یارا فایل

مرجع دانلود انواع فایل

یارا فایل

مرجع دانلود انواع فایل

پایان نامه طراحی وساخت محفظه ی احتراق به منظور بررسی تأثیر نسبت سوخت به هوا و کلیه ی عوامل موثر بر روی راندمان حرارتی

اختصاصی از یارا فایل پایان نامه طراحی وساخت محفظه ی احتراق به منظور بررسی تأثیر نسبت سوخت به هوا و کلیه ی عوامل موثر بر روی راندمان حرارتی دانلود با لینک مستقیم و پرسرعت .

پایان نامه طراحی وساخت محفظه ی احتراق به منظور بررسی تأثیر نسبت سوخت به هوا و کلیه ی عوامل موثر بر روی راندمان حرارتی


پایان نامه طراحی وساخت محفظه ی احتراق به منظور بررسی تأثیر نسبت سوخت به هوا و کلیه ی عوامل موثر بر روی راندمان حرارتی

 

 

 

 

 

 

 



فرمت فایل : word(قابل ویرایش)

تعداد صفحات:73

عنوان : طراحی وساخت محفظه ی احتراق به منظور بررسی تأثیر نسبت سوخت به هوا و کلیه ی عوامل موثر بر روی راندمان حرارتی بخاری های گازسوز

پایان نامه برای دریافت درجه کارشناسی ارشد «M.S.C »
رشته: مهندسی شیمی

فهرست مطالب:
عنوان    صفحه
چکیده    1
مقدمه    2
فصل اول: انرژی و گاز طبیعی    3
1-1) گاز طبیعی    5
فصل دوم: احتراق در وسایل گازسوز    9
2-1) مفاهیم و اصطلاحات    10
2-1-1) احتراق لحظه ای    10
2-1-2) احتراق ایده آل    10
2-1-3) احتراق کامل    11
2-1-4)احتراق ناقص    11
2-1-5)احتراق عادی    11
2-1-6)احتراق انفجاری    11
2-2)ارزش حرارتی    11
2-3)حدود اشتعال    12
2-4)نقطه شبنم محصولات احتراق    13
2-5)کوره    14
2-6)بخاری های گاز سوز دودکش دار    14
2-6-1)ساختمان و اجزای بخاری گاز سوز    15
2-7-1)سیستم کنترل یک موقعیتی(دستی)    19
2-7-2)سیستم کنترل موازی    20
2-7-3)سیستم کنترل مقایسه ای و متناسب    20
2-8)استانداردهای مربوط به بخاری های گازسوز و روش آزمون گرفتن    20
2-8-1)لزوم وضع استاندارد    20
2-8-2) دامنةکاربرد    21
2-8-3)اصطلاحات وتعاریف    21
2-9)نماهاویکاها    23
2-10)طبقه بندی    25
2-11)بازده حرارتی    25
2-12)بازده کل خالص    26
2-13)روشهای آزمون ، منابع وتجهیزات عمومی    26
2-14)آماده کردن آزمونه    27
2-15)روش انجام آزمون    27
2-16)بیان نتایج وگزارش آزمون    28
2-17)آزمون بازده حرارتی    28
2-18)بیان نتایج وگزارش آزمون    28
2-19)نمونه گیری ازگازهای دودکش واندازه گیری درجه حرارت    30
2-20)بررسی تغییرات فشار با افزایش ارتفاع از سطح دریا    33
فصل سوم:ارایه روش آزمایشگاهی برای اجرایعملی موضوع پژوهش،انجام آزمایشات مورد نیاز تجزیه و تحلیل نتایج    36
3-1) مقدمه    37
3-2) تعریف احتراق    37
3-3) احتراق ناقص    38
3-4) آیتم های تکنولوژی احتراق    38
3-4-1) مقدار هوای تئوریک احتراق (Ao)    39
3-4-2)درصد هوای اضافی      41
3-4-3)چگونگی تامین هوای احتراق      41
3-4-4) نسبت هوا (m)    41
3-4-5) حجم واقعی هوای  احتراق (A)    42
3-4-6) مقادیر گازهای حاصل از احتراق    42
3-4-7)اندازه گیری گازهای حاصل از احتراق    43
3-4-8)ارزش حرارتی بالا و پایین سوخت
44
3-4-9)مقدار ماکزیمم گاز دی اکسید کربن تولیدی  
45
3-4-10)دمای آدیاباتیک احتراق      46
3-4-11)راندمان خالص و ناخالص    47
3-5)منابع وتجهیزات عمومی مورد نیاز جهت انجام آزمایش و روش انجام آزمون بازده حرارتی:    48
3-6) آزمایش تأثیر غلظت اکسیژن هوا روی راندمان احتراق بخاری    50
3-7)آزمایش تأثیر فشار هوا روی راندمان حرارتی بخاری گازسوز    51
    
3-8)آزمایش های سری دوم: آزمایش های میدانی    53
فصل چهارم: نتیجه گیری و پیشنهاد    63
نتیجه گیری    64
فصل پنجم: منابع و مآخذ    71
فهرست منابع فارسی    72
فهرست منابع غیرفارسی    73
    
    
   

فهرست جدول ها

عنوان    صفحه
(جدول 1-1): ترکیب یک نمونه گاز    52
(جدول 2-1): میزان اکسیژن موجود در هوا در فشارهای گوناگون    11
(جدول 3-1): مقایسه احتراق با نسبت هوای کم و زیاد.    5
(جدول 3-2): ترکیب سوخت مورد استفاده برای احتراق    6
(جدول 3-3): واکنش ها ی صورت گرفته هنگام احتراق    7
(جدول 3-4): ترکیب سوخت ارسالی از خط لوله ی پالایشگاه فجر جم    20
(جدول 3-5): ترکیب سوخت ارسالی از خط لوله ی پالایشگاه بیدبلند    21
(جدول 3-6): شرایط اقلیمی مناطق مورد آزمایش در آزمایش های میدانی    22


فهرست  اشکال
    
(شکل 1-1): ذخایر گازی کشف شده در جهان    8
(شکل 1-2): میانگین مصرف انرژی در بخش خانگی    8
(شکل 2-1): نمایی از فرآیند جرقه زن در بخاری گازسوز    16
(شکل 2-2): شیر کنترل بخاری گازسوز    17
(شکل 2-3): اجزای شیر کنترل بخاری گازسوز    18
(شکل 2-4): محل قرارگیری نمونه¬کیر دودکش در بخاری با دهانه خروجی عمودی    31
(شکل 2-5): محل قرارگیری نمونه¬کیر دودکش در بخاری با دهانه خروجی افقی    31
(شکل 2-6): نمونه¬برداری در دودکش¬های با مقطع دایروی    31
(شکل 2-7): نقاط نمونه¬برداری در دودکش¬های با مقطع مستطیل    32
(شکل 2-8): نمونه¬گیری در بخار نوع C    32
(شکل 2-9):  تغییرات غلظت اکسیژن موجود در هوا با  تغییر ارتفاع از سطح دریا     35
(شکل 3-1): شمای کلی از دستگاه مورد آزمایش    49
(شکل 3-2): اثر محتوای اکسیژن هوا بر روی راندمان حرارتی ناخالص    51
(شکل 3-3): اثر محتوای اکسیژن هوا بر روی راندمان حرارتی خالص    51
(شکل 3-4): اثر فشار هوای اطراف بخاری بر روی راندمان حرارتی ناخالص    52
(شکل 3-5): اثر فشار هوای اطراف بخاری بر روی راندمان حرارتی خالص    53
(شکل 3-6):  اثر فشار ارتفاع از سطح دریا بر روی راندمان حرارتی ناخالص
 دسته اول    57

(شکل 3-7):  اثر فشار ارتفاع از سطح دریا بر روی راندمان حرارتی ناخالص
 دسته اول    57

(شکل 3-8):  اثر فشار ارتفاع از سطح دریا بر روی راندمان حرارتی ناخالص
 دسته اول    58

(شکل 3-9):  اثر فشار ارتفاع از سطح دریا بر روی راندمان حرارتی خالص
 دسته اول    58

(شکل 3-10):  اثر فشار ارتفاع از سطح دریا بر روی راندمان حرارتی خالص
 دسته اول    59

(شکل 3-11):  اثر فشار ارتفاع از سطح دریا بر روی راندمان حرارتی خالص
دسته اول    59
(شکل 3-12):  اثر فشار ارتفاع از سطح دریا بر روی راندمان حرارتی ناخالص مسیر خط
 لوله بید بلند    60

(شکل 3-13):  اثر فشار ارتفاع از سطح دریا بر روی راندمان حرارتی ناخالص مسیر خط
 لوله بید بلند    60

(شکل 3-14):  اثر فشار ارتفاع از سطح دریا بر روی راندمان حرارتی ناخالص مسیر خط
 لوله بید بلند    61

(شکل 3-15):  اثر فشار ارتفاع از سطح دریا بر روی راندمان حرارتی خالص مسیر خط
 لوله بید بلند    61

(شکل 3-16):  اثر فشار ارتفاع از سطح دریا بر روی راندمان حرارتی خالص مسیر خط
 لوله بید بلند    62

(شکل 3-17):  اثر فشار ارتفاع از سطح دریا بر روی راندمان حرارتی خالص مسیر خط
لوله بید بلند    62

(شکل 4-1):  رابطه مصرف گاز و ارتفاع در مناطق مختلف با در نظر گرفتن اختلاف راندمان
 مشاهده شده در مناطق (مسیر خط لوله¬ی جم)    65

(شکل 4-2):  رابطه مصرف گاز و ارتفاع در یک کارخانه سیمان نمونه با در نظر گرفتن اختلاف
 راندمان مشاهده شده در مناطق (مسیر خط لوله¬ی جم)    66

(شکل 4-3):  میزان  مصرف متوسط سالانه یک پیتزا و ساندویچ فروشی در ارتفاع¬های مختلف
 از سطح دریا بر حسب متر مکعب در سال    67

(شکل 4-4):  میزان  مصرف متوسط سالانه یک نانوایی در ارتفاع¬های مختلف از سطح دریا بر
 حسب متر مکعب در سال    68

(شکل 4-5):  اثر ارتفاع¬ از سطح دریا بر روی دی اکسید کربن خروجی از دودکش خط لوله
 مسیر پالایشگاه فجر جم    69

(شکل 4-6):  اثر ارتفاع¬ از سطح دریا بر روی دی اکسید کربن خروجی از دودکش خط لوله
مسیر پالایشگاه بید بلند    69

(شکل 4-7):  اثر فلوی گاز ورودی به بخاری بر روی میزان درصد دی اکسید کربن خروجی از بخاری در شهر یاسوج در ارتفاع 1870 متر از سطح دریا    70

 

 

 

 

 


دانلود با لینک مستقیم

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.