یارا فایل

مرجع دانلود انواع فایل

یارا فایل

مرجع دانلود انواع فایل

گزارش کارآموزی کارخانه آرد برای رشته مهندسی صنایع غذایی

اختصاصی از یارا فایل گزارش کارآموزی کارخانه آرد برای رشته مهندسی صنایع غذایی دانلود با لینک مستقیم و پرسرعت .

گزارش کارآموزی کارخانه آرد برای رشته مهندسی صنایع غذایی


گزارش کارآموزی کارخانه آرد برای رشته مهندسی صنایع غذایی ، با فرمت ورد 78 صفحه

مکان کارآموزی: کارخانه آرد فجر ،رشته تکنولوژی مواد غذایی

فهرست:

فصل اول گندم

  • تاریخچه گندم

2-1. گیاه شناسی گندم

3-1. مشخصات فیزیکی دانه گندم

1-3-1. آندوسپرم

2-3-1. پوسته خارجی

3-3-1. جوانه

4-1. طبقه بندی گندم از نظر جنبه های صنعتی

1-4-1. گندم قرمز بهاره

2-4-1. گندم نرم قرمز زمستانه

3-4-1. گندم سفید (سخت و نرم)

4-4-1. گندم مخلوط

5-1. عوامل مؤثر در کیفیت گندم

1-5-1سختی دانه:

2-5-1دانه های آسیب دیده:

6-1. بذر علف های هرز

7-1. بیماری های گندم

1-7-1. زنگ گندم

2-7-1. ناخنک

8-1. عوامل شیمیایی موثر در کیفیت گندم

1-8-1. رطوبت

2-8-1. مقدار پروتئین

3-8-1. کیفیت پروتئین

4-8-1. اسیدیته چربی

9-1. جنبه های صنعتی ترکیبات گندم

1-9-1. کربوهیدارت ها

2-9-1. گلوتن

3-9-1. چربی ها

4-9-1. آنزیم های گندم

5-9-1. مواد معدنی گندم

10-1. نگهداری گندم

1-10-1. آلودگی به آفات انباری

2-10-1. میکروارگانیسم ها

3-10-1. حیوانات موذی

4-10-1. جوانه زدن دانه

فصل دوم آسیب کردن

1-2تمیز کردن گندم

1-1-2. جدا کردن ناخالصی ها

2-1-2. شستشوی گندم

3-1-2. تمیز کردن به روش خشک

4-1-2. الک جدا کننده

5-1-2. Dise and triur cylinde

6-1-2. جدا کردن بذر علفهای هرز

ناخالصی های دارای اندازه های 1 تا 5/3 میلی متر صورت می گیرد.

7-1-2. آسپیراتور

8-1-2. پوست گیری

9-1-2. آهن گیر

10-1-2. شن گیر

11-1-2. سیکلون ها

2-2. مشروط کردن گندم

1-2-2. تأثیر رطوبت

3-3-2-2. مشروط کردن گرم

4-3-2-2. مشروط کردن داغ

5-3-2-2. مشروط کردن بوسیلۀ بخار

3-2. فرآیند آسیاب کردن گندم

3-2. فرآیند آسیاب کردن گندم

1-3-2. تاریخچه مختصر آسیاب کردن گندم

2-3-2. مراحل مختلف فرآیند آسیاب کردن

3-3-2. سیستم آسیاب های غلتکی

1-3-3-2، غلتک ها

2-3-3-2. الک کردن:

غلتک های نرم کننده

غلتک های ساینده

5-3-3-2. درصد استخراج آرد:

6-3-3-2. نگهداری آرد گندم

فصل.سوم.آرد گندم

1-3مواد افزودنی به آرد.

2-1-3. مواد سفید کنند

3-1-3. آنزیم ها

4-1-3. امولسیون کننده ها

لسیتین

کاربرد لیستین در نان

5-1-3. سایر مواد افزودنی به آرد

2-3عوامل موثر در کیفیت آرد

1-2-3. رطوبت آرد

2-2-3. قوت آرد، فارینو گرافی

3-2-3. گلوتن، آرد

 فصل چهارم

آزمایشگاه

آزمایشات: 1- شیمیایی 2- میکروبی

  • شیمیایی: 1- اندازه گیری رطوبت 2- درصد خاکستر 3- اندازه گیری PH
    4- اندازه گیری گلوتن 5-افت روی والس 6- اندازه گیری پروتئین 7- اندازه گیری ذرات 8

- ابسپارس آهن

  • میکروبی: 1- شمارش کلی میکر ارگانیسم ها 2- کپک و تخمیر 3- شمارش کلی کلسریدیم پر فراند دانش (باکتری هوازی)

 

( به نظر میرسد در قسمت ازمایشگاه تکرار و کمی بهم ریختگی وجود دارد که نیازمند ویرایش و مرتب سازی است )


دانلود با لینک مستقیم

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.