چکیده
این پایان نامه با مروری دقیق و گسترده بر ادبیات روش زنجیرهی بحرانی در سیستم کنترل پروژه سعی در ارائهی مدلی بر اساس UML برای آن داشته است تا از سویی پایه ای برای ایجاد یک نرمافزار فراهم گردد و از سویی دیگر کاستیهایی که در این متدولوژی وجود دارد مشخص گردد تا بتواند مورد بررسی و تحقیقات آینده قرار گیرد. مطالعهی ادبیات به
ادبیات زنجیرهی بحرانی بسنده نکرده و در تمام تئوریهای حواشی این متدولوژی ادامه یافته است. این تئوریها از سویی به ریاضیات پیچیدهای مانند حل RCPSP و از سویی دیگر به تئوریهای مدیریتی دمینگ و نظریهی محدودیتها میرسد.
حاصل بررسیهای به عمل آمده مشخص ساخت که به لحاظ عملی نقاط ضعفی در این سیستم وجود دارد، که میتوان به چگونگی تعیین اندارهی بافر، نحوهی زمانبندی سیستم در طول اجرای پروژه و الگوریتم زمانبندی اشاره کرد پس از انجام این مطالعات مدل UML برای این متدولوژی توسعه یافت.. هر بخش بسته به زمینه و پیچیدگیهای خود در درجات مختلف مبسوط و رسم گردیده است و در مورد گزینههای مختلف اجرا نیز توضیحاتی داده شده است. حاصل این تحقیق مدل UML ای برای دو بخش زمانبندی و کنترل است. این مدلها از دیاگرامهای اولیه که از دیدگاه کاربر سیستم را نمایش میدهند شروع و تا نمودارهای استاتیک و دینامیک سیستم پیش میروند. در برخی مواقع الگوریتمهایی برای پیادهسازی نمودار ها نیز ارائه شده است.به این ترتیب این پایان نامه از سویی یک راهنمای پراتیک را در اختیار قرار میدهد تا بتوان با پیروی از آن به پیادهسازی این روش چه با استفاده از رایانه و چه به صورت دستی اقدام کرد، و از سویی دیگر یک تصویر غنی 1 از این متدولوژی ارائه میکند تا بتوان به صورت شفاف آن را مطالعه و مورد بررسی قرار داده کاستیهایی آن را مشاهده و بتوان در رفع آنها اقدام کرد.
فرمت پایان نامه: PDF
تعداد صفحات: 130
فهرست مطالب
مقدمه
روش تحقیق
فلسفه تحقیق
هدف تحقیق
مشی تحقیق
UML چیست؟
زیرساختهای UML
تئوری محدودیت ها
اعمال تئوری محدودیت ها در کنترل پروژه
قدمهای تئوری محدودیت ها در کنترل پروژه
تضاد پایه ای
مدل UML
مدل سازی
ساختار داده پروژه ها
نگاه شی گرا به پروژه
پروژه
زنجیر
بافر
منبع
کاربر
کارمند
زمان بندی
ورود اطلاعات
زمانبندی مداوم یا یکباره
رفتار با بافرها در زمان بندی
روش زمان بندی
تعیین زنجیره بحرانی
تعیین زنجیره های فرعی
تعیین اندازه بافر
روش CUT و PAST
روش جذر مربعات
روشهای وفقی
مقایسه روش های تعیین اندازه بافر
روش پیشنهادی برای تعیین اندازه بافر
کنترل
معماری کلی
روش پیشنهادی برای سیستم کنترل
معماری سه لایه نرم افزاری
نمودارها
نتیجه گیری
تحقیقات آتی