یارا فایل

مرجع دانلود انواع فایل

یارا فایل

مرجع دانلود انواع فایل

دانلود تحقیق آمار توصیفی 32 ص + 59 اسلاید

اختصاصی از یارا فایل دانلود تحقیق آمار توصیفی 32 ص + 59 اسلاید دانلود با لینک مستقیم و پرسرعت .

دانلود تحقیق آمار توصیفی 32 ص + 59 اسلاید


دانلود تحقیق آمار توصیفی 32 ص + 59 اسلاید

 

 

 

 

 


فرمت فایل : word(قابل ویرایش),ppt

تعداد صفحات: 32 ص + 59 اسلاید

فهرست مطالب:

پیشگفتار    1
دیدگاههایی درمورد آمار    1
دید کلی    2
نقش آمار در زندگی روزمره    2
نقش آمار در پژوهشهای علمی    2
کاربرد آمار    3
آمار توصیفی    3
جمعیت    4
مقیاسهای اندازهگیری    6
داده    7
جدولهای آماری    8
فراوانی    9
فراوانی نسبی    9
فراوانی تجمعی    10
فراوانی نسبی تجمعی    11
نمودارهای آماری    13
چندبر فراوانی    14
چندبر فراوانی تجمعی    14
منحنیهای فراوانی    15
نمایش نمودار تنه و شاخه    15
معیارهای مرکزی    17
میانگین    17
میانه    18
محاسبه میانه برای داده‌های گسسته    18
محاسبه میانه برای داده‌های پیوسته    18
چندکها    19
چارکها    19
دهکها    19
صدکها    19
  محاسبه چندک برای دادههای گسسته    19
محاسبه چندک برای داده‌های پیوسته    20
نما    20
محاسبه نما برای داده‌های گسسته    20
معیارهای پراکندگی    22
منحنی‌های فراوانی:    25
نمودار جعبه ای    27

 

 

پیشگفتار:

در عصر حاضر کسی نمی‌تواند منکر این واقعیت باشد که آمار نقشی لاینفک در زندگی روزمره ما بازی می‌کند. اخبار روزانه رسانه‌های گروهی با گزارشی از وضع هوا به پایان می‌رسندو در طول اخبار، به جریانهای بازار بورس و سهام اشاره می‌شود و روزنامه‌ها خبر از افزایش نرخ اجناس می‌دهندو...

آمار به عنوان پایه یک روش و راه موثر در بررسی مسائل موجود، در بسیاری از زمینه‌های علمی از جمله جامعه شناسی، کشاورزی، فیزیک و....به‌ کار گرفته می‌شود. در دانش امروزی، معمولا سعی می‌شود که اطلاعات موجود در یک زمینه خاص، در قالب اعداد نمایش داده شود تا به هنگام تجزیه و تحلیل اطلاعات، فهم بهتری از پدیده مورد مطالعه به‌ دست آمده و امکان مقایسه فراهم گردد. در یک جمله آمار مجموعه‌ای از روشهای جمع آوری، تهیه وتنظیم و تجزیه و تحلیل اطلاعات است که برای کسب یک یا چند نتیجه به خدمت گرفته می‌شود.

دیدگاههایی درمورد آمار

تهیه آمار کاری وقت گیر و زمان بر و اصولا کسالت آور است.

آمار گورستانی از اعداد و ارقام است که در هر اداره و سازمان نمونه ای از آن پیدا می شود.

آمار مجموعه ای از روابط و فرمولهای ریاضی پیچیده و گیج کننده است.

آمار شامل نمودارها و جدولهایی از اعداد است.

آمار فرایندی است که در آن هر ده سال افرادی را به منازل فرستاده و اطلاعات خانوارها مانند تعداد فرزندان، سن افراد خانوار را از آنها کسب می کنند.

آمار ابزاری است که بسیاری با توسل به آن افکار عمومی را به نفع خود جلب می کنند.

آمار مفهومی است که برای ثبت و نمایش اطلاعات عددی به کار می رود، مانند تعداد بیکاران، کارمزد حمل کالا به وسیله کشتی در 15 سال گذشته، جمعیت نواحی جنوب شهر تهران، تعداد افراد تلف شده در اثر شیوع یک بیماری یا مقدار مسافت طی شده در زمان معینی به وسیله برنده مسابقه‌ دو.

دید کلی

بیشتر مردم با کلمه آمار، به مفهومی که برای ثبت و نمایش اطلاعات عددی بکار می‌رود، آشنا هستند: تعداد بیکاران، قیمت روزانه بعضی از سهام در بازار بورس، کارمزد تحمل کالا بوسیله کشتی در 15 سال گذشته مثالهایی از این مفهوم‌اند. ولی این مفهوم با موضوع منطبق با موضوع اصلی مورد بحث آمار نیست. آمار عمدتا با وضعیتهای سروکار دارد که در آنها وقوع یک پیشامد بطور حتمی قابل پیش بینی نیست. استنتاجهای آماری غالبا غیر حتمی‌اند زیرا مبتنی بر اطلاعات ناکاملی هستند. معادل کلمه آمار در زبان انگلیسی statistics است که از لحاظ تاریخی از کلمه لاتین status مشتق شده است.

نقش آمار در زندگی روزمره

پی بردن به واقعیات امور از طریق گردآوری و تعبیر داده‌ها، منحصر به پژوهشگران حرفه‌ای نیست. این امر در زندگی روزمره همه مردم که می‌کوشند آگاهانه، ناآگاهانه مسائلی را درباره جامعه، شرایط زندگی، محیط زندگی خود و کل دنیا درک کنند، معمول است. برای کسب اطلاع از وضع بیکاری، آلودگی ناشی از ضایعات صنعتی، اثر یک مسکن در رفع بیماری و سایر مسائل مورد علاقه در زندگی روزمره، اطلاعات و ارقام را جمع آوری و آنها را تفسیر می‌نماییم یا کوشش می‌کنیم که تفسیرهای دیگران را بفهیم. بنابراین، هر روز از طریق تجزیه و تحلیل ضمنی اطلاعات مبتنی بر واقعیات، عمل کسب آگاهی انجام می‌گیرد.

نقش آمار در پژوهشهای علمی

موضوع آمار عبارت است از هنر علم جمع آوری، تعبیر و تجزیه و تحلیل داده‌ها و استخراج تعمیمهای منطقی در مورد پدیده‌های تحت بررسی. با توجه به مراحل اساسی یک تحقیق علمی که عبارتند از: مشخص کردن هدف، جمع آوری اطلاعات، تجزیه و تحلیل داده‌ها و بیان یافته‌های آشکار است که آمار بطور وسیعی در قلمرو تمام تحقیقات علمی بکار می‌رود. بویژه، در مرحله جمع آوری اطلاعات، آمار راهنمای محقق در انتخاب روشها و وسایل مناسب برای جمع‌آوری داده‌های اطلاعاتی است. در مراحل بعد از گرد آوری داده‌ها، نیاز بیشتری به روشهای آماری وجود دارد.

کاربرد آمار

کاربرد روشهای آماری در قلمروهای گوناگون از علوم انسانی، علوم مهندسی، رشته‌های علمی جدیدی پدید آورده است که در ارتباط متقابل با آمار هستند. نظیر آمار زیستی، روان‌سنجی، آمار مهندسی، آمار بازرگانی، اقتصاد سنجی و جمعیت شناسی. به علاوه علم آمار در رشته‌های بسیار دیگری که هنوز از ترکیب آنها با آمار شاخه‌هایی با اسامی خاص پدید نیامده، از قبیل علوم سیاسی، هواشناسی و محیط شناسی نقش عمده‌ای ایفا می‌کند.

آمار توصیفی

برای اینکه نتایج مناسب و مطلوب از اطلاعات که در آمار گیری‌ها جمع آوری می‌کنیم، به‌ دست آید باید:

  • اعداد نماینده واقعی مشاهدات بوده و غیرواقع یا غلط نباشند
  • به نحو مفیدی تهیه و تنظیم شوند
  • به نحو صحیح تجزیه و تحلیل گردند
  • قابل نتیجه گیری صحیح باشند

به طور کلی، روشهایی که بوسیلة آنها می توان اطلاعات جمع آوری شده را تنظیم، طبقه بندی و خلاصه نمود و آنها را بوسیلة نمودارهایی نمایش داد به آمار توصیفی موسوم است. برای معرفی این روشها نیاز به برخی اصطلاحات داریم که در ذیل به معرفی آنها می پردازیم.


دانلود با لینک مستقیم

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.