یارا فایل

مرجع دانلود انواع فایل

یارا فایل

مرجع دانلود انواع فایل

دانلود روش تحقیق پوشش انواع سقف

اختصاصی از یارا فایل دانلود روش تحقیق پوشش انواع سقف دانلود با لینک مستقیم و پرسرعت .

دانلود روش تحقیق پوشش انواع سقف


دانلود روش تحقیق  پوشش انواع سقف

دانلود روش تحقیق  پوشش انواع سقف با فرمت ورد و قابل ویرایش تعدادصفحات 33

انواع پوشش سقف :
سیستم نیمه جدید اجرای سقف های (سنگین) و سقف های سبک (پیش ساخته)
1) سقف چوبی (سقف های قدیمی)
2) سقف طاق ضربی یا طاق آجری
3) سقف تیرچه بلوک

سیستم جدید اجرای سقف ها در صنعت ساختمانی ایران
1) سقف کرمیت
2) سقف سبک یونولیتی (فوم)
3) سقف کامپوزیت (مرکب)

1) سقف چوبی (Wood Of Ceiling)
علل رویکرد و روی آوری به سقف چوبی  
امروزه این نوع سقف کمتر جایی کاربرد دارد. هنوز هم، این قبیل، سقف ها در مناطق کویری ایران و روستاها بر اساس یک سنت کاربرد دارد.
موضوعی که بیش از همه در خصوص مسکن به جغرافیا مربوط می شود، تأثیر مصالح ساختمانی تأمین شده از محیط اطراف بر روی ساختمان مسکن و شکلی است که، جهت وفق با شرایط محیط به آن داده می شود. به بیان دیگر، انسان برای ساختن خانه خود مصالحی را مورد استفاده قرار می دهد که، از محیط اطراف خود تدارک می بیند.
به طور مثال: اگر در بعضی از جنگل های پرباران منطاق مرطوب استوایی مسکن از شاخ، برگ و درختان ساخته می شود این، مسکن ها در قطبین از یخ و برف، در مناطق استپی از خاک، در مناطق سنگی از سنگ و در نی زارها از نی ساخته می شوند و با توجه به شرایط جغرافیایی محیط به آن شکل داده می شود. در مناطق خاص خشک و نیمه خشک ایران مساکن روستایی تحت تأثیر عوامل فیزیکی (آب، هوا، خاک و ...) و انسانی (آداب و رسوم، استطاعت مالی و ...) و از لحاظ مصالح به کار برده شده بسیار متفاوت هستند.
با فراوانی و سهل الوصول بودن مصالح در ان ناحیه اهمیت داردف بنابراین با توجه به اینکه در ساختمان های روستایی رابطه نزدیکی یک یا چند نوع از این مسکن ها در قسمت های معین از نظر تعداد و هم از نظر وسعت پراکندگی از دیگر اشکال مسکن از اهمیت ویژه ای برخوردار می باشند.

به علت فقدان جنگل، در قسمت اعظمی از مناطق خشک و نیمه خشک ایران تعداد مسکن های چوبی بسیار اندک می باشد (7/0% کل مسکن های روستایی) و تنها قسمت های جنوبی این مناطق به علت حاکم بودن آب و هوای گرم و خشک و به خصوص وجود درختان خرما زمینه را برای ساختمان این مسکن ها آماده می سازند.

استعمال چوب در اغلب مسکن های گنبدی (به استثناء مسکن های خشتی و گلی) با سقف های گنبدی شکل چه در ساختن سقف و چه در استحکام بخشیدن به بنا، و در و پنجره به طور گسترده به کار برده می شود. اگر چه، در مناطق خشک و نیمه خشک ایران به مسکن های ساخته شده، از نی نیز هر چند محدود برخورد می شود.
وجود این مسکن ها رابطه مستقیمی با شرایط آب و هوای گرم و خشک و موقعیت باتلاقی محیط دارد. اغلب، در مناطق جنوبی کشور در استان های کرمان، سیستان و بلوچستان، بوشهر، هرمزگان، فارس و خوزستان مشاهده می شوند.
این نوع مسکن ها با توجه به شرایط آب و هوایی، اقتصادی وفور مصالح ساختمانی (نی) به صورت کلبه های ساده مورد استفاده افراد کم درآمد و همچنین کوچ نشینان قرار می گیرد.
محیط روی مسکن (از نظر مصالح ساختمانی) رابطه مستقیمی با .ضع اقتصادی و امکانات ارتباطی مناطق روستایی دارد. بنابراین، اتخاذ تدابیری از جمله: افزایش درآمد روستائیان و گسترش شبکه های ارتباطی، موجب جایگزینی بناهای مقاوم (در مقابل بلایای طبیعی از جمله سیل و زلزله) با استفاده از مصالح مرغوب و با دوام همچون آهن آلات، آجر، سیمان، بتن آرمه و ... به جای بناهای خشتی و گلی خواهند شد.
در این میان این نکته را نباید فراموش نمود که، در ساختمان مسکن های روستایی تبعیت کورکورانه از معماری شهری و بدون در نظر گرفتن شرایط جغرافیایی و استانداردهای معماری سنتی هر منطقه نتایج نامطلوبی برجای خواهد گذارد.
متأسفانه این سقف ها در برابر خطرات ناشی از زلزله هیچ گونه مقاومتی از خود نشان نداده و فرو می ریزند.
مصالح به کار رفته در سقف های چوبی از لایه بالا به لایه پایین به ترتیب شامل:
1) توفال
2) سقط یا حصیر
3) گل رس
4) شفته آهکی
5) خاک رس کوبیده
6) کاه گل
7) شیره انگور


دانلود با لینک مستقیم

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.