یارا فایل

مرجع دانلود انواع فایل

یارا فایل

مرجع دانلود انواع فایل

مقاله کنترل بیولوژیکی کلاسیک برای محافظت از اکوسیستم های طبیعی

اختصاصی از یارا فایل مقاله کنترل بیولوژیکی کلاسیک برای محافظت از اکوسیستم های طبیعی دانلود با لینک مستقیم و پرسرعت .

مقاله کنترل بیولوژیکی کلاسیک برای محافظت از اکوسیستم های طبیعی


مقاله کنترل بیولوژیکی کلاسیک برای محافظت از اکوسیستم های طبیعی

 

 

 

 

 

 

 



فرمت فایل : WORD (قابل ویرایش)

تعداد صفحات:23

فهرست مطالب:

چکیده
1ـ مقدمه
2ـ محافظت از تنوع بیولوژیکی در اکوسیستم های طبیعی 
1-2- سکونت گاه های آبی و زمین های مرطوب
1-1-2- گونه های شناور یا برآینده ( مضر)
2-1-2- گونه های غوطه ور
3-1-2- سایر مهاجمانی که به زمین های مرطوب آسیب وارد می کنند .
2-2- جنگل های شمالی و معتدل
1-2-2- حشرات مهاجم 
1-1-2-2- سوراخ کننده های از بین برنده ی درختان
2-1-2-2- حشرات مکنده
3-1-2-2- برگ ریزی توسط اره مگس ها و حشرات موزی
4-1-2-2- پوسته برها
2-2-2- گیاهان مهاجم 
1-2-2- مایل ، یک دقیقه ( مایل امنیت ) علف هرز پرسیکاریاپرفولیاتا
2-2-2-2- درخت عرعر
3-2-2-2- سیر خردل
4-2-2-2- درخت چینی تالو
3-2- جنگل های حاره ای و تحت حاره ای
1-3-2- حشرات مهاجم 
1-1-3-2- شپش برومالیاد
2-1-3-2- جاندار کوبات لاک در زمین های فلوریدا
3-1-3-2- جانداران مهاجمی که جنگل های استرالیائی را تحت تأثیر قرار می دهند .
2-3-2- گیاهان مهاجم 
1-2-3- گل مه در نیوزلند
2-2-3-2- پیچک پنجه گربه ای در استرالیا
3-2-3-2- پیرتری برزیلی در فلوریدا
4-2-3-2- سیب زمینی هوائی در جنوب غربی USA
5-2-3-2- تاک ها دریا در استرالیا
4-2- چمنزارها 
1-4-2- چمنزارهای آمریکائی
2-4-2- چمنزارهای استرالیائی
5-2- بیابان ها و بوته زارهای خشک
6-2- مناطق ساحلی و تل های شنی 
7-2- جمعیت های جزایر ساحلی
1-7-2- حشرات مهاجمی که به گیاهان بومی حمله می کنند
1-1-7-2- Scals
2-1-7-2- زنبورهای گال
3-1-7-2- ناقلان پاتوژن های گیاهی
4-7-2-گیاهان مهاجم
3ـ محافظت از منابع به دست آمده از اکوسیستم های طبیعی
1-3- محصولات چوبی از جنگل های بومی
1-1-3- حشرات موذی و Sawfly معرفی شده
2-1-3- سوزاخ کننده های از بین برنده ی درخت و آولژیدها
2-3- علوفه از چمنزارهای طبیعی
1-2-3- کاهش تولید علوفه
2-2-3- مسمومیت یا دفع با چارپایان
3-2-3- تبدیل چمنزارها به سایر گیاهان
3-3- آب رودخانه ها
4-3- تولید الکتریسیته
5-3- ما هیگیری با شکار تجاری و قابل تجدید با زیستی
1-5-3- ماهیگیری
2-5-3- شکار
6-3- انتقال آب
استفاده از زمین های تجدید شده
4- سرویس های ارزشی مند محافظ کننده از اکوسیستم ها 
5ـ تلفیق کنترل بیولوژیکی در مدیریت جامع گونه های مهاجم زمین های بایر 
نتیجه گیری 

 

 

üچکیده

از 70 مورد کنترل بیولوژیکی کلاسیک برای محافظت از طبیعت که در مرور ، یافت شده است ، پروژه های کمتری در رابطه با اهداف حشره ای (21) نسبت به گیاهان مهاجر تا اندازه ای (49) وجود دارد زیرا بسیاری از پروژه ها کنترل بیولوژیکی در برابر انگل های کشاورزی انجام می شوند در حالیکه تقریباً تمام پروژه ها در برابر گیاهان گیاهان مهاجر را در اکوسیستم های طبیعی هدف گذاری می کنند از 21 پروژه ی حشره ای 81% (17) مزایای را برای محافظت از تنوع بیولوژیکی فراهم می کنند در حالیکه 48% (10) محصولات برداشت شده از سیستم های طبیعی را محافظت می کند و 5% ( 1) همراه با بسیاری از پروژؤه های کمک کننده به بیش از اهداف سرویس های اکوسیستم را محافظت می کنند برعکس از 49 پروژه در برابر گیاهان مهاجم ، 8% (12) (48) مزایای را برای محافظت از تنوع بیولوژیکی فراهم می کنند ، در حالیکه 47% (23) محصولات را محافظت می کنند و 25% و 12) سرویس های اکوسیستم را باز هم همراه با پروژه های زیاد کمک کننده به چندین هدف محافظت می کنند . ما پروژه ها را به کنترل کامل ( عموماً انگل هائی که چندان هم مهم نیستند ) کنترل نسبی ( کنترل در برخی مناطق اما نه حوزه های دیگر ) و در حال پیشرفت برای پروژه های در توسعه برای نتایجی که هنوز وجود ندارد طبقه بندی می شوند برای حشرات از 21 پروژه بحث شده ، 62% (13) کنترل کامل انگل هدف ، را به دست می آورد 19% (4) کنترل نسبی را فراهم می کنند و 43% ( 9) هنوز در حال بررسی هستند . از طریق مقایسه ، از 49 پروژه ی گیاهان مهاجم در نظر گرفته شده ، 27% (24) هنوز در حال بررسی ( پیشرفت ) هستند . برای هر دو طبقه ای انگل ها ، برخی درجه بندی های پروژه ها در زمانی که نتایج منطقه ای متفاوت بودند ، دو برابر شماره گذاری شدند ( دوباد ) ما دریافتیم که تقریباً دو برابر پروژه های انجام شده در برابر گیاهان مهاجم نسبت به حشرات وجود دارد و محافظت از تنوع بیولوژیکی غالب ترین مزیت پروژه های گیاهی و حشره ای است . محافظت از تنوع بیولوژیکی غالب ترین مزیت پروژه های گیاهی و حشره ای است . محافظت از سرویس اکوسیستم ، در کمترین موارد توسط عوامل کنترل حشرات با کنترل بیولوژیکی گیاهان بود اما احتمالاً توسط پروژه هائی فراهم می شد که احتمالاً به دلیل تأثیرات قوی که گیاهان بر زمین ها اعمال می کنند در برابر گیاهان مهاجم انجام شده است . به نظر می رسد نرخ های موفقیت کامل برای هدف های حشره ای نسبت به هدف های گیاهی بالاتر باشد (62% در برابر 27% ) ، شاید به این دلیل باشد که اکثر گیاه خوران به تدریج ضعیف می شوند به جای اینکه میز بالهای خود را کاملاً از بین ببرند که برای دشمنان طبیعی در برابر حشرات انگلی این مورد وجود ندارد برای هر دو کنترل بیولوژیکی گیاه و حشرات ، تقریباً نیمی از تمام پروژه های مرور شده ، به صورت پروژه ای در حال پیشرفت و فهرست شدند و نشان دادند که استفاده از کنترل بیولوژیکی برای محافظت از زمین های بایر اکنون بسیار فعال است .

 

 

ü1ـ مقدمه

اکوسیستم های طبیعی به گونه های جزئی آنها در حال تجربه ی آسیب های سریع و فاجعه آمیز همانند ساکنان هستند که برای استفاده انسان تخریب می شوند و توسط گونه های از سایر مناطق بیوجغرافیائی مورد هجوم قرار می گیرند ( سیبدلاف و همکاران 1997 ، COX ، 1999 ، لاک و ود و همکاران 2006 ) . راه حل های سیاسی ممکن است برای توقف آسیب این سکونتگاه های طراحی می شود و کنترل ها و تمایلات اقتصادی برای کاهش بهره برداری انسانها از سکونت گاه ها طراحی شود و کنترل ها و تمایلات اقتصادی برای کاهش بهره برداری انسانها از سکونتگاه های طبیعی به کار رفته است اما آسیب حاصل از گونه های مهاجم را نمی توان به آسانی بازگرداند ، در حالیکه قوانین بهتر و ابزار و دمای به آسانی در جلوگیری از تهاجم ها ، مهاجمان جدید عالی خواهد بود . زمانی که مستقر می شوند ، غالباً به صورت غیر قطعی مقاومت می کنند و بر محدوده های اکولوژیکی خود منتشر می شوند . کاهش آسیب در مناطق کوچک با کنترل شیمیائی ستیزیکی مکانیکی برای برخی گونه ها در صورتی امکان پذیر است که بودجه و نیروی انسانی قابل دسترسی باشد . اما در سطح زمین ها ، این ابزارها تنا در صورتی کارآیی خواهند داشت که مناطق آلوده شده کوچک باشد یا به میزان کافی به منظور جلوگیری از آلودگی دوباره ی سریع ایزوله شده باشند . اما در قاره ها اکثر گیاهان مهاجم و حشرات را به آسانی نمی توان ، شیر کن نمود . برای توقف در سطح یک زمین و جلوگیری از بروز آسیب از یک تهاجم در حال توسعه ، کنترل بیولوژیکی را در طول مناطق بزرگ بدون تکرار هزینه یا تیمار کل منطقه ای آلوده شده به ارمغان خواهد آورد . دوران ورسیکه و همکاران 2008 ) سایر اقدامات مدیریتی که می توان در مقیاس زمین کشاورزی در برابر گیاهان مهاجم مؤثر واقع شود ( اما به ندرت حشرات شامل تغییرات در استفاده از زمین ، چراندن یا مدیریت ( کنترل ) آتش سوزی ، و دستکاری مواد غذایی یا هیدرولوژی می شود برای کنترل موفق گیاهان مهاجم ، تلقین یک یا جند نظریه یا کنترل بیولوژیکی الزامی است .

نقاش های کنترل بیولوژیکی در برایر گیاهان و حشرات همراه با کنترل بیولوژیکی استفاده شده برای اولین قرن در برابر انگل های محصولات پیشینه های متفاوتی دارد . تنها در دهه ی 1990 کنترل بیولوژیکی حشرات در برابر انگل های محیط زیستی انجام شد و به عنوان یک هدف مستقل توسعه یافت ( وان ورسیکی 1994) . بر عکس نقاش های کنترل بیولوژییک به ندرت بر گیاهان مهاجم آلوده کننده ی محصولات تمرکز نموده است و در عوض آب و طبیعت هدفگذاری شدند ( هاماگر 1957 ) . در طول زمان ، محافظت از تنوع بیولوژیکی بومی و نقش اکوسیستم نیز اهداف اصلی کنترل بیولوژیکی گیاهان مهاجم گردیده است ( وان درسیکی و بوس 1996 ) پروژه های کنترل بیولوژیکی کنترل بیولوژیکی به طرز موفقیت آمیزی به محافظت از گیاهان و جانواران بسیاری از اکوسیستم های طبیعی کمک نموده است و در حال حاضر در بازیابی بسیاری از گیاهان ( برای مثال کاستون 2001 برای گیاهان گالاپاگوس ) و تاش های مهانی برای ترسیم به یک جزء تبدیل شده است مزایای کنترل بیولوژیکی در مناطق طبیعی شامل محافظت از زمین های بایر به عنوان منابع قابل تجدید و استفاده مجدد نیز می شود در نهایت برنامه های کنترل بیولوژیکی در محافظت از برخی از سرویس های اکوسیستمی مانند کنترل سیل ، تنظیم آتش سوزی و حفظ خا ک های سالم به طور موثر ثابت شده است .

آسیب به اکوسیستم های طبیعی در اثر عوامل کنترل بیولوژیکی نیز یک نتیجه بالقوه است برای مثال در آمریکای شمالی تاکنید کامپسلوار کانسینتا برای کنترل کرم ابریشم ناجور ( مضر) ( لیمانزیا و یسپار ) ممکن است مسئول تنزل های منطقه ای چندین ساتوریند و سایر کرم ها در شمال غربی آمریکا باشد . (بوتنر و همکاران 2000 ، اسکوایتزر و همکاران 12010 تأثیرات برون هدف عوامل بیو کنترل بر حشرات بومی بر روی جزایرو بویژه به جزایر هاوائی ، توجه قابل ملاحفظه ای دریافت کرده است ( موارت 1991 ، هندمان و مموت 2001 ) خطرات اعال شده توسط معرض های کنترل بیولوژیکی کانون چندین مرور بوده است و ما خوانندگان را به این مرورها ارجاع می دهیم : هووارت (1991) ، سمیبدلاف و استلینیگ (1196) و لینک و توماس (2000) لودا و همکاران (2003) و وان لنترن و همکاران (2005) ، تأثیرات غیر هدف را بازبینی نمی کنیم و موارد مهم چنین تأثیراتی بویژه برای پروژه های انجام شده در برابر انگل های کشاورزی و چراگاهی وجود دارد که بیرون از حوصله ی این مقاله است . در اینجا میان محدودی از چنین تأثیرات مهمی فراهم شده است البته در صورتی که مرتبط با گونه های پوشش داده شده در این بحث باشد .

در ایجا ما بر مزیت های کنترل بیولوژیکی کلاسیک به عنوان ابزاری برای محافظت ـ اکوسیستم و ترمیم آنها تمرکز می کنیم بویژه با ارائه ی این حقیقت که پروژه های بیشتر کنترل بیولوژیکی در آینده برای اصلاح آسیب حاصل از افزایش تعداد گیاهان مهاجم و و حشراتی نیاز است که در جوامع جدید سراسر جهان مستقر شده است . در طول دروه ی دهه ی کنونی ، ما یک نیاز در حال توسعه را برای برنامه ریزی دقیق و برنامه های به کنترل بیولوژیکی که به صورت تخصصی نظارت شده اند در زمین های بایر می بینیم که به لقاش های مشترک متخصصان کنترل بیولوژیکی ، بیولوژیست های تهاجمی ، اکولوژیست ها ، تاکسونومیت ها ، سیاستگذاران و متخصصان محافظت نیاز خواهد داشت .

 

2ـ محافظت از تنوع بیولوژیکی در اکوسیستم های طبیعی ü

از دست دادن تنوع بیولوژیکی بومی بیشترین نتیجه ی تهاجم گونه های بیگانه است . در اینجا به کمک کنترل بیولوژیکی کلاسیک را به باز گرداندن چنین آسیب هائی در دامنه متنوعی از سکونت گاه های طبیعی ( زمین های مرطوب ، جنگل ها ، علفزارها ، بیابان ها ، بوته زارها ، خاکریزه های ساحلی / شنی و مجموعه جزایر ) مورد بحث قرار می دهیم . لقاش های گونه های مهاجم عمدتاً آبشاری از گونه های مورد جمله واقع شده است که سایر اعضای شبکه غذایی مانند علفخوران خاص یا پارازیتوئیدهای آنها و شکارچیان آنها را تحت تأثیر قرار      می دهد . همچنین مزایای کنترل بیولوژیکی موفق از طریق اکوسیستم ها منشعب می شود و در هر جائی که مشخص شده است این موارد بحث خواهد شد .

 

1-2- سکونت گاه های آبی و زمین های مرطوب

گیاهان آبزی مهاجم می تواند موجب تغییرات ناگهانی در سیستم های آبزی طبیعی و دست نخورده شود که ممکن است از طریق تغییر فیزیکی سکونت گاه یا گیاهان قوی یعنی رقابت گیاهی بین گیاهان مهاجم و بومی در سر منابع باشد هیچ مثالی از کنترل بیولوژیکی حشرات مهاجم در سیستم های ابزی یافت نشده است . در نتیجه در اینجا ، مانند گیاهان مهاجمی در مورد بحث قرار می دهیم که گونه های بسیاری از آنها تحت کنترل بیولوژیکی یکی قرار یم دهند . این گیاهان مهاجم به این صورت گروه بندی می شوند 1) گونه های معلق که منابع را از ماکرومنیت های بومی می گیرند و 3) سایر گونه هائی که در زمین های مرطوب رشد می کنند اما خودشان گونه های آبزی نیستند .


دانلود با لینک مستقیم

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.