یارا فایل

مرجع دانلود انواع فایل

یارا فایل

مرجع دانلود انواع فایل

دانلود کار آفرینی پودر گوشت

اختصاصی از یارا فایل دانلود کار آفرینی پودر گوشت دانلود با لینک مستقیم و پرسرعت .

دانلود کار آفرینی پودر گوشت


دانلود کار آفرینی پودر گوشت

 

 

 

 

 

 

 



فرمت فایل : WORD (قابل ویرایش)

تعداد صفحات:53

فهرست مطالب:

فصل اول :
پودر گوشت و روغن صنعتی
مقدمه :
تبدیل ضایعات :
سوزانیدن :
چال کردن :
روش تولید :
محصول تولید :
هدف از اجرای طرح :
پودر ماهی :
مشخصات ظاهری و شکل :
توصیه مهم :
فصل دوم :
طرح تیپ پودر گوشت و
روغن صنعتی
ویژگیها :
فصل سوم :
بررسی فنی جهت آشنایی به روشهای تولید :
تاسیسات جانبی لازم جهت این واحد عبارتند از :
آزمایشگاه :
منابع و مآخذ  :

همراه با جداول

 

 

فصل اول :
پودر گوشت و روغن صنعتی

مقدمه :
پروتئین یکی از اجزاء مهم غذای انسان است که قسمتی از آن بایستی از منابع حیوانی تامین گردد ، حیواناتی که پروتئین مورد نیاز انسان را تامین می کنند خود نیز بمنظور زنده ماندن ، رشد و تولید مثل به پروتئین نیاز دارند . پروتئین یک ماده حیاتی است که ادامه زندگی بدن  بدون تغذیه این ماده امکان پذیر نمی باشد .
تولید آنزیمها ، کوانزیمها ، هورمونها و بالاخره رشد سلولها و تجدید و مرمت آنها فقط با در اختیار داشتن پروتئین میسر است .
مصرف مورد احتیاج روزانه برای هر شخص بالغ حدود 80 گرم پروتئین توصیه شده است . بنابراین مصرف پروتئین در سطح مملکت و با توجه به ازدیاد جمعیت قابل حدس و پیش بینی است . بطوری که وزارت کشاورزی بر پایه حداقل مصرف پروتئین در سطح کشور برای سال 1379 حدودا مقدار 667 هزار تن گوشت قرمز و یا 560 هزار تن گوشت مرغ کمبود گزارش نموده است . بمنظور تولید این مقدار گوشت مرغ بشرط استفاده از یک  جیره غذائی متعادل با راندمان خوب معادل 375 هزار تن پروتئین در جیره طیور لازم است که یکی از راههای تامین آن استفاده از ضایعات کشتار گاههای دام و طیور است که با استفاده منطقی از ضایعات کشتار و تبدیل آن به پودر گوشت ضمن تامین قسمتی از نیاز مسئله انتقال و معدوم نمودن ضایعات یاد شده در اطراف شهرها که خود منجر به آلودگی فراوان محیط و علی الخصوص سرایت آلودگیها به محیط های پرورش دام وطیور می باشد منتفی شده و در چنین شرایطی ضمن کاهش تلفات تولید مصرف داروهای طیور وارداتی نیز تدریجا کاهش خواهد یافت .
تبدیل ضایعات :
بر اساس بررسیهای آماری بعمل آمده 28ـ25 درصد وزن مرغ زنده 25ـ23 درصد وزن دام زنده را امعاء و احشاء و سر و پا و پر تشکیل می دهد که متاسفانه همه ساله میلیونها تن پس مانده کشتارگاهی و سایر منابع با ارزش غذائی و همچنین مقادیر قابل توجهی از انواع ماهی غیر ماء کول و پس مانده های آن در سواحل جنوبی و شمالی کشورمان بصورت مختلف مورد بی توجهی قرار گرفته و یا معدوم و از بین می روند . بر طبق اعلام واحد توزیع مواد غذائی وزارت بازرگانی تنها در سال 1379 حدود 450 میلیون قطعه جوجه توزیع گردیده که پس از کسر 8% تلفات و احتساب وزن زمان پس از پرورش هر جوجه بمقدار 1500 گرم طی سال 1379 معادل 815000 تن مرغ زنده تولید شده که 25 درصد مقدار فوق این حدود یکصد هزار تن شامل سر و پا و روده و چینه دان و امعاء و احشاء یوده که غیر قابل خوراک انسانی می باشد و از یکصد هزار تن ضایعات فوق الذکر 72 % رطوبت و آب و 25 % قابل تبدیل به پودر گوشت و 3% باقیمانده قابل تبدیل به روغن های صنعتی مورد استفاده در صنایع صابون سازی خواهد بود ، بدین ترتیب سالیانه 25000 تن پودر گوشت و 3000 تن روغن صنعتی استحصال می گردد که موجبات کاهش سالیانه 20000 تن روغن صنعتی استحصال می گردد که موجبات کاهش سالیانه 20000 تن پودر ماهی وارداتی را فراهم نموده و از این ممر حدود هفت میلیون دلار صرفه جویی ارزی خواهم داشت . بدیهی است در صورت عدم تبدیل این ضایعات بایستی آنها را معدوم نمود .
معدوم کردن ضایعات کشتارگاهها همیشه بعنوان یک مشکل اساسی رویا روی دست اندرکاران و مسئولین بوده و هر یک از روشهای زیر در بردارنده مشکلات و هزینه های سنگین خواهد بود .
نمودار زیر نشان دهنده واردات پروتئین حیوانی به کشور می  باشد .



سوزانیدن :
در این روش چه بصورت ابتدائی و چه پیش رفته احتیاج به منبع انرژی مناسب و صرف هزینه قابل توجه داشته و علاوه بر آن دود و بوی حاصله از این روش می تواند سلامتی محیط زیست را بخطر انداخته و تا مسافت های زیادی اطراف خود را آلوده نموده و باعث ناراحتی همسایگان خود شود .
چال کردن :
در این روش علاوه بر صرف هزینه زیاد انتخاب محل دفن و عمق دفن فوق العاده مهم می باشد . در صورتی که ضایعات در عمق دفن شود و سطح آبهای زیر زمینی نیز بالا باشد امکان آلوده نمودن آبهای زیر زمینی و اشاعه میلیاردها میکروب و سایر عناصر بیماری زا گردیده و در صورتی که در عمق دفن نگردد ایجاد تعفن و شیوع بیماریهای گوناگون خواهد نمود .
دور ریختن :
در این روش هم باید هزینه های زیادی بابت بارگیری حمل و تخلیه مصرف گردیده و علاوه بر آن نیاز به وسائل نقلیه مخصوص جهت حمل داشته و همچنین چون در فضای باز رها می شوند علاوه بر شیوه و پرورش انواع انگل ها و میکروب ها محیطی مناسب جهت جمع شدن حیوانات ولگرد شده و مشکلات عدیده ای را فراهم می نماید .
با توجه به صرف هزینه های زیاد در جهت از بین بردن ضایعات کشتار گاهها و استفاده کامل از این دور ریزها بعنوان ماده اولیه تامین پروتئین مورد مصرف در دامداریها و مرغداریها اجرای طرحهای تولید پودر ضایعات کشتارگاه می تواند علاوه بر حفظ بهداشت شهری و بهداشت محیط زیست همه ساله از خروج مقادیر متنابهی ارز جهت ورود پروتئین مورد نیاز واحدهای دام و طیور گردد .
روش تولید :
مواد اولیه مصرفی بطور روزانه به کارخانه حمل و مصرف خواهد شد و ابتدا مواد اولیه که دارای ابعاد بزرگ می باشد از طریق دستگاه خورد کن به قطعات کوچک تبدیل می گردد . سپس به داخل دیگ پخت « اتوکلاوه » هدایت می گردد .
دیگ پخت دو جداره بوده و با بخار که در جداره بیرونی آن از دیگ بخار تغذیه می شود عمل پخت ضایعات انجام می گیرد .
فشار در قسمت داخلی دیگ 2 اتمسفر و در جداره بیرونی به 6 اتمسفر و درجه حرارت دیگ حدود 160ـ140 درجه سانتیگراد می باشد در این شرایط بافتهای مواد از هم پاشیده شده که ضمن از بین رفتن انواع میکروبها و باکتریهای موجود در ضایعات می توان براختی چربی و آب را از مواد جدا کرده و مواد خروجی از اتوکلاواستزلیزه می باشد . زمان لازم جهت پخت را با توجه به مشخصات دیگر و بر حسب نوع ضایعات ( ضایعات دامی ، ماهی تازه رستورانها و … ) می توان پس از مدتی از اجرای طرح و استفاده به صورت تجربی بدست آورد .


دانلود با لینک مستقیم

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.