یارا فایل

مرجع دانلود انواع فایل

یارا فایل

مرجع دانلود انواع فایل

دانلود تحقیق بررسی زیرساختهای شبکه های اینترنتی

اختصاصی از یارا فایل دانلود تحقیق بررسی زیرساختهای شبکه های اینترنتی دانلود با لینک مستقیم و پرسرعت .

دانلود تحقیق بررسی زیرساختهای شبکه های اینترنتی


دانلود تحقیق بررسی زیرساختهای شبکه های اینترنتی

 

 

 

 

 



فرمت فایل : word(قابل ویرایش)

تعداد صفحات:55

فهرست مطالب:                                                 صفحه

چکیده ………………………………………………………..۱

فصل اول(شبکه های کامپیوتری)…………………………….۲

شبکه کامپیوتری چیست ؟……………………………………..۳

مدل های شبکه……………………………………………۵

اجزا ءشبکه…………………………………………۷

فصل دوم(انواع شبکه های کامپیوتری) ………………………..۹

انواع شبکه از لحاظ جغرافیایی………………………………۱۰

ریخت شناسی شبکه……………………………………۱۱

پروتکل های شبکه………………………………………..۱۶

مدل Open System Interconnection OSI………….18

ابزارهای اتصال دهنده………………………………….۲۰

فصل سوم(انواع تجهیزات شبکه بندی)………………….۲۶

مفاهیم مربوط به ارسال سیگنال و پهنای باند……………..۲۷

کابل شبکه……………………………………………….۲۸

کارت شبکه…………………………………………….۳۵

عملکردهای اساسی کارت شبکه…………………………۳۶

نصب کارت شبکه……………………۳۷

تنظیمات مربوط به ویندوز برای ایجاد شبکه…………………………………………۴۱

شبکه های بی سیم …………………..۴۲

پارامترهای مؤثر در انتخاب و پیاده‌سازی یک سیستم WLAN………….48

فصل چهارم(نتیجه گیری)……………………………………….۵۲

فهرست منابع ………………………………………۵۴

 

چکیده

اگر بخواهیم فناوری اطلاعات را لایه‌بندی کنیم، در اولین لایه ، “شبکه زیرساخت” قرار می‌گیرد؛ سپس، کاربردهایی که در بستر این شبکه تعریف می‌شود و پس از آن،‌ خلاقیت بشر. اما در این سه لایه، پی و اساس، “شبکه زیرساخت” است. امروزه در همه جای دنیا، بر ایجاد و گسترش شبکه‌های زیرساخت تأکید می‌کنند و سرمایه‌گذاری‌های کلانی در این زمینه انجام می‌دهند. نمونة بارز آن، پروژة GII یا Global Information Infrastracture است که قرار است یک شبکه زیرساخت ارتباطی برای تمام دنیا ایجاد کند؛

اگر خدمات مختلف برپایة‌ شبکه زیرساخت ارایه شود، بازخورد مثبت و درآمدهای مناسبی ایجاد می‌کند که باعث رشد بیشتر شبکه هم خواهد شد. در ابتدای امر، به نظر می‌رسد که بخش خصوصی نمی‌تواند از زیرساختی که ایجاد می‌کند، درآمد کسب کند؛ اما راه‌های مختلفی برای کسب درآمد از شبکة زیرساخت وجود دارد؛ ………………………………

 

 

مقدمه:

اینترنت از مجموعه ای شبکه  کامپیوتری ( بزرگ ، کوچک ) تشکیل شده  است . شبکه های فوق با روش های متفاوتی به یکدیگر متصل و موجودیت واحدی با نام “اینترنت ” را بوجود آورده اند. نام در نظر گرفته شده برای شبکه فوق از ترکیب واژه های ” Interconnected” و ” Network” انتخاب شده است . ( شبکه های بهم مرتبط ).

……………….

برخی از شبکه‌هایی که به صورت موازی در داخل یک کشور به وجود می‌آیند، اهدافی جداگانه و مخصوص به خود دارند؛ مثلاً شبکه دولت که بین مراکز دولتی ایجاد می‌شود ‌(در کشور ما این شبکه در حال شکل‌گیری است) اغلب اهداف امنیتی-دولتی را دنبال می‌کند؛ گاهی شبکه‌های کاملاً‌ جداگانه و با اهداف نظامی شکل می‌گیرد؛ مانند شبکة نظامی در آمریکا و گاهی، مانند آنچه در آلمان است، شبکه‌های دانشگاهی کاملاً جداگانه ایجاد می‌شود. در این میان، آنچه بسیار اهمیت دارد آن است که این شبکه‌های موازی، جزیره‌ای نشوند و بین آنها واسطه‌های مناسبی ایجاد شود؛ این امر با ایجاد یک زیرساخت یکپارچه تحقق پیدا می‌کند. پس از آن، نظام عرضه و تقاضا، گسترش این شبکه‌ها را تعدیل خواهد کرد.

استفاده از شبکه های کامپیوتری در چندین سال اخیر رشد فراوانی کرده وسازمانها وموسسات اقدام به برپایی شبکه نموده اند . هر شبکه کامپیوتری باید با توجه به شرایط وسیاست های هر سازمان ، طراحی وپیاده سازی گردد. در واقع شبکه های کامپیوتری زیر ساخت های لازم را برای به اشتراک گذاشتن منابع در سازمان فراهم می آورند؛ در صورتیکه این زیر ساختها به درستی طراحی نشوند، در زمان استفاده از شبکه مشکلات متفاوتی پیش آمده و باید هزینه های زیادی به منظور نگهداری شبکه وتطبیق آن با خواسته های مورد نظر صرف شود.

در زمان طراحی یک شبکه سوالات متعددی مطرح می شود:

-برای طراحی یک شبکه باید از کجا شروع کرد؟
-چه پارامترهایی را باید در نظر گرفت ؟
……………..
 بطور کلی قبل از طراحی فیزیکی یک شبکه کامپیوتری ، ابتدا باید خواسته ها شناسایی وتحلیل شوند، مثلا در یک کتابخانه چرا قصد ایجاد یک شبکه را داریم واین شبکه باید چه سرویس ها وخدماتی را ارائه نماید؛ برای تامین سرویس ها وخدمات مورد نظر اکثریت کاربران ، چه اقداماتی باید انجام داد ؛ مسائلی چون پروتکل مورد نظر برای استفاده از شبکه ، سرعت شبکه واز همه مهمتر مسائل امنیتی شبکه ، هریک از اینها باید به دقت مورد بررسی قرار گیرد. سعی شده است پس از ارائه تعاریف اولیه ، مطالبی پیرامون کاربردهای عملی آن نیز ارائه شود تا  در تصمیم گیری بهتر یاری کند.

 

 

 فصل اول :

شبکه کامپیوتری

سلسله مراتب شبکه های کامپیوتری

هر کامپیوتری که به شبکه اینترنت متصل می گردد ، بخشی از شبکه تلقی می گردد. مثلا” می توان با استفاده از تلفن ( منزل ) به یک مرکز ارائه دهنده خدمات اینترنت (ISP) متصل و از اینترنت استفاده کرد. در چنین حالتی کامپیوتر مورد نظر بعنوان بخشی از شبکه بزرگ اینترنت محسوب خواهد شد. .برخی از کاربران در ادارات خود و با استفاده از بستر  ایجاد شده ، به اینترنت متصل می گردند. در مدل فوق ، کاربران  در ابتدا از شبکه محلی نصب شده در سازمان استفاده می نمایند. شبکه فوق  با استفاده از خطوط مخابراتی خاص و یا سایر امکانات مربوطه به یک مرکز ارائه دهنده خدمات اینترنت متصل شده است . مرکز ارائه دهنده خدمات اینترنت نیز ممکن است به یک شبکه بزرگتر متصل شده باشد. اینترنت ، شبکه ای است  که از شبکه های بیشماری تشکیل شده است .

اکثر شرکت های مخابراتی بزرگ دارای ستون فقرات اختصاصی  برای ارتباط ناحیه های متفاوت می باشند. در هر ناحیه ، شرکت مخابراتی دارای یک ” نقطه حضور ” (POP : Point of Presence) است . POP ، مکانی است که کاربران محلی با استفاده از آن به شبکه شرکت مخابراتی متصل می گردند. ( به منظور ارتباط با شبکه از خطوط تلفن معمولی و یا خطوط اختصاصی ……………………………………………………..

در اینترنت ، هزاران مرکز ارائه دهنده سرویس اینترنت بزرگ از طریق NAP در شهرهای متفاوت بیکدیگر متصل می گردند. در نقاط فوق (NAP) روزانه میلیاردها بایت اطلاعات جابجا می گردد. اینترنت ، مجموعه ای از شبکه های بسیار بزرگ بوده که تمام آنها از طریق NAP بیکدیگر مرتبط می گردند. در چنین حالتی هر کامپیوتر موجود در اینترنت قادر به ارتباط با سایر کامپیوترهای موجود در شبکه خواهد بود.

……………….
روتر، مسیریک بسته اطلاعاتی ارسالی توسط یک کامپیوتر برای کامپیوتر دیگر را تعیین می کند. روترها کامپیوترهای خاصی می باشند که پیام های ارسال شده توسط کاربران اینترنت با وجود هزاران مسیر موجود را مسیریابی و در اختیار دریافت کنندگان مربوطه قرار خواهد داد. روتر دو کار اساسی را در شبکه انجام می دهد :

    ایجاد اطمینان در رابطه با عدم ارسال اطلاعات به مکانهائی که به آنها نیاز نمی باشد.
    اطمینان از ارسال صجیح اطلاعات به مقصد مورد نظر


دانلود با لینک مستقیم

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.