یارا فایل

مرجع دانلود انواع فایل

یارا فایل

مرجع دانلود انواع فایل

دانلود گزارش کارآموزی بازدید از تاسیسات و تجهیزات برق

اختصاصی از یارا فایل دانلود گزارش کارآموزی بازدید از تاسیسات و تجهیزات برق دانلود با لینک مستقیم و پرسرعت .

دانلود گزارش کارآموزی بازدید از تاسیسات و تجهیزات برق


دانلود گزارش کارآموزی بازدید از تاسیسات و تجهیزات برق

 

 

 

 

 

 



فرمت فایل : word(قابل ویرایش)

تعداد صفحات:34

فهرست مطالب:
عنوان                                        صفحه
فصل اول                                           3
تاریخچه                                                
فصل دوم                                            5
شرکت توزیع برق دزفول (نمودار سازمانی)
فصل سوم                                           14
آشنایی با مکان کارآموزی
فصل چهارم                                           16
روند کار
 


فصل اول
تاریخچه برق

1)  تاریخچه صنعت برق در خوزستان:
تاریخ استفاده از صنعت برق در خوزستان به سالهای اکتشاف اولین حوزه های نفت در مسجد سلیمان بر میگردد. بعد از آن طی سال های1312 تا 1316 محدوده ای از شهر اهواز از طریق چند مولد دیزلی 250 کیلو واتی توسط یک شرکت خصوصی و پس از آن با نصب یک مولد 500 کیلو واتی در محل ریسندگی شوش برقدار گردید. بعد از آن شهرهای خرمشهر ، دزفول و اندیمشک به تدریج از طریق بخش خصوصی بصورت محدود تامین برق شدند. در سال 1337 یک خط بین اهواز و آبادان احداث شد و مازاد برق پالایشگاه آبادان را به اهواز منتقل نمود. در همین سال قرار داد احداث سد مخزنی دز به امضا رسید و عملیات ساختمانی آن از سال 1338 آغاز شد و همزمان با آن احداث طرح های شبکه انتقال و توزیع برق شروع گردید. در اوایل سال 1339 طبق قانونی که از مجلس وقت گذشت سازمان آب و برق خوزستان به عنوان اولیین سازمان مدرن عمرانی در کشور تاسیس و شروع به کار نمود. در حال حاضر سازمان آب و برق مسئولیت تولد ، انتقال و توزیع نیروی برق را در سطح پراکنده در استان خوزستان و کهکیلویه و بویر احمد در مساحت حدود 80992 کیلومتر مربع را بر عهده دارد. در نیمه دوم سال 1371 در اجرای سیاست عدم تمرکز و ایجاد شرکت های مستقل در زمینه های تولید و بهره برداری و نگهداری و تعمیرات و نوسازی نیروگاهها و سدها ، چهار شرکت تولید نیروی برق شامل سد دز ، سد شهید عباسپور ، نیروگاه حرارتی رامین و نیروگاه حرارتی گازی زرگان تحت نظارت مستقیم سازمان فعالیت می نمایند و در زمینه توزیع با شروع فعالیت دو شرکت توزیع نیروی برق در استان خوزستان و کهکییلویه و بویر احمد عملا بهره برداری از شبکه های توزیع برق به عهده دو شرکت فوق الذکر با نظارت مستقیم واحد برق سازمان آب و برق خوزستان قرار گرفت و در اواخر سال 1375 با       جدا شدن شرکت توزیع برق خوزستان سه شرکت نامبرده مسئولیت توزیع نیروی برق در استان های خوزستان و کهکیلویه و بویر احمد را عهده دار شدند.
1-1) شبکه قدرت ایران : شبکه قدرت ایران همانند سایر شبکه های بهم پیوسته شامل سیستم تولید   ( نیروگاهها ) ، انتقال و توزیع می باشند.
2-1) تولید: بخش تولید یا نیروگاهها معمولا توسط شرکت بهره برداری مربوطه اداره می شود. کنترل برنامه ریزی نیروگاههای بالای 100 مگاوات با دیسپاچینگ ملی و زیر 100 مگاوات با دیسپاچینگ مناطق می باشد.
3-1) انتقال : سیستم انتقال عمدتا به پست های فشار قوی   ،  ،  ،  و خطوط انتقال مابین آنها گفته می شود. سطوح ولتاژ استاندارد و شماره های مربوطه در جدول (1) آمده است. همچنین درجدول (2) ، رنگ استاندارد تجهیزات AC ، برای سطوح ولتاژ فوق توزیع ، آمده است و در ضمیمه های (1)،(2)،(3)و (4) ، کد تجهیزات و نیز علا ئم برخی از تجهیزات شبکه آورده شده است. این جدول ها در انتهای گزارش کارآموزی آورده شده است.
4-1) توزیع : بارهایی که از طریق شبکه سراسری تغذیه می شوند، معمولا زیر نظر بخش توزیع اداره  می شوند.


دانلود با لینک مستقیم

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.