"مطالعات امکان سنجی مقدماتی طرح تولید نبات و آب نبات"
نبات و آبنبات یکی از ساده ترین شیرینیها جهت مصرف میباشند. هم از نظر مصرف در مراسم و جشنها و نیز از لحاظ پزشکی نیز در بعضی موارد افت فشار در بیماران، سادهترین راه برای بهبود حال مریض مصرف نبات میباشد. در عین حال از لحاظ قیمت نیز بسیار مقرون به صرفه بوده و از لحاظ تنوع درطعم نیز بسیار متنوع میباشد. از دیگر موارد مصرف نبات میتوان به طعم دهی به دیگر موارد غذایی اشاره کرد و در طعم شیرینی جات و کیکها از پودر نبات و آبنبات میتوان استفاده کرد.
در این طرح 2 محصول نبات و آبنبات مورد بررسی قرار گرفته است ، که این 2 محصول با کدهای زیر در وزارت صنایع به ثبت می رسند :
الف : نبات : 15431311
ب : آب نبات : 1543131
- آب نبات ساده :
مخلوط پختهای از مواد اصلی مندرج ( در بند 6) این استاندارد است با قوام سخت که در دمای 138 الی 148 درجه سلسیوس تهیه میگردد .
- آب نبات شیری :
همان آب نبات ساده است که در ترکیب آن به میزان حداقل 2 درصد شیر خشک به کار رفته است .
- آب نبات مغزدار
همان آب نبات ساده و یا شیری است که دارای اندرونهای از مواد فرعی مندرج در بند ( 7) باشد .
انواع نبات :
- نبات:عبارت است از محصول قوام آمده و متبلور شده از محلول آب و شکر، که بروش های سنتی و صنعتی تولید می شود.
- نبات سنتی: معمولا بصورت ساکن تهیه می شود که به دو رنگ سفید ساده و زرد زعفرانی و در اشکال زیر وجود دارد.
- پرده نبات: بخشرویه کاسه نبات است
- شاخه نبات:عبارت است از بلورهای نبات که دور یک نخ تشکیل شده است
و ...................
این تحقیق در 2 فصل با عناوین زیر:
1-معرفی محصول
2-وضعیت عرضه و تقاضا
و با فرمت pdf در 28ص تنظیم شده است.