فرمت فایل : word(قابل ویرایش)
تعداد صفحات:47
فهرست مطالب:
توضیح:
خلاصه مطالب
1- مقدمه
هدف از انجام این تحقیق:
2- مراحل روشهای تجربی
شکل 2- منحنیهای کشش –
فشار رشتههای فولادی
شکل 3- نمودار شماتیک قالبی که سیمهای فولادی با دست در آن قرار داده شده است.
1- نتایج:
1-3 عکسالعمل بار- جابجایی
شکل 4 – نحوه انجام تستهای نقطهای)
شکل 5- بار بعنوان تابعی از جابجایی برای نمونههای بتون غیر مسلح ومسلح شده با مفتولهای فولادی BSS و CSS
شکل 6 نشان میدهد که چگونه نمونه غیرمسلح( یا ساده) در اثر یک ترک ساده براحتی شکسته و از هم جدا شده است.
2-3- مشاهدات پس از شکست( نمونه)
شکل 7 تصویر نمونه از همگسیخته بتون دارای مفتول CSS پس از آزمون خمشی چهار نقطهای
شکل 8 – تصویر نمونه از همگسیخته بتون دارای مفتول BSS پس از آزمون خمشی چهارنقطهای
3-3 تحمل بار مؤثر توسط مفتول
شکل 9 ترسیم شماتیک (a ) ناحیه ترک برروی پل و (b) منحنی فشار برشکاف ترک در ناحیه پل برای سه وضعیت پل مختلف مؤثر بودن مفتولهای فولادی در بهبود مقاومت بستگی به , St دارد. ( معادله 2 را ببینید)
تجزیه و تحلیل و توصیهها
نتیجهگیری و تحقیقات آینده
توضیح:
در ترجمه متن پیوست موارد ذیل قابل ذکر است:
استحکام و دوام بتون مسلح شده با میلههای فولادی استخوانی شکل (Bone- Shopad)
خلاصه مطالب
در این تحقیق و مطالعه ما از طریق آزمایش تأثیر مسلحکردن با میلههای فولادی کوتاه استخوانی شکل (BSS) را در بهبود ویژگیهای مکانیکی بتون مورد ارزیابی قرار دادهایم.
نتایج تستهای خمشی چهار قطعهای آشکار ساخت که کاربرد میلههای فولادی BSS در مسلح نمودن بتون آنرا مستحکمتر، بادوامتر، و مقاومتتر در برابر ترک خوردن، نسبت به بتونهای مسلح معمولی که در آنها از میلههای فولادی کوتاه و صاف(CSS ) استفاده گردیده میباشد.
میلههای فولادی (BSS) باعث تقویت بیشتر بتون در برابر ترک خوردن از طریق هدایت این لولهها( در بتون) و قفلشدن مکانیکی آنها در ناحیه بین انتهای کروی شکل و پهن شده و بافت ترد و شکننده بتن میگردد.
در نمونههای بتن مسلح شده با (BSS) قبل از فورپاشی نهایی ترکهای طولی متعددی ایجاد گردید در حالیکه نمونههای بتون مسلح شده با (CSS ) و یا غیرمسلح، ترک خوردن در ناحیه مرکزی شروع و تا فروپاشی کامل نمونه گسترش یافت. میلههای فولادی (BSS) بصورت پلی در ناحیه ترک عمل نموده و در نهایت تغییر شکل( دفرمهشدن) و فروپاشی نهایی اتفاق میافتد.
همچنین ترکهای ثانویه ایجاد شده در بافت قالب بتونی به صورت خطوطی از ناحیه مرکزی انتشار مییابد که باعث استحکام و دوام این ساختار میگردد. در حالیکه در مورد نمونههایی که از (CSS) استفاده شده بود میلهها براحتی از بافت قالب( بتونی) بدون دفرمهشدن( تغییر شکل اساسی) خود میلهها و بتون اطراف میلهها، از بافت اصلی خارج گردیدند.