یارا فایل

مرجع دانلود انواع فایل

یارا فایل

مرجع دانلود انواع فایل

تحقیق بررسی تاثیر فناوری اطلاعات بر پیشرفت کار در سازمان های دولتی شهرستان میاندوآب + پرسشنامه

اختصاصی از یارا فایل تحقیق بررسی تاثیر فناوری اطلاعات بر پیشرفت کار در سازمان های دولتی شهرستان میاندوآب + پرسشنامه دانلود با لینک مستقیم و پرسرعت .

تحقیق بررسی تاثیر فناوری اطلاعات بر پیشرفت کار در سازمان های دولتی شهرستان میاندوآب + پرسشنامه


تحقیق بررسی تاثیر فناوری اطلاعات بر پیشرفت کار در سازمان های دولتی شهرستان میاندوآب + پرسشنامه

 

 

 

 

 

 


فرمت فایل : WORD (قابل ویرایش)

تعداد صفحات:99

فهرست مطالب:

تقدیمی !
تقدیر و تشکر:
پیشگفتار
چکیده:
مقدمه :
”ICT“ چیست؟
اهداف کلی و آرمانی تحقیق
هدف تحقیق
کلیات
اطلاعات چیست؟
ارزش اطلاعات
ویژگیهای اطلاعات مناسب
تعریف سیستم اطلاعات
سیر تکامل سیستم های اطلاعات:
انواع مختلف سیستم ها، سازمانها و فنها
تجزیه و تحلیل و طراحی سیستم ها چیست؟
استفاده از سیستم اطلاعات نو ظهور:
برنامه ریزی سیستم های اطلاعاتی
منافع حاصل از این برنامه ریزی بدین شرح اند:
سیستم اطلاعات مدیریت (MIS)
دو دیدگاه در مورد MIS
ماهیت کار مدیران
دلایل نیاز به حمایت از تصمیم کامپیوتری و فناوری های پشتیبانی از تصمیم:
 فناوری های اصلی حمایت از تصمیم:         
بخشهای مشکل آفرین سیستم های اطلاعاتی
عوامل تأثیر گذار بر نوع سیستم اطلاعاتی مورد نیاز
تاثیر فن آوری اطلاعات بر اشتغال زایی
نقش فن آوری اطلاعات در فرایند مهندسی مجدد
دوران تکامل تکنولوژی اطلاعاتی
چند نکته برای مدیران
پیشنهادات:
نتیجه‌گیری:
نارسائیهای تحقیق:
پرسشنامه
منابع

 

 

فصل اول

پیشگفتار

گرچه مدیریت به شکل ساده حتی در کوچکترین نهاد جامعه یعنی خانواده نیز بدون آشنایی و شناخت علمی اعضاء آن از علم مدیریت اعمال می شود لیکن مدیریت در سازمانهای پیچیدة امروز نیاز به شناخت حوزة علم مدیریت و علوم مرتبط با آن دارد. این دانشگاه قلمرو اصلی آن حوزة علوم اجتماعی می باشد امروزه با توسعه فن آوری ارتباط تنگاتنگی با پدیده های علمی و اجتماعی گوناگون یافته است به طوری که به جرأت می توان گفت هیچ علمی بدون ارتباط با مدیریت نمی باشد در ضمن هیچ دانشی به گستردگی دانش مدیریت نیست زیرا هر دانشی برای اظهار وجود باید بطور مناسب مدیریت شود و در تشکیلاتی ظهور یابد در یک ارتباط متقابل مدیریت تأثیر پذیر و تأثیر گذار بر روی کلیة رویدادهای اجتماعی می باشد. یکی از حوزه های مرتبط با این دانش که با تازگی شناخته شده حوزة فن آوری اطلاعات می باشد.

((فن آوری اطلاعات)) رشته ای از دانش نوین است که در کنار مهندس ژنتیک و دانش فضا یکی از سه شاخة پیشرو و آینده ساز دانش و تمدن فردای بشر به شمار می رود پی آمدهایی که انقلاب فن آوری دانش اطلاعات در ابعاد فرهنگی، سیاسی و اجتماعی جامعة‌ بشری داشته و خواهد داشت بر کسی پوشیده نیست نزدیکی روز افزون شهروندان دهکدة جهانی به یکدیگر، تعامل فرهنگها، تقابل تدابیر سیاستگذاران محلی با جریانهای فراملی و بسیاری از آثار گریز ناپذیر دیگر، نمونه هایی از این پیامد هایند. طبعاً در این عرصة جدید نیز هر فرد و جامعه ای که با شناخت و اشراف بیشتر و هدف و آرمان روشن تر به میدان بیاید و از این ابزار نوین بهره جدید، در فرهنگ و سیاست جامعه جهانی نقشی برتر خواهد داشت در بعد اقتصادی نیز ((دستیابی سریع به اطلاعات صحیح)) رمز پیروزی در عرصة رقابت جدی جهانی است. روشهای نوین اطلاع یابی و اطلاع رسانی، صرفه های چشمگیری هم در هزینه و هم در زمان حاصل می کنند. کاهش ((هزینه مبادله)) از طریق تبدیل شیوه های کاغذ به مبادلة الکترونیکی اطلاعات (EDI) و اجتناب از مراحل متعدد و تکراری ثبت اطلاعات، قیمت تمام شده کالا برای مصرف کننده را پایین می آورد و رقیب را که به دلایل فن آوری و مقررات کار و محیط زیست و … راهی برای کاستن از هزینه های تولید ندارد از میدان بدر می کند. در شرایط قیمتی مساوی و نیز اطلاع رسانی سریع با صرفه جویی در زمان تصمیم و تحویل، بازار را برای بهره گیران از فن آوری اطلاعات در صحنه تجارت تضمین می کند. بی شک بهره گیری از فن آوری اطلاعات یکی از حلقه های لازم برای افزایش کارآیی در همة زمینه ها است.

قرن بیست و یکم را عصر اطلاعات نامیده اند. زیرا نقش اساسی در این قرن بر عهدة اطلاعات می باشد از اینرو مدیران نیز چون دگر اقشار جامعه ناگریزند مدیریت خود را بر اساس اطلاعات روز اعمال نمایند در این قرن مدیری موفق تر است که شناخت کافی از اطلاعات مربوط به حوزة کاری خود را داشته باشد و فنون جدید بکار گیری این اطلاعات را نیز بشناسد و با بهره گیری از این تکنیک و بکارگیری آخرین پدیده های علمی شناخته شده در حوزة کاری خود اثر بخش و بهره وری بالاتری را ارایه نماید.

 


چکیده:

امروز فن آوری اطلاعات مرزهای کشورها را در می نوردد و ملتها را در یک جامعة جهانی گرد هم می آورد اما جامعه ای با رقابتی بسیار خشن تر از گذشته.

در این مرحله به دلیل تغییر، نیاز روز است که تجارت، بانکداری و مخابرات قانونمندی پیشین خو را از دست می دهند. حمل و نقل سریعتر و منطقتر می شود و سیستم های اداری و اطلاعاتی تجدید ساختار یافته و استراتژی ها پاسخ سریع و به موقع می دهند و در موعد مقرر از برنامه ها بهره گرفته و منتفع می شوند و مبادله الکترونیکی جای خود را به کاغذ بازی می دهند و کشورها در بازارهای جهانی بدون توجه به زمان و مرزهای ملی و بعد مسافت به رقابت پرداخته و به منظور تطابق با محیط بازرگانی جدید، تولیدات و فرآیندهای سازمانها مجدداً طراحی می شوند. و تولیدات سازمانها با استاندارد کالاها در بازارهای جهانی همراه است.

لذا تحقیق حاضر با عنوان فن آوری اطلاعات و تأثیر آن در کارآیی و بهره وری سازمانها تلاش دارد فرآیند تغییر را روانتر نموده و هزینه ها، منابع و بهترین روشهای بکارگیری فن آوری اطلاعات را به منظور تسهیل در زمینه های گوناگون کاری مورد بررسی قرار دهد. این تحقیق همچنین در راستای جایگزینی فن آوری ارتباطات الکترونیکی به جای مبادلات مبتنی بر اسناد کاغذی به منظور تحقق کارآیی و پیشرفت سازمانی در سطح بین المللی و تعاریف، مفاهیم و موضوعات اساسی را معرفی می نماید.

در تحقیقی که در پیش رو دارید به بررسی فن آوری اطلاعات (IT) و روند تک ملی سیستم های اطلاعاتی و همچنین موارد دیگری مانند میکانیزاسیون اداری و ارتباطات پرداخته ایم.

در خاتمه امیدوار است که مجموعة فن آوری اطلاعات بتواند به نحو شایسته و در خور، پاسخگوی خلأهای موضوعی بوده و در حد بضاعت با ارایه راهبردهای علمی و عملیخود خوانندگان محترم را یاری رساند. ضمناً انتظار دارد که این تحقیق با کم و کاستیهایی که دارد مورد توجه استاد گرانقدر جناب آقای دکتر فرهاد نژاد ایرانی قرار گیرد.


مقدمه :

در عصری که به سر می بریم تولید و گسترش روز افزون دانش و اطلاعات، مرزها و محدودیتهای جغرافیایی را در هم نوردیده و دستیابی به آن برای همگان آسان نموده است. فناوری اطلاعات به مجموعه ابزار و روشهایی اطلاق می شود که به نحوی اطلاعات را در اشکال مختلف جمع آوری، ذخیره، بازیابی، پردازش و توزیع می کند.

اطلاعات منشاء دانایی و بصیرت در انسان است و هدف از بکارگیری فناوری اطلاعات، افزایش آگاهی در انسان و نظم در اجرا است. به تعبیری دیگری فناوری اطلاعات، فن بهره برداری از اندیشه انسانها است. بهره برداری بهینه از اندیشه سپردن امور شناخته شده، تکراری و غیر خلاق به ماشین (از طریق خودکار ساز عملیات) و آزاد سازی اندیشه و مهارت های انسانی جهت مکاشفه در ناشناخته هاست.

امروزه استفاده از لفظ (IT) و (ICI) بصورتی فراگیر در جوامع مختلف بکار برده می شود اما براستی (IT) چیست؟

(IT) از ترکیب حروف اول کلمه های انگلیسی (information) به معنی اطلاعات و (technalgy) به معنی فن آوری است که در نهایت ترکیب این دو پدیده تحت عنوان فن آوری اطلاعات نامیده می شود. اخیراً این مفهوم به (ICT) که مخفف کلمات (ivformation) اطلاعات (technalgy) فناوری و (Communication) به معنی ارتباطات است که در مجموع به فن آوری اطلاعات و ارتباطات تغییر ماهیت داده است. در هر دو دهه گذشته در کشورهای توسعه یافته بحثی تحت عنوان ”بیسوادی کامپیوتری“ (Computer Illiteracy) مطرح گردیده است که در سالهای اخیر این مضمون به بیسوادی فن آوری اطلاعات و ارتباطات یا (Illiteray ICT) تغییر ماهیت داده است. از آنجائیکه ”ICT“ در سالهای اخیر بصورت گسترده در تمام زمینه های مربوط به زندگی بشر وارد شده است و بر رکن های اساسی جوامع امروزی از قبیل اقتصاد، سیاست، آموزش، … تأثیری بس شگفت انگیز داشته است.

 

 

ICT“ چیست؟

”ICT“ تکنولوژیهای بسیار جدیدی را به خدمت گرفته است که فرایند ”صنعت“ ، ”مدیریت“ ، ”تولید“ و ”آموزش“ و … را به چالش می خواند استرسی سهل و ساده را به زنجیره ای از اطلاعات ارزشمند فراهم می سازد.

فن آوری اطلاعات و ارتباطات ”ICT“ فقط به کامپیوتر و ”اینترنت“ محدود نمی شود بلکه فن آوری های ساده تری مانند ”ویدئو“ تلویزیون و پروژکتورها و … را نیز در بر می گیرد.

معمولاً ”ICT“ به دو طبقه بندی تقسیم می شود:

  • فن آوری رایا نه ای یعنی کاربرد مستقیم رایانه در آموزش شامل نرم افزارهای گرافیکی، مهندسی، طراحی و …
  • کاربرد رایانه بعنوان آموزش از راه دور عاملی برای تحقیق ”Distance   education“ شامل E - Mail (پست الکترونیکی) و کنفرانس های ویدیوئی Vidio - conferences و …

در دنیای کنونی، نظام مدیریت سنتی دچار تحولات عمیقی شده است. جریان عظیم اطلاعات، فرایند تصمیم گیری و نیازمند آشنایی کامل مدیران با سیستم های اطلاعاتی و استفاده صحیح و بهینه از آنها ساخته است. یکی از ویژگیهای محیط امروزی افزایش سطوح رقابت است و مؤسساتی که خواهان افزایش سهم بازار خود و کسب سود و منافع هستند باید خود را با تغییرات محیط موجود وفق نهاند از این رو مدیران باید تغییرات بسیاری را در روش کسب و کار انجام دهند. بنابراین ما در اینجا به اهمیت تأثیر فناوری اطلاعات در انواع شغلها پی می بریم تحقیق حاضر به بررسی اثرات و جلوه های گوناگون فن آوری اطلاعات (IT) در سرتاسر زنجیرة ارزش سازمان می پردازد و در نهایت با تعمق در شرایط فعلی سازمانهای کشور و توجه به تجارب موجود در سطح دنیا و پیشنهاداتی در زمینة الزامات و الویتهای سرمایه گزاری سازمانهای داخلی در هر یک از جنبه های متعدد فن آوری اطلاعات (IT) ارائه خواهد شد که می تواند دستمایه ای برای تدوین استراتژی ها و جهت گیریهای کلان سازمانهای خصوصی و دولتی کشور در حیطة فن آوری اطلاعات را فراهم سازد.

 

اهداف کلی و آرمانی تحقیق

بررسی میزان تأثیر فن آوری اطلاعات بر بهبود کیفیت و پیشرفت کار در سازمانهای دولتی شهرستان میاندوآب

هدف تحقیق

  • این تحقیق و بررسی از این نظر می تواند ثمر بخش باشد که برای ما معلوم کند آیا کامپیوتر واقعاً توانسته است در سازمانهای دولتی پیشرفتی ایجاد کند یا خیر.
  • این تحقیق می تواند دیدگاه کارکنان ادارات آموزش و پرورش اداره مخابرات و بانک ملت شهرستان میاندوآب را نسبت به تأثیر کامپیوتر در کارشان نشان دهد.
  • این تحقیق می تواند توسط کلیه عزیزانی که در سازمانهای دولتی با کامپیوتر سر و کار دارند مورد استفاده قرار گیرد.

فرضیه های تحقیق

  • آشنای بیشتر کارکنان با فن آوری اطلاعات (کامپیوتر) موجب افزایش رضایت شغلی آنان می گردد.
  • استفاده بیشتر از فن آوری اطلاعات (کامپیوتر) در سازمانهای دولتی می تواند ارائه کالا و خدمات به ارباب رجوع را تسریع نماید.
  • استفاده بیشتر از فن آوری اطلاعات (کامپیوتر) در سازمانهای دولتی می تواند بر کیفیت خدمات و کالاهای ارائه شده تأثیر بگذارد.
  • استفاده از فن آوری اطلاعات (کامپیوتر) در سازمانهای دولتی می تواند هزینه ها را کاهش دهد.
  • استفاده از فن آوری اطلاعات (کامپیوتر) می تواند نظام بوروکراسی را در سازمانها کاهش دهد.
  • استفاده بیشتر از فن آوری اطلاعات (کامپیوتر) می تواند در وقت و زمان صرفه جویی کند

دانلود با لینک مستقیم

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.