یارا فایل

مرجع دانلود انواع فایل

یارا فایل

مرجع دانلود انواع فایل

دانلود مقاله تجارت و بانکداری موبایلی در جهان و ایران

اختصاصی از یارا فایل دانلود مقاله تجارت و بانکداری موبایلی در جهان و ایران دانلود با لینک مستقیم و پرسرعت .

دانلود مقاله تجارت و بانکداری موبایلی در جهان و ایران


دانلود مقاله تجارت و بانکداری موبایلی در جهان و ایران

 

 

 

 

 

 


فرمت فایل : word(قابل ویرایش)

تعداد صفحات:105

فهرست مطاالب:

چکیده
مقدمه
فصل اول: اصول و مفاهیم تجارت موبایلی  
1-1- مدل عمومی تجارت موبایلی
1-2- کاربردهای تجارت موبایلی
فصل دوم: بانکداری موبایلی  
2-1- خدمات کارگزاری موبایلی
2-2- خدمات بانکداری موبایلی
2-3- روشهای پرداخت موبایلی
2-4- اصول فنی و امنیتی شبکه بانکداری موبایلی  
2-5-  روشهای پرداخت الکترونیکی و امنیت آنها
2-6- دسته‌بندی سیستم‌های پرداخت
مشکلات سیستم کلمه پرداخت
خواص امنیتی
2-7- مقایسه امنیتی
فصل سوم: بهای تمام شده خدمات بانکی در بانکداری سنتی و نوین
3-1- شیوه های بانکداری الکترونیک
3-2- مقایسه کانال‌های توزیع خدمات در انواع سیستم‌های بانکداری
3-3- بانکداری الکترونیک در بانک ملی ایران
3-4- بهای تمام شده خدمات در بانکداری سنتی و الکترونیکی
3-5- بهای تمام شده خدمات بانکی اینترانتی و اینترنتی
3-6- اثرات بهره‌وری
4-1- نمودارهای کاربری
فصل پنجم: موانع و راهکارهای توسعه شبکه بانکداری موبایلی
5-1- موانع
5-2- راهکارها
نتیجه گیری و نگاهی به آینده

همراه با اشکال ،نمودار و جداول

 

 

چکیده
طی چند سال اخیر تجارت موبایلی (سیار) به عنوان جدیدترین شاخه از تجارت الکترونیکی مورد توجه قرار گرفته و پیشرفت فن‌آوری و نوآوری‌ها، باعث رشد و گسترش کاربردهای آن گشته است. در این بین بانکداری موبایلی یکی از شاخه‌های اصلی تجارت موبایلی است که نقشی اساسی و تأثیرگذار بر سایر حوزه‌های این تجارت دارد. مقاله حاضر سعی دارد مفاهیم اساسی تجارت و بانکداری موبایلی را تشریح و تبیین کرده و جایگاه فعلی و دورنمای توسعة آن را در کشور توصیف نماید. به این منظور در بخش اول، اصول و عناصر تجارت موبایلی تشریح شده و در بخش دوم ضمن معرفی بانکداری موبایلی، طیف خدمات آن توصیف و طبقه‌بندی گردیده است و سیستم‌های پرداخت موبایلی و مسائل فنی و امنیتی شبکه بانکداری موبایلی نیز به عنوان عوامل اساسی در بانکداری موبایلی و سایر حوزه‌های تجارت موبایلی تبیین گردیده است.  بخش سوم این مقاله بهای تمام شده خدمات بانکی دربانکداری سنتی ونوین را تشریح می‌نماید، بخش چهارم خدمات بانکداری موبایلی بانک توسعه صادرات را معرفی کرده و در انتها موانع توسعه شبکه بانکداری موبایلی در کشور بیان شده و راهکارهایی به منظور رفع موانع مذکور پیشنهاد شده است.
 
مقدمه
بسیاری از اقتصاددانان، متخصصان و آینده نگرها بر این عقیده‌اند که در سالهای اخیر انقلابی مشابه انقلاب صنعتی به وقوع پیوسته است که جهان را وارد ” عصر اطلاعات“ ساخته است و بسیاری از جنبه‌های اقتصادی،‌ اجتماعی و فرهنگی حیات بشر را دستخوش تحولی عمیق نموده است. یکی از ابعاد این تحول، تغییرات عمیقی است که در روابط اقتصادی بین افراد، شرکتها و دولتها به وجود آمده است. مبادلات تجاری بین افراد با یکدیگر، شرکتها با یکدیگر  افراد و با شرکتها و دولتها به سرعت از حالت سنتی خود که عمدتا مبتنی بر مبادله بر منبای اسناد و مدارک کاغذی است خارج شده و به سوی انجام مبادلات از طریق بهره گیری از سیستم های مبتنی بر اطلاعات الکترونیکی در حرکت است.
تجارت الکترونیکی،‌به دلیل سرعت، کارایی،‌ کاهش هزینه ها و بهره برداری از فرصتهای زودگذر عرصه جدیدی را در رقابت گشوده است تا آنجا که گفته می‌شود عقب افتادن از این سیر تحول نتیجه‌ای جز منزوی شدن در عرصه اقتصاد جهانی نخواهد داشت.
 

فصل اول: اصول و مفاهیم تجارت موبایلی  
تجارت الکترونیکی موضوعی است که طی چند سال اخیر به شدت مورد توجه قرار گرفته است. در کنار گسترش روزافزون کاربردهای آن در زندگی بشر، در محافل علمی نیز مورد بحث قرار گرفته است و از جنبه‌های مختلف اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و سیاسی بررسی و تبیین گردیده است. این توجهات خود عاملی مؤثر در جهت پیشرفت‌های چشمگیر در استراتژی‌ها، ملزومات و کاربردهای تجارت الکترونیکی بوده است.
با ظهور و گسترش شبکه‌های بی‌سیم (Wireless Networks)، امروزه نسل جدیدی از کاربردهای تجارت الکترونیکی پدیدار گشته‌اند که تحت نام تجارت موبایلی (mobile banking) شناخته می‌شوند. تجارت موبایلی از طریق هزاران ابزار موبایلی نظیر تلفن‌های همراه، ابزارهای دیجیتالی شخصی (PDA)، پیجرها، دفترچه‌های یادداشت دیجیتالی و حتی داشبوردهای بی‌سیم اتومبیل‌ها در جریان است، محدودیت‌های زمان و مکان را می‌کاهد و میلیاردها دلار ارزش تجاری را جابه‌جا می‌سازد.
«به عبارت دیگر هرگونه انتقال الکترونیکی یا تبادل اطلاعات که به وسیله یک ابزار موبایلی و از طریق شبکه موبایلی انجام می‌شود و در طی آن ارزش حقیقی یا پیش‌پرداخت شده پولی در قبال دریافت کالا، خدمت یا اطلاعات منتقل می‌گردد، به عنوان تجارت موبایلی تعریف می‌شود.» و یا در شکل ساده‌تر به «فرایندی اطلاق می‌شود که در طی آن تبادلات تجاری از طریق شبکه مخابراتی موبایل و با استفاده از ابزارهای پرداخت، ارتباط یا اطلاعات موبایلی نظیر گوشی‌های تلفن همراه یا سایر ابزارهای دیجیتالی شخصی انجام می‌شود».]1[
هرچند توسعه تجارت موبایلی با محدودیت‌هایی نظیر استانداردهای چندگانه، محدودیت باندهای ارتباطی، محدودیت‌ عملیاتی، اندازه‌های محدود صفحه نمایش و سایر محدودیت‌های فیزیکی در ابزارهای موبایلی روبه‌رو است لیکن تجارت موبایلی همزمان با توسعه قابلیت‌های ابزارهای موبایلی، نرم‌افزارهای کاربردی، استانداردسازی شبکه‌ها و سازگار شدن این ابزارها با فرهنگ‌های مختلف جوامع بشری، رشدی فزاینده را تجربه می‌کند. ضریب نفوذ ابزارهای موبایلی بالاتر از هر فن‌آوری دیگری است و این مسئله، تجارت موبایلی را به شکل انقلابی جهانی درآورده است که با همان سرعت وقوع در کشورهای پیشرفته، در کشورهای در حال توسعه نیز در حال رخ دادن است.

 


دانلود با لینک مستقیم

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.