقت تابلیه ( عبور گاه ) به پایه ها :
کشیدن و تزریق کابلها :
میزان نمودن دوانتهای کنسولها :
اتصالات تکیه گاهی :
مراجع مورداستفاده :

 


مقدمه و تاریخچه :

ایجاد پلها و گذرگاه ها برای عبور از دره ها و رودخانه هـا از قـدیمیترین فعالیت های بشر است .پلهای قدیمی معمولاً از مصالح موجود در طبیـعت مـثـل چوب و سنگ و الیاف گیاهی بصورت معلق یا با تیرهای حمال ساخته می شدند . همزمان با پیشرفت بشر و نیاز جوامع به ارتباط با هم ، راهسازی و پلسازی گسترش یافته و روش های جدیدی نیز برای ساختن این ابنیه اختراع شده است . به ترتیبی که در دوران قبل از رومیها پلهای سنگی و طاقی ساخته شدند و در اوایل قرن نوزدهم پلهای معلق و قوسی ابداع شدند و از شروع قرن بیستم ساختن پلـهـای فلـزی و بتـن مسـلـح آغـاز شـد ،
با توجه به اینکه استفاده از بتن مسلح برای دهانه های بیش از 30 متر با توجه به نیروهای کششی بزرگ ایجاد شده و ترک خوردن مقطع و در نتیجه مقابله با آن افزایش بار مرده غیر ممکن به نظر مـی رسیـد فکر ساختن بتن پیش تینده بوجود آمد و پلهایی به این روش ساخته شد ، اولیـن پـل مـهـم از بـتـن پیشتنیده در سال 1946 با دهانه 55 متری در فرانسه ساخته شد و با گسترش این تکنیک امروزه بیش از 85 درصد پلهای بزرگ و متوسط جهان از بتن پیش تنیده ساخته میشوند.
طبق آمارهای موجود ، در ایران از سال 1341 به بعد ( تا سال 1365 ) 33 پـل پـیشتنیده با دهانه 17 تا 77 متر و طول کل 5900 متر و عرض حداقـل 7 و حـداکثتر 29 متـر بوسیله مهندسین مشاور ایرانی و فرانسوی ساخته شده است .
تعریف بتن پیشتنیده : پیشتنیـدگـی یعنی ایجاد تنشهای دائمی به نحوه دلخواه و به اندازه لازم در یک عضو بتنی در جهت مخالـف با تنشهایی که در اثر بار سرویس در یک سازه ایجاد خواهد شد ، چون بتن در کشش ضعیف است ، هدف اصلی پیشتنیده کردن یک عضو بتنی محدود کردن تنشهای کششی و ترکهای نـاشی از خـمش بوجود آمده از بارهای وارده بر آن عضو می باشد . از بتن پیشتنیده علاوه بر عضوهایی کـه در خمـش هستند در عضوهایی که تحت کشش هستند( مانند لوله های مخازن آب ) نیز استفاده شده است .
پیشتنیدگی به دو صورت پیش کشیدگی و پس کشیدگی اعمال می شود .
بتن پیش کشیده ، بتنی است که کابلهای پیشتنیدگی آن قبل از ریختن  بتن کشیده شـده بـاشـد ، در بتن پیشکشیده کابل های داخل بتن به بتن  چسبیده اند و بعد از اینکه بتن خـود را گـرفت کابلها را از تکیه گاه دو طرف آزاد کرده و قسمت اضافی بیرون مانده از بتن را قـطع مـی نماید در این حالت فولاد کشیده شده به دلیل رفتار الاستیک خود فشرده شده و همراه خود بتن را فشرده می کند .
بتن پس کشیده : برای ایجاد پس کشیدگی قالبهای بتن را آمـاده کرده و بتن ریزی را همانند یک تیر بتن مسلح انجام می دهند با این تفاوت که داخل بتن یک غلاف قرار می دهند بصورتی که  از یک طرف تیر به طرف دیگر  آن سوراخی ایجاد شود تا کابلها پیش تنیدگی بدون اتصال به بتن در آن قرار گیرند ، در دو انتهای تیر غالباً دو ورق سر ( یا هر وسیله مهاری مناسب دیگر ) قبل از بتن ریــزی جـاگـذاری می شوند . بعد از گرفتن بتن وآماده شد آن فولادهای پیش تنیدگـی از داخـل غـلاف فـولادی عبــور داده می شوند و سپس توسط جکهایی که به ورقهای سه تکیه می کننـد کشیـده مـی شوند که در این هنگام بتن به فشار می افتد پس از مهار فولادهای پس کشیدگی در دو انتهای تیـر ، داخـل غلاف عمل تزیق انجام می شود .


دانلود با لینک مستقیم

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.