یارا فایل

مرجع دانلود انواع فایل

یارا فایل

مرجع دانلود انواع فایل

پایان نامه ارشد رشته کشاورزی تاثیر سطوح مختلف نیتروژن بر عملکرد، ترکیبات تشکیل دهنده اسانس، ترکیبات فنولی

اختصاصی از یارا فایل پایان نامه ارشد رشته کشاورزی تاثیر سطوح مختلف نیتروژن بر عملکرد، ترکیبات تشکیل دهنده اسانس، ترکیبات فنولی دانلود با لینک مستقیم و پرسرعت .

پایان نامه ارشد رشته کشاورزی تاثیر سطوح مختلف نیتروژن بر عملکرد، ترکیبات تشکیل دهنده اسانس، ترکیبات فنولی


پایان نامه ارشد رشته کشاورزی  تاثیر سطوح مختلف نیتروژن بر عملکرد، ترکیبات تشکیل دهنده اسانس، ترکیبات فنولی

دانلود پایان نامه ارشد رشته کشاورزی  تاثیر سطوح مختلف نیتروژن بر عملکرد، ترکیبات تشکیل دهنده اسانس، ترکیبات فنولی و خاصیت آنتی اکسیدانی گیاه داروئی مرزه با فرمت ورد و قابل ویرایش تعداد صفحات 11

 

                                                                                                             تحقیق:

     در سال 1388 ،آزمایشی به منظور بررسی تاثیر سطوح مختلف منبع نیتروژن بر میزان عملکرد،    ترکیبات تشکیل دهنده اسانس و متابولیت های ثانویه گیاه دارویی مرزه (Satureja hortensis L ) به مورد اجرا گذاشته شده از کود اوره به عنوان منبع نیتروژن استفاده شد. سطوح مختلف کودی عبارت از   0-50-100و150 کیلوگرم در هکتاربودند. آزمایش در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی در 3 تکرار به مورد اجرا گذاشته شد. نتایج نشان داد که استفاده از کود باعث افزایش وزن تر و خشک در گیاه دارویی مرزه گردید. بالاترین وزن تر و خشک (93/163 و 31/33 گرم) در تیمار 150 کیلوگرم کود ازت در هکتار مشاهده شد. همچنین بالاترین درصد و بازده اسانس نیز در تیمار 150 کیلوگرم در هکتار کود نیتروژن و کمترین میزان آن در تیمار شاهد مشاهده شد. شناسایی ترکیبات و مقادیر عناصر تشکیل دهنده اسانس توسط دستگاه کروماتوگرافی گازی (GC) و کروماتوگرافی گازی متصل به دستگاه جرم سنجی GC/MS) ) انجام شد. بیست ترکیب در اسانس گیاه دارویی مرزه در تیمارهای مختلف کودی شناسایی شد که عمده ترکیبات عبارتند از کارواکرول  گاما- ترپنین ، آلفا- ترپینن و پارا- سیمن بودند. میزان ترکیبات فنلی توسط ماده فولین سیوکالیتو انجام شد و بر حسب میلی گرم گالیک اسید برگرم ماده خشک تعیین گردید.

 

 


فهرست مطالب
عنوان     صفحه
چکیده    
مقدمه    
فصل اول – کلیات     
1-1-بخش اول- اهداف پژوهش    
1-2- بخش دوم- اختصاصات گیاهی    
1-2-1- جنس مرزه    
1-2-2- ویژگی های مرزه باغی    
1-2-3- نیازهای محیطی گیاه مرزه باغی    
1-2-4- خواص دارویی اسانس و متابولیت های ثانویه گیاه مرزه باغی    
1-3- بخش سوم- ترکیبات شیمیایی و اهمیت آنها     
1-3-1- ماهیت اسانس ها و متابولیت های ثانویه    
1-3-1-1- متابولیسم اسانس در بدن    
1-3-1-2- محل تولید و ترشح اسانس های گیاهی     
1-3-1-3- بیوسنتز اسانس ها    
1-3-2- روشهای مختلف اسانس گیری    
1-3-2-1- تقطیر با آب    
1-3-2-2- تقطیر با آب و بخار    
1-3-2-3- تقطیر با بخار مستقیم     
1-3-2-4- روش آنزیمی    
1-3-2-5- روش فشردن در حرارت معمولی    
1-3-2-6- استخراج به کمک حلال    
1-3-2-7- استخراج به کمک گازها    
1-3-2-8- تقطیر تجزیه ای    
1-3-3- روش GC-MS    
1-3-3-1- روش گاز کروماتوگرافی (GC)    
1-3-3-2- طیف سنج جرمی    
1-3-4- مروری بر تحقیقات انجام شده بر روی شناسایی ترکیبات اسانس سایر گونه های مرزه    
1-4- بخش چهارم: تعیین ترکیبات فنلی در گونه های مختلف مرزه     
1-4-1- اهمیت ترکیبات فنلی و رابطه آن با خاصیت آنتی اکسیدانی    
فصل دوم- موادو روشها    
2-1- مراحل انجام آزمایش    
2-1-1- مواد  آزمایشگاهی    
2-2- روش اسانس گیری    
2-3- جداسازی و شناسایی محتویات ترکیبات اسانس    
2-3-1- مشخصات دستگاه گاز کروماتوگرافی GC جهت تعیین مقدار ترکیبات تشکیل دهنده اسانس     
2-3-2- مشخصات دستگاه طیف سنج جرمی   جهت شناسایی ترکیبات تشکیل دهنده اسانس     
2-4- تعیین ترکیبات فنلی    
2-5- تعیین خاصیت آنتی اکسیدانی     
فصل سوم- نتایج     
3-1- وزن تر و خشک شاخساره گیاه دارویی مرزه    
3-2- درصد و بازده اسانس گیاه دارویی مرزه    
3-3- تجزیه کمی و کیفی اسانس    
تعیین ترکیبات فنلی در تیمارهای مختلف گیاه دارویی مرزه    
تعیین خاصیت آنتی اکسیدانی در تیمارهای مختلف گیاه دارویی مرزه    
فصل چهارم- بحث و بررسی    
4-1- وزن تر و خشک شاخساره گیاه دارویی مرزه    
4-2- درصد و بازده اسانس گیاه دارویی مرزه    
4-3- تجزیه کمی و کیفی گیاه دارویی مرزه    
4-4- ترکیبات فنلی گیاه دارویی مرزه    
4-5- خاصیت آنتی اکسیدانی گیاه دارویی مرزه     
فصل پنجم- نتیجه گیری و پیشنهادات    
نتیجه گیری    
پیشنهادات    
منابع و مآخذ    
چکیده انگلیسی    











فهرست جداول
عنوان     صفحه
جدول3-1- تجزیه واریانس ساده صفات مورد مطالعه در گیاه دارویی مرزه.............................
جدول3-2- مقایسه میانگین صفات مورد مطالعه در گیاه دارویی مرزه..........................................
جدول3-3- مقایسه میانگین صفات مورد مطالعه در گیاه دارویی مرزه..........................................
جدول3-4- مقایسه میانگین صفات مورد مطالعه در گیاه دارویی مرزه..........................................
جدول 3-5- میزان ترکیبات تشکیل دهنده اسانس گیاه دارویی مرزه در تیمار شاهد.....................
جدول 3-6- میزان ترکیبات تشکیل دهنده اسانس گیاه دارویی مرزه در تیمار50.....................
جدول 3-7- میزان ترکیبات تشکیل دهنده اسانس گیاه دارویی مرزه در تیمار 100.....................
جدول 3-8- میزان ترکیبات تشکیل دهنده اسانس گیاه دارویی مرزه در تیمار 150.....................
جدول 9-3- ضرایب همبستگی فنو تیپی بین صفات مورد مطالعه در گیاه دارویی مرزه.................






فهرست شکل ها
عنوان     صفحه
شکل 1- نشانگر بخش های مختلف یک دستگاه کروماتوگرافی نگری.....................................
شکل 2- نمای کلی دستگاه طیف سنجی جرمی.........................................................................
شکل 3- نمونه ای از یک کروماتوگرام.......................................................................................
شکل 4-1- ترکیبات عمده تشکیل دهنده اسانس گیاه دارویی مرزه در تیمار شاهد....................
شکل 4-2- ترکیبات عمده تشکیل دهنده اسانس گیاه دارویی مرزه در تیمار50.........................
شکل 4-3- ترکیبات عمده تشکیل دهنده اسانس گیاه دارویی مرزه در تیمار 100.......................
شکل 4-4- ترکیبات عمده تشکیل دهنده اسانس گیاه دارویی مرزه در تیمار 150........................







فهرست تصاویر
عنوان     صفحه
2-1- محل کاشت گیاه دارویی مرزه........................................................................................
2-2- زمین کاشت گیاه دارویی مرزه.......................................................................................
2-3- مرحله داشت گیاه دارویی مرزه.....................................................................................
2-4- مرحله برداشت گیاه دارویی مرزه...................................................................................
2-5- اسانس گیری با دستگاه کلونجر ....................................................................................
2-6- دستگاه اسپکترو فتو متر...................................................................................................
2-7 – تعیین خاصیت انتی اکسیدانی......................................................................................


دانلود با لینک مستقیم

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.