فرمت فایل : WORD (قابل ویرایش)
تعداد صفحات:47
فهرست مطالب:
• مقدمه 5
• منابع ژنتیکی گیاهیونقش آنها در اصلاح برای تنشهای زیستیوغیرزیستی 6
• ژنتیک تحمل به کنشهای محیطی 7
• عوامل مؤثر روی افزایش سازش با سرما 12
• مقاومت در مقابل دماهای زیر نقطة انجماد و انطباق با سرما 14
• تحمل سرما 16
• آسیب شناسی از انجماد در غشاها 18
• مقاومت به سرما در غلات 20
• اثر سرما و انجماد بر خصوصیات فیزیولوژیکی گندم 22
• بررسی تحمل به یخبندان ارقام امید بخش گندم به روش Crown Freezing 24
• اندازهگیری محتوای نسبی آب طوقه (CRWC) برای ارزیابی منابع مقاومت به سرما در ارقام گندم 25
• بررسی پایداری غشاء سیتوپلاسمی در ارقام رایج گندم برای مقاومت به تنش سرما 26
• بررسی ژنتیک مقاومت به سرما در گندم به روش تجزیة دیآلل 27
• تجمع سلولهای مریستم ریشه گندم پائیزه در مرحلة G1 دورة سلولی در پاسخ به تنش سرمای بهاره کردن 28
• بررسی توارث مقاومت به سرما در گندمهای آبی 29
• روش ارزیابی منابع مقاومت به سرما در ارقام گندم 31
• انباشت کربو هیدراتها به عنوان شاخص در انتخاب ژیوتیپهای گندم متصل به سرما 33
• بررسی و تعیین پارامترهای مناسب جهت ارزیابی تحمل ارقام گندم به سرما در استان زنجان 35
• بررسی اثر پیش تیمار سرمایی و پرتودهی بذرها بر روی کالوسزایی گندم بومی ایران 36
• بررسی اثر خو سرمایی بر تحمل به یخزدگی در نخود جهت به گزینی در شرایط این و تیرو 38
• ارزیابی لاینهای نخود متحمل به سرما نسبت به برقزدگی نخود 39
• بررسی مقاومت به سرما در ارقام نخود سفید در خزانة بینالمللی 40
• مقایسة برخی صفات فیزیولوژیکی جهت ارزیابی ارقام کلزای پائیزه از نظر تحمل به سرما در مرحلة روزت 41
• بررسیو مقایسة عملکرد ارقام مختلف برنج مقاوم بهسرمادرمناطق سردسیر 43
منابع