یارا فایل

مرجع دانلود انواع فایل

یارا فایل

مرجع دانلود انواع فایل

تجربیات برتر ارزشیابی معلمان چگونگی رونق بخشیدن به شرکت دانش آموزان در مسابقات احکام و معارف اسلامی

اختصاصی از یارا فایل تجربیات برتر ارزشیابی معلمان چگونگی رونق بخشیدن به شرکت دانش آموزان در مسابقات احکام و معارف اسلامی دانلود با لینک مستقیم و پرسرعت .

تجربیات برتر ارزشیابی معلمان چگونگی رونق بخشیدن به شرکت دانش آموزان در مسابقات احکام و معارف اسلامی


تجربیات برتر ارزشیابی معلمان چگونگی رونق بخشیدن به شرکت دانش آموزان در مسابقات احکام و معارف اسلامی

دانلودتجربیات برتر ارزشیابی معلمان چگونگی رونق بخشیدن به شرکت دانش آموزان در مسابقات احکام و معارف اسلامی بافرمت ورد وقابل ویرایش تعدادصفحات27

دانلود طرح تجربی جهت مشارکت در جشنواره تجربیات فردی سنجش و ارزیابی
طرح های مورد نظر در این مجموعه در محور های زیر طراحی شده اند:
1-ابتکارات فردی سنجش و ارزشیابی
2-ابتکارات و پیشنهادات حرفه ای   
این طرح و ابتکار به صورت کامل و دقیق با فرمت ورد و قابل ویرایش در ... صفحه در مورد پست سازمانی مورد نظر  گرد آوری شده است. فهرست مطالب ارائه شده در این طرح /ابتکار عبارتند از :
الف : عنوان
ب-مقدمه کوتاه
پ-بیان وضعیت موجود
ت-شناسایی مسئله
ث-جمع آوری و تجزیه و تحلیل اطلاعات
ج-طرح/ابتکار به کار گرفته شده و ویژگی آن
چ-چگونگی اجرا و نتایج حاصله
ح-محدودیت ها و پیشنهادات
با هم بخشی از طرح/ابتکار حاضر را مشاهده می کنیم:

مقدمه کوتاه

بر اساس اهمیت موضوع دانش آموز و ارتباط با قرآن و معارف قرآنی، راهکارهای مربوط به حیطه وظایف وزارت آموزش و پرورش، مهمترین راهکارهای گسترش فرهنگ و معارف قرآنی در میان دانش آموزان بوده است . با اینکه ما معتقدیم قرآن کریم بزرگ‏ترین هدیه الهى براى انسان‌ها و گرانبهاترین میراث پیامبر اعظم(ص) در میان مسلمین است، امت اسلامى آنگونه که شایسته است براى استفاده از این میراث عظیم از خود همت نشان نداده و نمى‏دهد. جامعه اسلامى پس از وفات پیامبر اکرم(ص) على رغم تأکیدات فراوان آن حضرت مبنى بر وجوب رجوع و عمل به قرآن، به عنوان ثقل اکبر و فرا گرفتن علوم قرآن از اهل بیت به عنوان ثقل اصغر، از تمسک به این حبل متین الهى محروم مانده است. در نتیجه جامعه اسلامى از جایگاه اصلى خویش که قرآن آن‌ها را بدان مژده داده و مى‏فرماید: «انتم الاعلون ان کنتم مؤمنین»، (آل عمران، 13(ص)) باز مانده‏اند و امروزه به این واقعیت تلخ مى‏باید اقرار نمود که جامعه اسلامى به دلیل فاصله گرفتن از واقعیت قرآن و علوم اهل بیت، متحمل خسارت‏هاى جبران ناپذیرى شده است.  بر همین اساس اینجانب …. تصمیم گرفتم هرچه بیشتر دانش آموزان این مجتمع را به مقوله مسابقات قرآنی و معارف اسلامی و احکام و همچنین مسابقات و برنامه های پرورشی راغب سازم.      جوانی و نوجوانی ، بهار عمر و هنگام شکوفایى آن و آغاز فراز و نشیب‌هاى روحى و جسمى و رسیدن به رشد است. در این دوره کم‏کم شخصیت انسان شکل مى‏گیرد و پرسش‌هاى فکرى و فرهنگى بسیارى در ذهن دانش آموز پیدا مى‏شود. (بلر، 137(ص)، ص (ص)3) روزهاى دانش آموزى لبریز از زیبایى، نشاط، احساسات، لذت‌هاى متنوع، تفریح و آراستگى است. از سوى دیگر، خداجویى و خدایابى و دین‏باورى از ویژگی‌هاى این دوران است. با درک این ویژگی‌ها و انرژى متراکمى که در آن‌ها وجود دارد و با تبیین صحیح باورها و ارزش‌هاى دینى و مذهبى، مى‏توان روح ناآرام دانش آموز را آرامش و اطمینان بخشیده و او را به نجات و کمال رساند.  بهترین فرصت براى آشنایی با قرآن و معارف قرآنی، و احکام دوره دانش آموزى است؛ چرا که آنچه در این دوره فرا گرفته شود، ماندگار و جاودان خواهد بود. حضرت امام خمینی (ره) در طول نهضت خود همواره دانش آموزان را مى‏ستود و آنان را ارشاد و راهنمایى مى‏کرد و براى پیشبرد آرمان‌هاى اسلام بر آنان سرمایه‏گذارى مى‏نمود: «شما دانش آموز‌ها امید من هستید، نوید من هستید، امید من به شما توده دانش آموز است. به شما توده محصل است. من امید این را دارم که مقدرات مملکت ما، بعد از این به دست شما عزیزان بیافتد و مملکت ما را شما عزیزان حفظ کنید. شما دانش آموزان برومند، شما محصلین ارجمند، در هر جا از ایران که هستید باید بیدار باشید با بیدارى از حقوق خودتان دفاع کنید». (خمینی، 1378، ج2، صص 80-7(ص)) 

بیان وضعیت موجود :

با گذشت نه سال از رهنمودهای مقام معظم رهبری درباره مهجوریت قرآن در آموزش و پرورش، آیا مطالبات معظم له مورد توجه لازم قرار گرفته است؟ در طول این دو سال، چه برنامه ریزی هایی صورت گرفته و چه اقداماتی انجام شده و کدام یک از نوآوری ها امسال باید به شکوفایی برسد؟ رهبر معظم انقلاب در روز معلم سال 1385 فرمودند: «قرآن حقیقتا در آموزش و پرورش مهجور است. انتظار این بود که پس از انقلاب کار کارستانی در این زمینه صورت پذیرد. کارهایی هم شده است، اما قرآن باید در آموزش و پرورش نهادینه شود. ما در این زمینه نیازمند تحول اساسی هستیم.» مهجوریت قرآن در آموزش و پرورش را می توان از ابعاد مختلف مورد نقد و بررسی قرار داد. از جایگاه قرآن در برنامه ریزی استراتژیک و کلان آموزش و پرورش و فلسفه تعلیم و تربیت، سند ملی آموزش و پرورش و سند برنامه درسی ملی گرفته تا مسائل مربوطه به حوزه اجرا، نظارت و ارزشیابی.  اغلب اوقات اصول، اهداف، رویکردها وکلیات آموزش ها و فعالیت های قرآنی مفروض گرفته می شوند و در نتیجه نوآوری ها صرفا معطوف عوامل و اجزای فرعی می شود. به عنوان مثال: شناخت کامل اهداف آموزش قرآن در هر یک از دوره های تحصیلی و یا هدف از تشکیل دار القرآن ها در آموزش و پرورش و... مثلا هدف از آموزش قرآن در کلاس اول تا سوم ابتدایی آموزش مهارت روخوانی و در کلاس های چهارم و پنجم آموزش روان خوانی آیات کتاب درسی است و یا در دوره متوسطه اول هدف از آموزش قرآن، علاوه بر ارتقاء مهارت روان خوانی قرآن کامل، آموزش درک عبارات و آیات ساده و پرکار برد قرآن کریم و انس و ارتباط دائمی دانش آموزان با قرآن است.  اینجانب … دارای … سال خدمت در آموزش و پرورش می باشم.. با توجه به پراکندگی مدارس از مرکز مجتمع و مسائل فرهنگی و فقر سواد تصمیم گرفتم زمینه جذب حد اکثری دانش آموزان را به مسائل شرعی و قرآن و نماز و همچنین مسابقات احکام محیا سازم. و به این ترتیب توانستم در این زمینه با فعالیت در راستای آموزش و پرورش در سند تحول بنیادین قدم بردارم.  در سال تحصیلی اخیر متوجه شدم دانش آموزان علاقه و انگیزه ای جهت شرکت در فعالیت های پرورشی ندارند و بیشتر به مسائل درسی و آموزشی بسنده می کنند. در این رابطه تصمیم گرفتم تغییراتی در برنامه های پرورشی آموزشگاه ایجاد کنم تا در جهت بهبود و پیشرفت بهتر برنامه ی این مدرسه در سال تحصیلی جدید ، گام های موثرتری برداشته شود.


دانلود با لینک مستقیم

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.