یارا فایل

مرجع دانلود انواع فایل

یارا فایل

مرجع دانلود انواع فایل

پایان نامه رشته کامپیوتر با عنوان VOIP ویدئو کنفرانس

اختصاصی از یارا فایل پایان نامه رشته کامپیوتر با عنوان VOIP ویدئو کنفرانس دانلود با لینک مستقیم و پرسرعت .

پایان نامه رشته کامپیوتر با عنوان VOIP ویدئو کنفرانس


پایان نامه رشته کامپیوتر با عنوان  VOIP ویدئو کنفرانس

 

 

 

 

 

 


فرمت فایل : WORD (قابل ویرایش)

تعداد صفحات:68

فهرست مطالب:

VOIPAndVIDEO CONFERENCE 1

VOIP 2

VIOP 4

معرفی 4

اجزای تشکیل دهنده اصلی VoIP: 5

Terminals 6

Gateways 7

Media Gateway 8

Gatekeepers 8

استانداردها و پروتکلها: 10

کیفیت سرویس Quality of Service: 11

VOICE-XML 14

تاریخچه VoiceXML 15

معرفی VoiceXML 15

معماری VoiceXML 16

مفاهیم VoiceXML 18

VIDEO CONFERENCE 23

ویدئو کنفرانس چیست؟ 23

مزایای ویدئو کنفرانس: 23

کاربرد های ویدئو کنفرانس 24

اجزای شبکه ویدئو کنفرانس 27

MCU 29

استاندارد های ویدئو کنفرانس 31

استانداردها و ویژگیهای تصویر 31

تنظیم شدن صدا Automatic Gain Control (AGC) 35

VIDEO VONFERENCE-2 38

برخی از مزیتهای مشخص و ممتاز بکارگیری ویدیوکنفرانس 39

WEB CONFERENCE 55

راه اندازی ویدئو کنفرانس مبتنی بر وب 55

DATA FLOW 60

جریانِ داده چیست؟ 60

گونه های مختلف جریان داده 61

دریافت و پخش 61

دریافت پیش رونده 61

«جریانِ داده» واقعی 62

جریان فایل ایستا 62

«جریانِ داده» زنده 63

کد کردن 63

فشرده سازی 63

کُدِک ها 64

حجم ارسال 65

تحویل 65

سرویس دهنده های «جریانِ داده» 65

منابع 68

 

 

 

 

معرفی
تکنولوژی از زمان ظهور اینترنت بسرعت پیشرفت می کند و فرمهای جدید ارتباطی به اشتراک گذاری ایده ها و اطلاعات را ممکن ساخته و دنیای تجارت را وارد دهه دیجیتالی جدید کرده است.کمپانیها و سازمانها روشی را جستجو می کنند که محیطهای ارتباطی را در یک سیستم مجازی جمع کند.VoIP تمام سیستمهای ارتباطی را یکپارچه می سازد.
تکنولوژی VoIP داده صوتی تلفنی را فشرده کرده و در طول خطوط داده سیگنالی که امروزه برای ارتباط اینترنت واینترانت استفاده می شود انتقال می دهد.

VoIP بطور قابل توجهی سخت افزار و فضای فیزیکی برای پشتیبانی از این تکنولوژی را کاهش می دهد.
در هر شبکه داده دیجیتالی اینترنت و اینترانت مقدار زیادی از پهنای باند استفاده نمی شود.تکنولوژی VoIP این پهنای باند راکد را مورد استفاده قرار داده و از آن برای انتقال داده صوتی همراه باداده سیگنالی استفاده می کند .
وقتیکه یک مکالمه تلفنی از سیستم VoIP استفاده می کند داده صوتی تلفن استاندارد به یک دستگاه IP فرستاده شده و در آنجا به بسته هایی کد می شود وقتیکه این بسته ها فشرده شدند به شبکه داده سیگنالی (LAN,WAN) فرستاده می شوند.

این شبکه شامل ارتباطات دیجیتالی است.از خط داده این بسته می توانند به هر شبکه ای شامل اینترنت، ATM ، Frame Relay و ماهواره فرستاده شوند و این باعث می شو د که همه شکل های ارتباطی به صورت دیجیتالی قابل دسترسی باشند و هزینه بالایی که در ارتباطات راه دور پرداخت می شد تا 80% کاهش یابد.

اجزای تشکیل دهنده اصلی VoIP :
برای ایجاد ارتباط در یک شبکه ارتباطی IP ، عناصر زیر بوسیله VoIP استفاده می شود

  • Terminals
  • Gateways
  • Gatekeepers
  • Multipoint Control

این عناصر هر کدام نقش متفاوتی دارد و بعضی از آنها مانند Gatekeepers انتخابی هستند.

این عناصر می توانند در یک سیستم ساخته شوند یا در چندین سیستم در محلهای جغرافیایی وفیزیکی متفاوت توزیع شوند.

 



Terminals
ترمینال VoIP یا سرویس گیرنده یک عنصر ارتباطی است که کمک می کند که به یک صحبت تلفنی وصل شویم.تعدادی از انواع سرویس گیرنده هایی که هم اکنون استفاده می شوند باید حداقل توانایی پشتیبانی ارتباط صوتی ، ویدئویی یا حتی داده ای را داشته باشند.

ترمینال مسئولیت کد و دیکد کردن صدا دریافتی و انتقالی را دارد که برای دریافت و انتقال می توان از اسپیکر و میکرفون PC بجای تلفن معمولی استفاده کرد. اگر بخواهید از تلفن معمولی و PSTN برای مکالمه تلفنی در اینترنت استفاده کنید یک ترمینال مجازی استفاده می شود.این ترمینال یک مدل نرم افزاری است که بخشی از VoIP gateway است که بوسیله تامین کنندگان سرویس تهیه می شود و سپس باید بوسیله توابع دیگری که در داخل gateway وجود دارد به اتصال تلفن معمولی تبدیل شود.
بنابراین ترمینالها سرویسهای کاربر نهایی هستند که ارتباطات بلادرنگ داده ای ،ویدئویی و صوتی دو طرفه را تامین می کنند.آنها با VoIP gateway با استفاد ه از استاندارد H.245 برای کنترل صدا ، Q.931 برای ایجاد صحبت تلفنی و RAS برای ثبت و مدیریت ، با gateway محلی ارتباط برقرار می کنند و رابطهای آنها عناصر متفاوتی مانند (Plain Old Telephony Set)POTS یا اسپیکر و میکروفون برای صدا و یا دوربین و مونیتور برای انتقال تصویر می باشد.

 


Gateways
مفاهیم VoIP اگر کاربران تلفن اینترنتی نتواند به وسیله تلفن معمولی ارتباط برقرار کند ارزشی ندارد.VoIP Gateways ارتباط داخلی بین تلفن معمولی و دنیای دیجیتالی تلفن اینترنتی را تامین می کند با این روش کاربران هر دو تکنولوژی می توانند با یکدیگر ارتباط برقرار کنند.

توابع خاصی در Gateway سرویسهای ترجمه را برای ترمینال مجازی تامین می کنند. Gateway یک رابط دو طرفه بین شبکه تلفنی و شبکه بر اساس IP است.مدل Gateway می تواند تنها یک جعبه باشد که رابط را تامین می کند و یا به 3 قسمت تقسیم شود و روی دستگاههای متفاوت اجرا شود:

 

 

 

Media Gateway
ترجمه ترافیک صوتی بین یک سیتم بر اساس IP ، G723.1 در 6.3kbps به G.711 در 64kbps را تامین می کند.از یک طرف به یک سیستم LAN مانند Ethernet 10/100BT و از طرف دیگر به یک شبکه تلفنی مانند خطوط ISDN (برای ارتباط ویدوئی ابزار سازگار با H.320 ) متصل است. این دستگاه باید در هر زمانی فعال باشد تا مانع از هر گونه قطع ارتباطی بین دو نقطه پایانی شود،این نود Jitter, Delay و هر مورد دیگر مربوط به کیفیت سرویس (QOS) را کنترل می کند.
Media Gateway Controller
کنترل کلی روی Gateway دارد و با Gatekeeper برای اطلاعات پایگاه داده ای مربوط به نگاشت آدرس IP و شبکه تلفنی ارتباط برقرار می کند.
Signalling Gateway
مسئولیت دارد که رابطی بین شبکه سیگنالینگ SS7 و سیگنالینگ VoIP مانند H.323 باشد.

Gatekeepers
کنترل صدا کلید اصلی در هر شبکه ای است که ارتباطات صوتی را مدیریت می کند، Gatekeeper ها این توابع را در شبکه IP تامین می کنند.بعضی از این توابع بوسیله سیستم مدیریت پایگاه داده ای پیچیده ای تامین می شوند که شامل مدیریت پهنای باند،مسیریابی، ترجمه آدرس و... است.
با توجه به نوع اطلاعاتی که این دستگاه باید تامین کند، یک دستگاه با قابلیت دسترسی بالا و با مدیریت پایگاه داده ای قابل اعتماد نیاز است Gatekeeper ها می توانند بوسیله Supper-Gatekeeper و با استفاده از پروتکل H.225 به یکدیگر متصل شوند.


دانلود با لینک مستقیم

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.