چارچوب برنامه ریزی عملیاتی جامع برای اقدامات کنترل خوددرمانی در شبکه های توزیع هوشمند
Comprehensive Operational Planning Framework For Self-Healing Control Actions in Smart Distribution Grids
40 صفحه در قالب word
چکیده:
خوددرمانی به عنوان یک نیروی محرک اصلی و با اهمیت در شبکه ی هوشمند میباشد (در دیدگاه شبکه ی هوشمند). این مقاله یک طرح جامع و چارچوب برنامه ریزی عملیاتی برای تولید یا اجرای اقدامات کنترل خوددرمانی بهینه در سیستمهای توزیع را ارائه میدهد. به منظور دستیابی به این هدف، یک سیستم توزیع با ژنراتورهای توزیع تخصیص داده شده ی بهینه (DGs)، به واسطهی منابع ذخیرهی انرژی توزیع شده (DESRS) و منابع راکتیو توزیع شده (DRSS) به مجموعهای از میکروگریدها با خودکفایی بالا تقسیم میشود. بعد از آن با استفاده از پیشبینی بار و تولید مربوط به ژنراتورهای توزیع بر پایه ی انرژیهای تجدیدپذیر برای ساعت بعدی در روز و دیگر فاکتورهای مهم (خودکفایی Unfaulted Microgride، تلفات کل انرژی مربوط به سیستم توزیع و کل بارهای تأمین شده با توجه به قابلیت اطمینان درخواستی)، استراتژی خوددرمانی بهینه برای سیستم، برای همه ی (کل) بارهایی که ممکن است در آینده بر سیستم اعمال شوند، برنامهریزی شده است. سیستم توزیع 123 با سه ی IEEE بعنوان سیستم تست انتخاب شده است، میکروگریدهای بهینه طراحی شده اند و چندین مطالعه ی موردی برای اثبات تأثیرات ضرایب بهینه سازی روی اقدامات کنترل خوددرمانی بهینه ارائه شده اند.
اصطلاحات کلیدی: برنامه ریزی جامع، کنترل، استراتژی بهینه، خوددرمانی، شبکه ی هوشمند.
مقدمه:
امروزه مهندسین قدرت با یک چالش جدید برای بهبود عملی سیستمهای توزیع قدرت مواجه هستند [1]. معرفی منابع انرژی توزیع شده، اندازهگیری پیشرفته، تکنولوژیهای کنترلی و ارتباطی در سطح سیستمهای توزیع ساختار مرسوم سیستمهای توزیع را بر یک ساختار با یک عملکرد سریع، کنترلپذیری بالقوهی بیشتر، و شبکهی مطمئن که شبکهی هوشمند نامیده میشود تغییر داده است [2]. سیستمهای توزیع هوشمند قدرت از لحاظ قابلیت اطمینان، خوددرمانی، خودکفایی و ویژگیهای تعاملیشان از سیستمهای توزیع مرسوم متمایز شدهاند. خوددرمانی یک ویژگی مهم در سیستمهای توزیع هوشمند میباشد که حدود آن با الگوریتمهایی برای داشتن اقدامات پیشگیرانه یا ادارهی مشکلات بعد از وقوع آنها تعیین میشوند در مورد اکثر خطاها در سیستم توزیع، توانایی سیستم در بازیابی خود و تأمین توان برای بیشترین بار ممکن، یک سیستم با پایداری و قابلیت اطمینان بیشتر را موجب میشود.
خوددرمانی در دهه ی گذشته در شبکه های انتقال و کسب بهره از اپراتورهای سیستم توزیع مورد مطالعه قرار گرفته [4] و [5]. چندین مقاله در همین مورد چاپ شده، بطور مثال، امین در [8]-[6] یک توصیف جامع از زیربنای سیستم قدرت خوددرمان چند لایه ارائه داده است. در [9] و [10] مولفین یک روش کلی برای تحلیلهای موارد تجاری بر طبق هزینه ها و منافع اجرای یک زیربنای IT پربازده برای یک شبکهی خوددرمان را ارائه میدهند. سپس در [11]، مولفین مراحل اجرای اتوماسیون توزیع خوددرمان را ارائه دادهاند. آنها توضیح دادهاند که چگونه راهحل خوددرمانیشان قابلیت اطمینان شبکه را بهبود بخشیده است. در 2011، موضوع وابستگی بر بهبود دقت روشهای مربوط به مکانیابی خطا بعنوان یک وظیفهی مهم برای تحقق شبکههای خوددرمان ارائه میشود [12]. به تازگی در سال 2012، نیازهای امنیتی و چالشهای شبکههای هوشمند و الزامات پژوهشی و توسعهای شامل خوددرمانی در منبع [13] توصیف شدهاند. این مقالات و دیگر پژوهشهای مشابه روی این موضوع در مطبوعات، آدرسدهیکامل نیازمندی برای دیدگاه بهینه شده، سیستماتیک و کلی برای اجرای خوددرمانی در شبکه های هوشمند را ندارند.
ممکن است هنگام انتقال از فایل ورد به داخل سایت بعضی متون به هم بریزد یا بعضی نمادها و اشکال درج نشود ولی در فایل دانلودی همه چیز مرتب و کامل است
متن کامل را می توانید در ادامه دانلود نمائید
چون فقط تکه هایی از متن برای نمونه در این صفحه درج شده است ولی در فایل دانلودی متن کامل همراه با تمام ضمائم (پیوست ها) با فرمت ورد word که قابل ویرایش و کپی کردن می باشند موجود است