فرمت فایل : WORD (قابل ویرایش)
تعداد صفحات:42
فهرست مطالب:
فصل اول
مقدمه ................................................................................................. 6-5
پرسش نامه .................................................................................................. 7
فصل دوم
روند کار ............................................................................................... 42-8
فصل سوم
نتیجه گیری
مقدمه
حسابداری:
عبارت است از فن ثبت و طبقه بندی و تلخیص فعالیت های مالی مؤسسات در قالب اعداد و ارقام قابل سنجش به پول رایج کشور و تفصیر نتایج حاصله از بررسی این اعداد.
تاریخچه ی حسابداری:
در عصری که جوامع بشری همواره در حال پیشرفتهای علمی و صنعتی و اقتصادی می باشند و با توجه به اینکه نقش فعالیتهای مالی در هر پیشرفت و توسعه ای غیر قابل انکار می باشد نیاز به توسعه ی حسابداری روز به روز افزایش می یابد.
در قرون وسطی مرسوم بوده که فرمانروایان مالیات ها را جمع آوری میکرده و آن را در جهت رفع نیازهای مالی مربوط به توسعه ی املاک به مصرف می رساند.در آن زمان یکی از وظایف حسابداران تهیه ی صورتی از اموال افراد برای خزانه داری فرمانروا به منظور اخذ مالیات بود.از دیگر وظایف حسابداران آن زمان می توان به تهیه ی گزارش سفر افرادی که به کار تجارت بین کشورها اشتغال داشته اشاره کرد.در قرن 13 و 14 به دلیل رشد عملیات تجارتی تحولاتی در سیستم نگهداری حسابها به وجود آمد.
پدر علم حسابداری:
لوکا پاچیولی (پدر علم حسابداری) ایتالیایی ریاضی دانی بود که توانست با انتشار کتاب ریاضیات موجب گسترش فن دفترداری دو طرفه در سرتاسر اروپا گردبد.وی در این کتاب که چند فصلش اختصاص به حسابداری داشت توانست مهارت تجزیه و تحلیلگری خود را در جهت توصیف سیستم حسابداری دو طرفه به کار ببرد.
هدف حسابداری:
حسابداری یک سیستم است که در آن فرایند جمع آوریو ثبت و خلاصه کردن اطلاعات و تهیه ی گزارش های مالی و صورت های حسابداری در شکل ها و مدل های خاص انجام می گیرد تا افراد درون سازمانی مثل:مدیران سازمان و یا برون سازمانی مثل:بانک هاو مجمع عمومی سازمان مورد نظر و یا مقامات مالیاتی بتوانند از این اطلاعات استفاده کنند به همین دلیل فردی که تحصیلات دانشگاهی ندارد بیشتر یک دفتردار است تا یک حسابدار.
اهمیت حسابداری:
نتیجه ی یکی از تحقیقات دانشگاه کلمبیا مبنی بر این بود که از دهه ی 70 به بعد همه ی شرکتهای موفق شرکتهایی بودند که مدیران آنها تحصیلات مالی داشتند به همین دلیل از این دهه به بعد اطلاعات نقش مهمی پیدا کردند و مهمترین اطلاعات نیز اطلاعات مالی است که تاثیر بسیاری در تصمیم گیری مدیران شرکتها و مؤسسات دارد.