دانلود مقاله رشته کشاورزی خربزه و خرج کرد آن با فرمت ورد و قابل ویرایش تعداد صفحات 43
خَربُزه گیاهی از تیره کدویان که میوهاش درشت و شیرین و آبدار است. بوته آن کوتاه و ساقههایش روی زمین میخوابد.
خربزه گیاهی از خانواده Cucurbitaceae با نام علمی Cucumis melo var.inodorus است.تقریباً بیشتر مردم به این میوه و انوع آن علاقه دارند. حالا یا طالبی باشد یا خربزه یا هندوانه. یک چنین میوه ای که امروزه این قدر محبوبیت دارد، حالا تعجب آور است که بگوئیم تاریخچه آن به هزاران هزار سال پیش باز می گردد. خربزه در حقیقت یک میوه بومی آسیاییی است .میوه بومی میوه ای است که احتیاج به کشت ندارد و خود به خود در زمین می روید.بنابراین احتمالاً این میوه در چند هزار سال پیش از آسیا به ممالک دیگر دنیا برده شده است. رومی های قدیم، و احتمالاً یونانی ها همان اندازه که ما حالا به این میوه علاقه داریم، آن را دوست داشته اند. اولین کشوری که در قرون اخیر اقدام به کشت خربزه کرده، کشور فرانسه در حدود 300 سال پیش بود.تمام انواع خربزه به خانواده کدو قلیانی تعلق دارند. که البته خیار و کدو تنبل هم از این خانواده می باشند.خربزه یک گیاه بالا رونده است که در خاک های گرم و غنی و حاصلخیز خوب رشد می کند. در آب و هوای خنک تر، خربزه را در گلخانه یا روی تخته های پهن پرورش می دهند.در حقیقت خانواده خربزه، در اصل شامل دو نوع بود. طالبی که در آسیای جنوبی می روئید و هندوانه که در قاره گرمسیری آفریقا به عمل می آمد. اما با گذشت قرنها، زراعت این میوه در تمام نقاط دنیا پراکنده و انواع مختلفی از آن پرورش داده شد.
عنوان صفحه
خربزه 4 اصل و منشأ خربزه از کجا است 6
حکایت پیدایش خربزه و هندوانه 7
سازگاری 9
ارزش غذایی خربزه 12
خواص میوه ها و سبزی ها خربزه 13
خواص دارویی 14
خواص درمانی خربزه 15
خواص میوه ها 16
با خوردن خربزه میتوان نارسایی کبد را رفع 17کرد
خربزه داروی بسیاری از بیماری هاست 18
هندوانه و خربزه خطرناک 19
ویتامین، ماده معدنی در خربزه 20
عروسک خربزه 20
خربزه مقاوم به آفت مگس خربزه معرفی شد 23
تزئین خربزه به شکل صدف 25
منابع 43