یارا فایل

مرجع دانلود انواع فایل

یارا فایل

مرجع دانلود انواع فایل

تحقیق کاربرد سنجش از دور در مورد تشخیص نوع ابرها و انواع آن

اختصاصی از یارا فایل تحقیق کاربرد سنجش از دور در مورد تشخیص نوع ابرها و انواع آن دانلود با لینک مستقیم و پرسرعت .

تحقیق کاربرد سنجش از دور در مورد تشخیص نوع ابرها و انواع آن


تحقیق کاربرد سنجش از دور در مورد تشخیص نوع ابرها و انواع آن

 

 

 

 

 

 

 


فرمت فایل : WORD (قابل ویرایش)

تعداد صفحات:18

فهرست مطالب :
مقدمه
مروری بر فن آوری سنجش از دور
ابر و تعریف آن
انواع ابرها
نامگذاری ابرها
طبقه بندی ابرها
تصاویر ماهواره ای
از بین رفتن ابر

مقدمه :
آنچه که ما بعنوان ابر می شناسیم  در واقع تجمع ذرات بخار آب موجود  در جو به دور هسته های تراکم و سرد شدن آنهاست . از آنجا که با مشاهده نوع و نحوه تغییرات ابرها می توان اطلاعات قابل ملاحظه ای در باره وضعیت جو بدست آورد . مطالعه و بررسی ابرها دارای اهمیت ویژه ای است . عامل اصلی تشکیل ابر صعود هوای گرم و مرطوب به سطح فوقانی جو و سردشدن آن است و در صعود به ارتفاعات بالاتر جو تحت تاثیر فشار کم آن سطوح قرار گرفته و همگام با انبساط سرد می شود .

مروری بر فن آوری سنجش از دور :
اساس سنجنده ها ثبت و دریافت بخشهای مختلف طیف الکترومغناطیسی است . در این راستا اگر سنجنده ها تابش میکروموج گسیلی از اشیا روی زمین را دریافت کنند و در واقع متکی به انرژی تابشی خورشیدی باشند به آنها سنجنده های غیر فعال گفته می شود و در صورتی که سنجنده پس پراکندگی تراگسیلی که بر  سطح زمین فرود می آید و منبع تولید آن خود سنجنده است را اندازه گیری نماید ، به نام فعال نامیده می شود . کارایی هر سنجنده بر اساس معیارهای قدرت  تفکیک فضایی ، طیفی و رادیومتریک تصاویر حاصل از آن تعیین می گردد که در  واقع تعیین کننده حداقل مساحت قابل تشخیص در روی زمین ، تعداد باندهای طیفی سنجنده و قابلیت تقسیم امواج بازتاب شده هر باند به درجه ها و گام های خاکستری می باشد . هر یک از ویژگی های  فوق در واقع تعیین کننده کیفیت نهایی تصاویر تهیه شده و امکان بکارگیری آن جهت مقاصد مختلف است .
 با وجود انکه سکوهای متنوعی جهت حمل سنجنده ها و تهیه تصاویر در سنجش از دور مورد استفاده قرار می گیرند ، ا ما در این میان ماهواره ها به دلیل نقش مدار زمین که در تهیه بخش اعظم داده ها  در سنجش از  دور دارند از جایگاه مهمتری برخوردارند . به طور کلی جدا از مشخصه های فنی و تجهیزاتی ماهواره ها  از نظر مدار ، دو گروه عمده از آنها در امور هواشناسی و اقلیم شناسی از اهمیت بیشتری برخوردارند . گروه اول ماهواره هایی هستند که آهنگ گردش آنها با چرخش زمین یکسان است .
این ماهواره ها در ارتفاع 36000 کیلومتری بر روی استوا قرار دارند و موقعیت آنها نسبت به زمین همیشه ثابت است . همچنین به دلیل آنکه حدود نیمی از کره زمین را به طور مداوم مشاهده  می نمایند در فواصل زمانی هر 15 یا 30 دقیقه یکبار تصاویر تکراری را تهیه می نمایند .


دانلود با لینک مستقیم

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.