یارا فایل

مرجع دانلود انواع فایل

یارا فایل

مرجع دانلود انواع فایل

مقاله اتانول

اختصاصی از یارا فایل مقاله اتانول دانلود با لینک مستقیم و پرسرعت .

مقاله اتانول


مقاله اتانول

 

 

 

 

 

 



فرمت فایل : word(قابل ویرایش)

تعداد صفحات:63

فهرست مطالب:

اتانول. ۱

تاریخچه. ۲

فرایند تولید. ۳

تولید اتانول صنعتی.. ۳

خواص فیزیکی.. ۴

کاربرد. ۵

نکته مهم. ۵

تولید اتانول در داخل نانولوله‎های کربن. ۷

اتانول به عنوان سوخت.. ۸

اتانول از شکر. ۱۲

صنعت شکر در ایالات متحده ۱۴

تعاونی ها در صنعت قند. ۱۵

فراورش چغندر قند: ۱۵

تجهیزات انتقال چغندر قند. ۱۷

فراورش نیشکر : ۱۷

موقعیت کارخانه و هزینه های سرمایه گذاری.. ۱۹

نیاز روز افزون به مواد اولیه. ۱۹

فناوری های استفاده از مواد سلولزی.. ۲۰

باگاس.. ۲۰

خط مشی و سیاستهای دولت.. ۲۱

نقش مهمی که تعاونی ها برعهده دارند. ۲۳

زباله گیاهی “اتانول” برای سوخت خودرو. ۲۵

ابداع فناوری نوین برای تولید اتانول از برگ و ساقه ذرت.. ۲۷

تولید اتانول ارزان قیمت با استفاده از میدان های مغناطیسی.. ۲۸

تولید اتانول در داخل نانولوله‎های کربن. ۳۰

بیو اتانول. ۳۱

مواد اولیه برای تولید اتانول. ۳۲

آماده سازی الکل. ۳۳

واکنش اتن با بخار. ۳۳

تخمیر الکل. ۳۳

اتانول کامل. ۳۴

خواص فیزیکی اتانول. ۳۵

خواص شیمیائی اتانول. ۳۶

اکسیداسیون اتانول. ۳۶

دی هیدراسیون اتانول. ۳۷

استفاده های اتانول. ۳۸

اتانول سوخت پاک آینده ۳۹

منابع سلولزی.. ۴۰

مشتقات کشاورزی.. ۴۱

زباله‌های خانگی.. ۴۲

محیط‌های جنگلی.. ۴۲

کاربرد اتانول. ۴۳

اتانول به عنوان سوخت.. ۴۴

مزایای زیست محیطی اتانول. ۴۵

دیگر مصارف اتانول. ۴۷

محصولات جنبی ناشی از تولید اتانول. ۴۸

روش‌‌های تولید اتانول از مواد لیگنوسلولزی.. ۵۰

نتیجه‌گیری.. ۵۲

رتبه نخست تولید اتانول جهان برای برزیل. ۵۶

پانوشت: ۵۸

منابع: ۵۹

 

 

اتانول
تاثیر در حافظه در بلند مدت.
 
مدل مولکول اتانول
اتانول یا الکل اتیلیک یا اتیل الکل با فرمول C۲H۵OH ترکیب شیمیائی با بوی خاص و آتشگیری است که در نوشیدنی‌های الکلی وجود دارد. این الکل همان ماده‌ای است که خاصیت مست کنندگی دارد و در نوشیدنی‌های الکلی با درصد‌های مختلف پیدا می‌شود. علاوه بر این در صنایع مختلف کاربرد فراوان دارند. این کاربردها در عطرها و ادکلن‌ها و همچنین در وانیل و همچنین به عنوان سوخت در برخی ماشین‌های جدید می‌باشد. برای استفاده از این الکل در صنایع عطر سازی استفاده می‌کنند.
مخمر آبجو ، قارچی است که با جوانه‌زدن تکثیر می‌شود، اگر این قارچ در مجاور یک ماده قندی تخمیر شود، موادی از خود خارج می‌کند که خاصیت آنزیمی داشته و موجب دگرگونی قند می‌شود. در بین قندها ، گلوکز به فرمول C۶H۱۲O۶ است که در انگور وجود دارد که پس از تخمیر باعث ایجاد الکل می‌شود.
تاریخچه
اتانول برای انسان از دوران باستان شناخته شده بود، زیرا این ماده ، جزء اصلی مشروبات الکلی است. جداسازی آن بصورت اتانول نسبتا خالص احتمالا اولین بار توسط "جابر بن حیان" که صنعت تقطیر را گسترش داد، انجام شده است. البته بیشتر گمان می‌رود که اتانول خالص توسط "محمد زکریای رازی" دانشمند ایرانی تولید شده باشد.
فرایند تولید
اتانول مورد استفاده در نوشابه‌های الکلی توسط فرایند تخمیر از متابولیسم گلوکز توسط گونه مخصوصی از مخمرها در غیاب اکسیژن تولید می‌شود و در پایان فرایند تخمیر غلظت اتانول را با تقطیر بالا می‌برند. برای مخلوط اتانول با آب بالاترین نقطه آزئوتروپ جوش برای 95% الکل و 5% آب است. بنابراین جزء تقطیر شده مخلوط اتانول و آب نمی‌تواند خالصتر از 95 درصد باشد. برای تولید اتانول خالص‌تر ، مقدار کمی بنزن به آن اضافه می‌شود.

بنزن ، آزئوتروپ سه‌گانه ‌ای با آب و اتانول تشکیل می‌دهد و مخلوط دوباره تقطیر می‌شود. نتیجه این فرایند بدست آوردن اتانول بدون آب است. با این همه چند ppm بنزن در اتانول باقی می‌ماند که جذب آن در بدن از مشخصه‌های آسیب کبدی است که در افراد الکلی دیده می‌شود.


دانلود با لینک مستقیم

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.