یارا فایل

مرجع دانلود انواع فایل

یارا فایل

مرجع دانلود انواع فایل

دانلود گزارش کارآموزی عمران - بتن - به همراه عکس

اختصاصی از یارا فایل دانلود گزارش کارآموزی عمران - بتن - به همراه عکس دانلود با لینک مستقیم و پرسرعت .

دانلود گزارش کارآموزی عمران - بتن - به همراه عکس


دانلود گزارش کارآموزی عمران - بتن - به همراه عکس

 

 

 

 

 

 

 


فرمت فایل : word(قابل ویرایش)

تعداد صفحات:37

فهرست مطالب:
آشنایی کلی با مکان کار آموزی:    4
ارزیابی بخش های مرتبط با رشته علمی کارآموز:    4
آماده ساختن محل اجرای ساختمان :    4
پیاده کردن نقشه:    5
پی (فونداسیون:(    5
انواع پی‌های سطحی :    6
بتن مگر(بتن نظافت):    8
آرماتوربندی:    8
قالب‌بندی:    9
قالب‌بندی آجری :    9
قالب‌بندی چوبی :    9
قالب بندی فلزی:    10
اقسام قالبها:    10
فشار بتن بر روی قالب:    10
بتن :    11
مصالح تشکیل دهنده بتن:    11
انواع بتن:    13
اختلاط بتن:    14
روشهای ساخت و تولید بتن:    15
ویبره نمودن بتن:    19
صفحه ستون:    20
اتصالات :    23
اتصال به وسیلة جوشکاری:    23
جوشکاری :    23
وظایف روکش:    28
برپاسازی اسکلت:    29
سقف تیرچه بلوک :    30
تیرچه :    30
بلوک :    31
ماشین آلات مورد استفاده در کارگاه :    35
سیلوهای ذخیره سیمان :    36
پمپهای بتن:    36
نتیجه گیری:    37

آشنایی کلی با مکان کار آموزی:
قرارداد این پروژه 300 واحدی  کوثرفرهنگیان نهاوند با کارفرما ؛ تعاونی مسکن کارکنان شهرداری نهاوندوتعاونی مسکن فرهنگیان نهاوند و شرکت ساختمانی سالاربتن نهاوند بسته شده است و دستگاه نظارت معاونت فنی شهرداری نهاوند می باشد. پروژه فوقق شامل 5 بلوک اسکلت فلزی می باشد که هر بلوک شامل 5 طبقه مسکونی و یک طبقه  پارکینگ می باشد هر بلوک قرینه بوده و هر قسمت بطور مجزا دارای راه پله و آسانسور است. مساحت هر بلوک حدودا 700 متر مربع می باشد. هر بلوک دارای 57 ستون بوده که 18 صفحه ستون آن 4 بولتی و بقیه 10 بولتی می باشد.  نوع سقف بکار رفته در پروژه فوق تیرچه بلوک بوده و پروفیل ستونها دوبل و پروفیل تیرها دوبل و تک لانه زنبوری می باشد. دارای ماشین آلاتی چون؛ بچینگ پلانت (Baching Plant ) ، پمپ بتن، بتن یر، دامپر و… می باشد. نوع خاک موجود در محل بیشتر از نوع خاک دستی و آهکی بوده و چون مقاومت مورد نظر را دارا نبود در برخی از بلوکها حتی تا 5 متر مجبور به خاک برداری شده و محل خاکبرداری شده را با ریختن خاک بصورت لایه لایه و کوبیدن آن پر کردند تا به مقاومت مورد نظر دست پیدا کنند.  بلوکهایی که در مجاورت یکدیگر قرار دارند درز انقطاعی حدود 10 سانتی متر بکار برده شده تا در هنگام وقوع زلزله اثرات ضربه یکدیگر را خنثی کنند چون درز انقطاع مانع از ضربه خوردن ساختمان توسط ساختمان مجاور می شود. در ضمن بدلیل وسعت زیاد محل پروژه کلیه عملیات ساخت بتن، تیر چه، آماده کردن ستونها و تیرها و دپو کردن مصالح در آنجا انجام می شد.
ارزیابی بخش های مرتبط با رشته علمی کارآموز:
آماده ساختن محل اجرای ساختمان :
محل اجرای پروژه بر حسب موقعیت خاص خود ممکن است دارای عوارض و اضافاتی باشد که لازم است قبل از شروع کار و در رابطه با نیازهای پروژه آماده گردد. ابتدا باید محوطه پاکسازی شود. بعنوان مثال چنانچه محوطه دارای درخت و گیاهان و خار و خاشاک و نظایر آن باشد و یا دارای پستی و بلندیهای زیاد باشد که امکان حرکت در کارگاه را سلب نماید و یا احتیاج به خاکبرداری و خاکریزی داشته باشد ابتدا بایستی این گونه موانع را بر طرف کرد. در پروژه فوق بدلیل مسطح بودن محل فقط خاکبرداری و خاکریزی شد.
پیاده کردن نقشه:
اوّلین کاری در این زمینه انجام می‌شود ایجاد یک خط مبنا است تا بتوان تمامی نقشه ساختمان را به کمک آن پیاده کرد. موقعیت این خط باید به روشنی در محل ساختمان مشخص شود تا بتوان در هر زمان دلخواه مجدداً  آن را ایجاد کرد. برای اندازه‌گیری در محل ساختمان باید از متر فلزی استفاده شود. پس از ایجاد مبنا و علامت‌گذاری، خطوط اصلی ساختمان را پیاده کرد. هر یک از گوشه‌ها با یک میخ چوبی قوی علامت‌گذاری می‌شود حال باید به بررسی زوایای قائمه و درستی طول خطوط رسم شده پرداخت. برای کنترل زوایای قائمه رسم شده چندین روش وجود دارد.
پس از آن که پیاده کردن خطوط اصلی ساختمان به پایان رسید و کار کنترل نیز انجام شد، خرکهای نقطه‌گیر نصب می‌شوند. این خرکها خارج از مکان پی‌های فونداسیون مستقر می‌شوند تا موقعیت پی‌ها، فونداسیون و دیوارها را مشخص کنند. نکته بسیار مهم این است که تمامی سطوح یک ساختمان نسبت به یک نقطه ثابت که منبا خوانده می‌شود در نظر گرفته شوند. این نقطه اکنون باید ایجاد شده باشد و در هر مکانی که امکان‌پذیر بود این نقطه را باید با Benck-mark مرتبط ساخت.
پی (فونداسیون:(
قسمتی از ساختمان است که در زیر ساختمان قرار دارد و بارهای وارد از طرف ساختمان را از ستونها  می‌گیرد و به خاک اطراف منتقل می‌نماید. در حقیقت پی را در ساختمان می‌توان به ریشه درخت تشبیه نمود. پی باعث تعادل ‌سازه می‌شود. اکثر پی‌های ساختمانی از جنس بتن مسلح می‌باشند. زیرا بتن مانند یک توده سنگی عمل می‌کند و مقاومت بسیار خوبی در مقابل فشار از خود نشان می‌دهد.
پی‌ها را به دو نوع سطحی و گسترده می‌توان طبقه‌بندی نمود. اگر لایه خاک با مقاومت کافی در اعماق کم در دسترس نباشد لازم است با استفاده از شالودهای عمیقی (شمعی) نیرو را به لایه‌های محکم واقع در اعماق پائین منتقل نمائیم.
اگر خاک با مقاومت مطلوب در عمق کم در دسترس باشد کافی است نیروها را با استفاده از شالوده‌های سطحی گسترده نمائید.
انواع پی‌های سطحی :
1-    پی تکی (منفرد):
اگر بار ستون کم باشد و مقاومت مجاز بالا باشد از این پی استفاده می‌شود. به طور کلی می‌توان گفت اقتصادی‌ترین نوع پی، پی تکی است. پی مقرر می‌تواند به شکل مربع، چند ضلعی منتظم و دایره یا هر  شکل غیر منظم دیگری باشد.
2-    پی مرکب :
 زمانیکه از نظر قوانین ملکی تجاوز از محدود زمین مجاز نباشد ابعاد پی نمی‌تواند از بر‌ستون خارجی تجاوز نماید بنابراین استفاده از پی‌های منفرد به علت برون محوری زیاد بار نسبت به مرکز هندسی پی دچار اشکالاتی می‌شود. و نیز زمانیکه دو پی متعدد با هم همپوشانی داشته باشد از پی مرکب استفاده می‌شود.
3-    پی نواری :
  چند ستون که تقریباً روی یک محور قرار دارند پی آنها به صورت نوار درمی‌آید که به این پی، پی نواری گفته می‌شود.
4-    پی مشبک :
 اگر در دو جهت پی نواری داشته باشیم پی به وجود آمده پی مشبک را تشکیل می‌دهد.
5-    پی گسترده :
این پی به صورت گسترده در زیر سطح ساختمان قرار  می‌گیرد. و در محل‌هایی از این پی استفاده می‌شود که سطح آبهای زیرزمینی بالاست و یا خاک زیرساختمان ست است. و نیز در مورد ساختمانهای بسیار بلند وقتی بارهای وارد برساختمان بسیار زیاد است و مقاومت زمین کم است جهت انتقال بار به خاک در تمام سطح زیر ساختمان را پی گسترده می‌سازیم.
در ساده‌ترین حالت پی گسترده به صورت یک دال تخت وارونه می‌باشد. به خاطر صرفه‌جویی در حجم بتن گاهی پی‌های گسترده را به صورت دال تیردار وارونه می‌سازند. در این حالت با توجه به تیرهایی با سختی زیاد که در دو امتداد متعامد مابین ستونها وجود دارد از ضخامت دال موجود در فاصل تیرها کاسته می‌گردد.
6-    پی غوطه‌ور :
 اگر در پی گسترده وزن خاک برداشته شده مساوی وزن ساختمان مورد احداث گردد و در روی پی مجدداً خاک ریخته نشود بلکه فضای خاکبرداری شده به عنوان زیرزمین یا فضای خالی مرده مورد استفاده قرار می‌گیرد هیچگونه اضافه تنشی به خاک زیر پی اعمال نمی‌شود به چنین وضعیتی، پی غوطه‌ور گفته می‌شود.
7-    پی کلاف شده :
 شناژ یا کلاف به معنی زنجیر است و اصطلاح آن به این دلیل است که فوندانسیونها را به هم وصل می‌نماید. شناژها به دلیل یکنواخت کار کردن پی‌ها و تقسیم فشار وارد به پی و به تمام سطوح به طوری که فشارها و کشش‌ها در سطح زمین ساختمان یکسان پخش شود استفاده می‌شوند. به طور کلی می‌توان گفت هرگاه پی‌های منفرد توسط تیرهایی از بتن آرمه به یکدیگر متصل  و کلاف گردندپی راکلاف (شناژ) شده می‌نامیم.
شایان ذکر است پی شناژ شده برای مناطق زلزه‌خیز بسیار مناسب است.


دانلود با لینک مستقیم

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.