فرمت فایل : WORD (قابل ویرایش)
تعداد صفحات:10
فهرست مطالب:
چکیده:
مقدمه:
توصیف وضعیت موجود و بیان مسئله:
مرحلة دوم:
گردآوری اطلاعات (شواهد 1):
مرحلة سوم:
تجزیه و تحلیل اطلاعات:
راههای پیشنهادی برای اصلاح مشکل:
مرحلة چهارم:
انتخاب راه جدید بطور موقت:
مرحلة پنجم:
اجرای طرح جدید و نظارت بر آن:
مرحلة ششم:
گردآوری اطلاعات (شواهد2):
مرحلة هفتم:
ارزشیابی تأثیر اقدام جدید و اعتبار بخشی با آن:
مرحلة هشتم:
تجدید نظر و نتیجهگیری:
پیوست:
چکیده:
اینجانب *** معلم ادبیات مدرسه ادب 1 نصیر کندی در کلاس دوم راهنمایی دختران مشغول به تدریس میباشم و با مشکل عدم فعالیت در درس فارسی روبرو بودم با خود فکر کردم که چگونه میتوانم شاگردانم را به درس خواندن علاقهمند نمایم؟ بعد از نظرخواهی از شاگردان و هم فکری همکاران و مدیر مدرسه و بعد از تجزیه و تحلیل اطلاعات و دادهها و راههایی پیشنهاد شد که من یکی از روشهای فعالسازی یا روش گروهی را انتخاب نمودم و بعد از مدتی در این روش موفقیت قابل ملاحظهای مشاهده گردید و نتیجه رضایت بخش بود به طوری که دانشآموزان فعالانه و با علقة زیاد به درس جواب می دادند و کاستی و نقص تا حدی رفع شده.
مقدمه:
توصیف وضعیت موجود و بیان مسئله:
من معلم ادبیات در مدرسة راهنمایی دخترانة ادب 1 در شهرستان میاندوآب روستای نصیرکندی میباشم و حدود 2 سال است در این مدرسه در سه پایه مشغول تدریس میباشم. سطح علمی دانشاموزان متوسط بوده و حتی نمرات آنها هم اکثراً متوسط است. در بین این پایهها متوجه شدم که یکی از کلاسهای دوم در درس یعنی دوم B1 نسبت به B2 سطح نمرات و فعالیت کمتری دارند و در طول ترم چندان رغبتی به مطالعه نداشتند اما در ترم آخر نمرات آنها در سطح بالا بود. و عدهای هم اصلاً علاقهای به خواندن درس نداشتند.
این مورد برای من جای سوال داشت که چرا شاگردان کلاس B2 نسبت به درس بیعلاقه هستند؟ و من چگونه می توانم علاقه و فعالیت آنها را نسبت به درس افزایش دهم؟ بنابراین ابتدا از خود آنها پرسش کردم که چرا به درس علاقه ندارند؟ و این بار با جدیت بیشتر شروع به مطرح کردن موضوع نمودم و سعی کردم جواب قانع کنندهای از آنها بگیرم کمکم شاگردان اظهار نظر کردند و چند مورد از دلایل آنها را به صورت زیر جمعآوری کردم.