لامپ با میدان متقاطع
69 صفحه در قالب word
«فهرست مطالب»
صفحه
عنوان
چکیده
1
فصل اول: لامپهای با میدان متقاطع مایکروویوی (Cross field)
2
مقدمه
3
1- اسیلاتورهای مگنترون
4
1-1- مگنترونهای استوانهای
6
2-1- مگنترون کواکسیالی
8
3-1- مگنترون با قابلیت تنظیم ولتاژ
10
4-1- مگنترون کواکسیالی معکوس
11
5-1- مگنترون کواکسیالی Frequency - Agile
13
6-1- VANE AND STARP
15
7-1- Ruising Sun
16
8-1- injection- Locked
16
9-1- مگنترون Beacom
17
2- CFA (Cross Field Ampilifier)
20
1-2- اصول عملکرد
25
فصل دوم: لامپهای با پرتو خطی (O- Type)
26
مقدمه
26
1- کلایسترونها
28
1-1- تقویتکننده کلایسترون چند حفرهای (Multi Cavity)
29
2-1- کلایسترونهای چندپرتوی (MBK)
29
1-2-1- کلایسترون چند پرتوی گیگاواتی (GMBK)
30
2- لامپ موج رونده (TWT)
31
1-2- تاریخچة TWT
33
2-2- اجزای یک TWT
35
3-2- اساس عملکرد TWT
37
4-2- کنترل پرتو
38
5-2- تغییر در ساختار موج آهسته
39
6-2- لامپهای TWT Couped Cavity
40
1-6-2- توصیف فیزیکی
41
2-6-2- اصول کار TWT Couped Cavity
43
3-6-2- تولید TWT Couped Cavity های جدید
47
7-2- لامپهای Helix TWT
56
8-2- TWT های پرقدرت
60
3- گایروترونهای پالس طولانی و CW
61
1-3- پیشرفتهای اخیر در تقویتکنندههای گایروکلاسترون موج میلیمتری در NRL
62
2-3- WARLOC رادار جدید پرقدرت ghz 94
چکیـده:
این مقاله تحقیقی در مورد بررسی لامپهای پرقدرت مورد استفاده در رادار از نظر پهنای باند، قدرت، بهره ، راندمان و غیره میباشد.
در فصل اول با مطالعه روی لامپهای با میدان متقاطع (M- Type) و توصیف انواع آن پیشرفتهای اخیر در این زمینه را ارئه نموده است.
در فصل دوم به بررسی لامپهای با پرتو خطی (O-Type) و انواع مختلف آن و بررسی عمکرد تکتک آنها و آخرین تکنولوژی روز جهان پرداخته شده است.
مقدمه
در لامپهای با میدان متقاطع (Cross Fielde) میدان مغناطیسی dc و میدان الکتریکی dc بر یکدیگر عمودند. در همه لامپهای CF میدان مغناطیسی dc نقش مستقیمی در فرآیند اندرکنشی RF ایفا میکند.
لامپهای CF نامشان را از این حقیقت که میدان الکتریکی dc و میدان مغناطیسی dc بر یکدیگر عمودند گرفتهاند. در لامپ CF الکترونهایی که توسط کاتد ساطع میشوند بوسیله میدان الکتریکی شتاب داده میشوند و سرعت میگیرند. اما همانطور که با ادامه مسیر سرعتشان بیشتر میشود توسط میدان مغناطیسی خم میشوند. اگر یک میدان RF در مدار آند به کار برده شود الکترونهایی که در طی اعمال میدان کاهنده وارد مدار شوند کند میشوند و مقداری از انرژی خود را به میدان RF میدهند. در نتیجه سرعتشان کاهش مییابد و این الکترونهای با سرعت کمتر در میدان الکتریکی dc که به میزان کافی دور هست تا ضرورتاً همان سرعت قبلی را دوباره بدست بیاورند طی مسیر میکنند. بدلیل کنش اندرکنشهای میدان متقاطع فقط آن الکترونهایی که انرژی کافی به میدان RF دادهاند میتوانند تمام مسیر تا آند را طی کنند. این خصیصه لامپهای CF را نسبتاً مفید میسازد. آن الکترونهایی که در طی اعمال میدان شتابدهنده وارد مدار میشوند بر حسب دریافت انرژی کافی از میدان RF شتاب داده میشوند و به سمت کاتد باز میگردند. این بمباران برگشتی در کاتد گرما ایجاد میکند و راندمان کار را کاهش میدهد.
در این فصل چندین لامپ CF را که عموماً به کار برده میشوند مورد مطالعه قرار میدهیم.
Hull در سال 1921 مگنترون را اختراع کرد. اما این وسیله تاحدود دهه 1940 تنها یک وسیله آزمایشگاهی جالب بود. در طول جنگ جهانی دوم نیازی فوری به مولدهای ماکروویوی پرقدرت برای فرستندههای رادار منجر به توسعه سریع مگنترون شد. همه مگنترونها شامل بعضی اشکال آند و کاتد که در یک میدان مغناطیسی در میان یک میدان الکتریکی بین آند و کاتد کار میکنند میباشند. به دلیل میدان تقاطع بین آندو کاتد الکترونهایی که از کاتد ساطع میشوند تحتتأثیر میدان متقاطع مسیرهایی منحنیشکل را طی میکنند.
اگر میدان مغناطیسی dc به اندازه کافی قوی باشد الکترونها به آند نخواهند رسید ولی درعوض به کاتد باز میگردند. در نتیجه جریان آند قطع میشود. مگنترونها را میتان به سه نوع طبقهبندی کرد:
ممکن است هنگام انتقال از فایل ورد به داخل سایت بعضی متون به هم بریزد یا بعضی نمادها و اشکال درج نشود ولی در فایل دانلودی همه چیز مرتب و کامل است
متن کامل را می توانید در ادامه دانلود نمائید
چون فقط تکه هایی از متن پایان نامه برای نمونه در این صفحه درج شده است ولی در فایل دانلودی متن کامل پایان نامه همراه با تمام ضمائم (پیوست ها) با فرمت ورد word که قابل ویرایش و کپی کردن می باشند موجود است