دانلود پایان نامه رشته تاسیسات طراحی سردخانه 3000تنی و کرایوجنیک با فرمت ورد و قابل ویرایش تعداد صفحات 252
دانلود پایان نامه آماده
چکیده
طراحی سردخانه به نوع محصول، زمان نگهداری، محل سردخانه روشن تخلیه و بارگیری بستگی دارد.برای تعیین حجم سردخانه چند روش معمول است: یا به ازای هر تن وزن محصول 2 تا 3 متر مکعب فضا در نظر می گیرند که این روش هم برای سالن های زیر صفر و بالا صفر مرسوم است.
چند برابر کردن حجم سالن برای اینست که فضای کافی بین جعبه های محصول وجود داشته باشند تا جریان هوای سرد و رفت و آمد کارگران امکانپذیر باشد به هر حال فرمول خاصی برای تعیین حجم سردخانه وجود ندارد. و این روشها تجربی است.سردخانه موضوع پروژه یک سردخانه 3000تن می باشد که برای نگهداری گوشت منجمد مرغ پیش بینی شده که احتیاج به سالن زیر صفر نیازمند است، این سرد خانه در 25 روز بارگیری می شود .
فهرست مطالب
عنوان شماره
فصل اوّل ـ تاریخچه و کاربرد تبرید
1ـ 1ـ تاریخچه 2
2ـ1ـ کاربرد تبرید 3
3ـ1ـ سردخانه ها 4
4ـ1ـ شرایط نگهداری 5
5ـ1ـ دمای نگهداری محصول 5
6ـ1ـ رطوبت و حرکت هوا در سردخانه 6
7ـ1ـ شرایط محصول در ورود به سردخانه 7
8ـ1ـ پیش سرد کردن محصول Chilling 7
9ـ1ـ رطوبت نسبی و سرعت هوا در اتاق سرد 7
10ـ1ـ انجماد و اتاقهای نگهداری محصولات منجمد 8
فصل دوّم ـ محاسبات باد سرمائی
Cold Stores 11
1ـ2ـ محاسبة بار حرارتی وارد از طریق سطوح 12
2ـ2ـ اختلاف درجه حرارت بین دیوارها، سقف و کف سردخانه 15
3ـ2ـ محاسبه بار حرارتی ورودی به سردخانه Air changes heat Gain 17
4ـ2ـ بار حرارتی محصول Product load 19
5ـ2ـ گرمای ایجاد شده توسط لامپ، موتور الکتریکی و اشخاص 21
6ـ2ـ روش کوتاه Short me thuds 22
فصل سوم ـ محاسبه و انتخاب داستگاههای سردخانه
1ـ3ـ مادة سرما زا (مبرد) Refrigeration 26
2ـ3ـ سیکل استاندارد تبرید تراکمی 26
3ـ3ـ مبدل های حرارتی Heat Exchanger 28
4ـ3ـ سردکن مبرد Refrigerant inter cooling 29
5ـ3ـ سیستم با یک کمپرسور و یک اواواپراتور One E.V and one comp 37
6ـ3ـ سیستم با یک کمپرسور و دو اواپراتور Two comp and one E.V 38
فهرست مطالب
عنوان شماره
7ـ3ـ سیستم با دوکمپرسور و یک اواپراتور Two comp and one E.V 39
8-3- سیستم با دو کمپرسور و دو اواواپراتور Two comp and two E.V 41
9ـ3ـ وسایل کمکی 43
10ـ3ـ کمپرسورهای مرکب 44
11ـ3ـ سیستم های پمپاژ مایع 44
12ـ3ـ ماشیها مبرد مرکب (کاسکاد) 47
13ـ3ـ روش انتخاب اواواپراتور مناسب Unit cool selection 48
14ـ3ـ اواپراتورهای کویلی با جریان طبیعیNatural Convection Coils 49
15ـ3ـ اواپراتورهای صنعتی و تجاری (اجباری) Industrial Unit coolers 53
16ـ3ـ روش انتخاب کندانسور Condenser select methods 60
17ـ3ـ کمپرسورهای سیلندر پیستونی Pistoncy lender comp 63
18ـ3ـ کمپرسورهای باز، نیمه هرمتیک، هرمتیک 63
19ـ3ـ محاسبة قدرت برای کمپرسورها Compressors power Gain 66
20ـ3ـ انتخاب واحد کمپرسور و کندانسور Condensing Unit 67
فصل چهارم
1ـ4ـ تجهیزات کمکی و متعلقات سیستم های برودتی 70
2ـ4ـ مخزن جداکن و میان خنک کن Inter cooler and flash Tank 70
3ـ4ـ رسیور Receiver 73
4ـ4ـ جدا کننده های روغن Oil Separators 76
5ـ4ـ انتخاب مایع گیر 78
6ـ4ـ انتخاب پمپ Pump Select 79
7ـ4ـ انتخاب فن fan Select 80
فصل پنجم ـ کنترل کننده ها
1ـ5ـ کنترل کننده های جریان مبرد 82
2ـ5ـ کنترل کنندة مایع سرمازا در سیستم کمپرسوری 82
3ـ5ـ اصول کار سوپاپ انسباطی خودکار (AEV) 83
4ـ5ـ طرح سوپاپ انسباطی خودکار 83
فهرست مطالب
عنوان شماره
5ـ5ـ اصول کار سوپاپ انسباطی ترمواستاتیکی (TEV) 84
6ـ5ـ محل نصب کپسول حساس شیر انبساط 87
7ـ5ـ طرح کنترل کننده های شناور بخش فشار ضعیف 88
8ـ5ـ تنظیم غواصک بخش فشار ضعیف 89
9ـ5ـ اصول کنترل کننده های بخش فشار قوی 90
10ـ5ـ لوله های موئین Capilary Tube 91
11ـ5ـ شیر برقی Solenoid valve 92
12ـ5ـ کنترل موتور 93
13ـ5ـ کنترل های ایمنی موتور 95
فصل ششم
1ـ6ـ لوله کشی تبرید و متعلقات آن 97
2ـ6ـ اتصالات لوله ها 98
3ـ6ـ ملاحظات کلی در طراحی 98
4ـ6ـ تعیین اندازة لولة مکش 99
5ـ6ـ طرح عمومی لوله های مکش 101
6ـ6ـ لوله تخلیه (لوله گاز داغ) 104
حل یک پروژه 108
برآورد اقلام و هزینه 188
نقشه ها، کاتالوگ ها و جداول 191
کرایوجنیک 232
منابع 252