فرمت فایل : word(قابل ویرایش)
تعداد صفحات:21
فهرست مطالب:
عنوان صفحه
استفاده از هفت ابزار کنترل کیفیت در طرحریزی کنترل فرآیند 1
گامهای سیستماتک جهت طرح ریزی کنترل فرایند 1
شناخت محصول – لیست قطعات / مواد 2
تعیین سطح کیفیت قابل قبول برای محصول 3
سطح تعیین کیفیت قابل قبول برای عملیات های تولیدی 4
تعیین سطح کیفیت قابل قبول برای مواد و قطعات ورودی 5
رسم نمودارهای علت و معلول 5
تهیه برگهای کنترل 6
تکمیل برگه های کنترل برای یک دوره خاص 6
رسم هیتسوگرامهاو نمودارها 7
رسم نمودار تمرکز نقص ها 8
تعیین مشخصات کنترلی در ایستگاه 9
تعیین ایستگاههای کنترل 9
تعیین نوع ابزار کنترل برای کنترل مشخصه های هر ایستگاه 10
طراحی نمودارهای کنترل و طرجهای نمونه گیری 11
تهیه طرح کنترل (کیفیت) محصول 11
طرح ریزی واحد کنترل کیفیت 12
تکنولوژی 13
ابعاد تکنولوژی 13
تکنولوژی کنترل کیفیت 14
تعریف مسئله / هدف : 14
لایه بندی و تقسیم بندی فعالیت های طرح ریزی واحد کنترل کیفیت 15
طرح ریزی واحد کنترل کیفیت ( شناخت وضع موجود ) 15
طرح ریزی واحد کنترل کیفیت (شناخت از دیدگاه محصولی ) 16
طرح ریزی واحد کنترل کیفیت (شناخت از دیدگاه سیستمی ) 16
طرح ریزی واحد کنترل کیفیت( شناخت از دیدگاه عملیاتی ) 17
طرح ریزی واحد کنترل کیفیت( نکاتی چند در رابطه با طراحی ) 17
طرح ریزی واحد کنترل کیفیت( فازدوم طراحی) 18
طرح ریزی واحد کنترل کیفیت( طراحی از دیدگاه محصولی ) 18
طرح ریزی واحد کنترل کیفیت( طراحی از دیدگاه سیستمی) 19
طرح ریزی واحد کنترل کیفیت( طراحی از دیدگاه عملیاتی ) 19
طرح ریزی واحد کنترل کیفیت( فاز سوم اجراء ) 20
استفاده از هفت ابزار کنترل کیفیت در طرحریزی کنترل فرآیند
گامهای سیستماتیک جهت طرحریزی کنترل فرآیند
1-شناخت محصول
2-تعیین سطح کیفیت قابل قبول برای محصول
3-تعیین سطح کیفیت قابل قبول برای عملیات های فرآیند
4-تعیین سطح کیفیت قابل قبول برای مواد و قطعات ورودی
5-رسم نمودار علت و معلول
6-تهیه برگه های کنترل
7-تکمیل برگه های کنترل برای یک دوره خاص
8-رسم هیستوگرامها و نمودارهای پاره تو
9-رسم نمودار تمرکز نقص ها
10-تعیین مشخصات کنترلی در هر ایستگاه
11-تعیین ایستگاه های کنترل و مشخصه هایی که نیاز به کنترل دارند .
12-تعیین نوع ابزار کنترلی برای کنترل مشخصه های هر ایستگاه (نمودار کنترل/طرح نمونه گیری / هر دو)
13-طراحی نمودارهای کنترل و طرح های نمونه گیری
14-تهیه طرح کنترل (کیفیت) محصول