مقدمه
بیسکوییت از لغت Biscoctus به معنی دو بار پخته، گرفته شده است و دارای معادل های مختلفی در زبان های مختلف می باشد. در آمریکا به جای بیسکوییت از واژه Cokies استفاده می شود. بیسکویت یکی از مهمترین فراورده های آرد است که به سهولت تهیه و نگهداری و مصرف تولید آن رواج زیادی دارد بیسکوییت دارای انواع مختلفی است که برای تولید هر یک از آرد های مشخصی لازم است.
اما آرد بیسکوییت را بیشتر از آرد گندم های ضعیف و کم پروتئین تولید می نماید زیرا هر چه گندم سخت تر باشد برای تهیه بیسکوییت از آن روغن و شکر بیشتری لازم است تا محصول مناسب از نظر تردی به دست آید و چون در مقایسه با آرد قیمت این مواد بیشتر است سازندگان بیسکویت ترجیح می دهند از آرد های ضعیف استفاده نمایند. از نظر رئولوژی خمیر بیسکوییت دارای اهمیت خاصی است بدین معنی که خمیر آن باید دارای قابلیت اتساع زیاد و خاصیت ارتجاعی کم باشد تا پس از فرم گرفتن و قالب زنی خمیر حالت اولیه خود را در مراحل بعدی به خوبی حفظ نموده و جمع نشود.
فهرست مطالب
به صورت word قابل ویرایش در 100 صفحه