یارا فایل

مرجع دانلود انواع فایل

یارا فایل

مرجع دانلود انواع فایل

دانلود تحقیق تحصیل دلیل در حقوق جزا

اختصاصی از یارا فایل دانلود تحقیق تحصیل دلیل در حقوق جزا دانلود با لینک مستقیم و پرسرعت .

دانلود تحقیق تحصیل دلیل در حقوق جزا


دانلود تحقیق تحصیل دلیل در حقوق جزا

 

 

 

 

 

 

 


فرمت فایل : word(قابل ویرایش)

تعداد صفحات:45

فهرست مطالب:

پیشگفتار….۱

چکیده….. ۲

مقدمه……….. ۳

فصل اول :( تحصیل دلیل در حقوق جزا )

مبحث اول : اهمیت و مفام دلیل در امور جزایی………….. ۵

گفتار اول : موقعیت دلیل…. ۵

گفتار دوم :  خصوصیات دلیل در حقوق جزا………….. ۶

گفتار سوم :  آثار دلیل جزایی……………. ۷

مبحث دوم : آزادی دلیل و قاعده منع تحصیل دلیل…………. ۸

گفتار اول : آزادی دلیل……………….. ۸

گفتار دوم : قاعده منع تحصیل دلیل…………. ۸

مبحث سوم : تحول تاریخی امر تحصیل دلیل……….. ۱۱

گفتار اول:تحصیل دلیل مبتنی بر عادات و رسوم…………. ۱۱

گفتار دوم : تکامل وسایل فنی تحقیق و بازجویی…… ۱۳

فصل دوم :( دیدگاه ، اثبات دلایل ، اقناع وجدان قاضی از طریق دلایل در تحصیل دلیل )

مبحث اول: دیدگاه های مختلف از تحصیل دلیل……………….. ۱۵

گفتار اول : دیدگاه جامعه شناسی……… ۱۵

گفتار دوم : دیدگاه ارزش شناسی……. ۱۶

گفتار سوم : دیدگاه قانونی…………………… ۱۷

مبحث دوم:اثبات دلایل از طریق تحصیل دلیل…….. ۱۸

عنوان                                                                                                                      صفحه

گفتار اول : مشمول اصل صحت…….. ۱۸

گفتار دوم : اقرار نامشروع……………………….. ۲۰

گفتار سوم : تهدید اقرار به جرم……….۲۱

مبحث سوم : اقناع وجدان قاضی از طریق دلایل…………….. ۲۳

گفتار اول : دامنه علم قاضی………….. ۲۳

گفتار دوم : قاضی علم آور در کشور امارات و قراین…….. ۲۴

گفتار سوم : مراحل توجه به بحث دلایل……. ۲۵

فصل سوم :( تطبیق کیفیت تحصیل دلیل درحقوق ایران با حقوق جزای فرانسه )

مقدمه………….. ۲۸

مبحث اول : رعایت امانت و مشروعیت در تحصیل……….. ۲۹

گفتار اول : مبانی قانونی تحصیل دلیل………….. ۲۹

گفتار دوم  : مفهوم تحصیل دلیل مبتنی بر رویه قضایی حقوق فرانسه……….. ۳۰

گفتار سوم : مفهوم تحصیل دلیل به طرق مشروع از نظر علمای حقوق ( دکترین ).۳۴

مبحث دوم : مقام و موقعیت دلیل در صدور رای…….. ۳۵

گفتار اول : آثار عدم رعایت صحت و امانت در تحصیل دلیل…. ۳۵

گفتار دوم : دلایل مورد قبول محکمه…. ۳۷

گفتار سوم : اصول حاکم بر ارائه دلیل…… ۳۸

نتیجه گیری…….. ۳۹

پیشنهادات……. ۴۰

فهرست منابع و ماخذ………. ۴۳

 

پیشگفتار

تحصیل دلیل از محوری ترین موضوعات حقوی ، بویژه حقوق کیفری است . آثار تحصیل دلیل اهمیت بسیاری دارد که در برخی موارد به دلیل نقض در تحصیل دلایل ، ممکن است شخص ماه ها ی سالهای متمادی در بازداشت به سر برد و پس از مدتی تبرئه شود. یک اظهار اطلاع ناصحیح ،گزارشی خلاف واقع، نوشته ای مجعول ، شهادتی دروغ یا اظهار نظر کارشناسی بی دقت یا منحرف، ممکن است قاضی را به اشتباه بکشاند و زمینه محکومیت بیگناهی را فراهم کند که تاکید رئیس قوه قضاییه بر ضرورت پایبندی به حقوق شهروندی و احترام به آزادی های اشخاص در تمام مراحل دادرسی ، ضرورت و اهمیت پرداختن به موضوع تحصیل دلیل را اشکار می کند.

 

چکیده

برای هر موضوعی قطعاً مبانی وجود دارد که ضرورت های وجودی آن را ایجاب می کند. در مبانی ، ما از « هستها» سخن می گوییم و از « هستها» ، « بایدها» را انتزاع می کنیم. به عبارت دیگر ، هستها « مبنا» هستند و باید ها « اصل » . به عنوان مثال ، اصل بر آزادی اراده در تحصیل دلیل است و هر دلیلی که با روشی نامعقول به دست آمده باشد خدشه ای بر « باید» ؛ یعنی اصل وارد می کند؛ اما برخی مواقع » مبنا» بر خلاف اصل است . یعنی واقعیت موجود، اصل رارعایت نکرده ست. با توجه به این که نباید ازطریق نامتعارف دلیل را با توجه به « اصل توضیح داده شده » کسب کرد؛ اما گاه با مصلحت هایی که در نظر گرفته می شود، مبنا راتوجیه می کند واصل ، با وجود این که رعایت نشده ، قانونی یا مشروع جلوه می نماید. مانند متهمی که دستگیر شده است ؛ اما نمی توان دلایل معقولی برای اثبات جرم او به دست آورد و با توجه به فراگیری آن در جامعه و اقناع افکار عمومی متوسل به استثنائاتی در تحصیل دلیل می شویم. در این تحقیق در ابتدا پیرامون مبانی صحت دلیل و جمع آوری دلایل به روش معقول ، به اختصار به دیدگاه های مختلف اشاره می کنیم تا مشخص کنیم که در هیچ شرایطی ، با توجه به این مبانی ،ما به آنها خواهیم پرداخت ، نباید اصل را فدای استثنائات کرد. و بعد از این موضوع به پیرامون تحصیل دلیل در حقوق جزار و بعد به تحصیل دلیل در حقوق جزای فرانسه می پردازیم .

مقدمه

تشابه موجود میان دلیل در حقوق جزا و حقوق خصوصی ، دلایل در حقوق حقوق جزا دارای ویژگیهایی است ، زیرا در این مقام دستگاههایی قضایی ضمن جمع آوری دلایل ، به دنبال کشف حقیقت نیز میباشند . در امور مدنی دلیل وسیله ای است در جهت فصل خصومت بین اصحاب دعوی و تامین منافع خصوصی آنان ، و قضاوت به محدوده ای معین و مشخص که احراز صحت ادعای یکی از طرفین دعوی است ، محدود می شود .

اما در محاکمات کیفری کشف حقیقت فقط در خدمت تامین منافع خصوصی افراد زیان دیده نیست و در این قلمرو محدود نمی شود . از یک طرف رسیدگی – ضمن دفاع از جانب علیه رفتارهایی که به نظم و امنیت و آرامش عمومی صدمه می زند – به حمایت و تامین منافع عمومی نظر دادند ، و از طرف دیگر به تامین آزادی متهم و احترام به حیثیت انسانی وی می اندیشد . علاوه بر این در امور جزایی خواسته دعوی منحصرا جبران ضرر و زیان مالی شخص نیست ، بلکه اصل موضوع جلوگیری از جرائم و جنایات ، اعمال مجازات ، یا اصلاح مجرم است .

لازمه دفاع از جامعه مفائده احتمالی اعمال کیفر آن است که همه وسایل برای کشف بزه در شناسایی کامل جزییا و کیفیاتی به کار رود که در متن آن جرم ارتکاب یافته است . در این صورت است که می توان نوع جرم را معین ساخت و شرایط و ضوابطی را معلوم نمود که باید در تعقیب موضوع و رسیدگی به آن رعایت گردد . و نکته دیگر ، نقش صحت و امانت در تهذیب دلیل است در امر تحصیل دلیل ، و با توجه به اصول آزادی دلیل برائت ، صحت و امانت ، عامل توازن میان تکالیف جامعه و حقوق متهم است و سبب می شود که فرد متهم در برابر سوئ استفاده در تجاوزات احتمالی دادسرا مورد حمایت قرار گیرد و تحقیق و بازجویی ، از یک نظام و اسلوب منطقی و عقلانی برخوردار گردد


دانلود با لینک مستقیم

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.