یارا فایل

مرجع دانلود انواع فایل

یارا فایل

مرجع دانلود انواع فایل

شرکت های فرا ملی بعد از جهانی سازی PPT

اختصاصی از یارا فایل شرکت های فرا ملی بعد از جهانی سازی PPT دانلود با لینک مستقیم و پرسرعت .

شرکت های فرا ملی بعد از جهانی سازی PPT


شرکت های فرا ملی بعد از جهانی سازی PPT

نام محصولپاورپوینت شرکت های فرا ملی بعد از جهانی سازی  

فرمت : PPT

تعداد اسلاید: 41

زبان : فارسی

سال گردآوری : 94

 

 

چکیده

 

 

ادغام بازار سرمایه بین المللی باعث تسهیل در افزایش نوع جدیدی از شرکت های فراملی شده است. نحوه عملکرد این شرکت های فراملی با شرکت های تولید محور مرسوم مقایسه شده است. در این مقاله ، تفکیک جهانی سازی به غیرمتمرکزسازی در نظام بین المللی مالی و بحران گسترش اقتصاد کلان در نظام های اقتصادی کلان مطرح شده است. بحث در این است که محدودیت های مالی جدید باعث توقف روند فعلی کسب و کار بین المللی می شود. بحران مطرح شده در این مقاله، سرمایه گذاری را به عنوان کلید توانمند سازی و یکی

.مقدمه

 

تورم ایجاد شده در بازارهای سرمایه ی مراکز مالی اصلی جهان و همگرایی فزاینده بازارهای سرمایه از دهه 1980 به بعد منجر به ظهور گونه ای جدید از شرکتهای فراملی شده است. شرکتهای فراملی که به به لحاظ مالی تقویت شده اند و رشد سریع آن ها ارتباط کمی با فعالیت های تولیدی و تجاری دارد و بیشتر مربوط به توانایی شرکت ها در گسترش سریع ترازنامه های خود در بازارهای سرمایه است. وقتی که این تراز نامه ها در مرزهای کشورهای مستقل بسط پیدا می کنند، شرکت های چند ملیتی می توانند فعالیت های برون مرزی را از طریق تراکنش های مالی انجام دهند به جای تصمیم گیری درباره اینکه چگونه ویا کجا در خارج از کشور تولید داشته باشند.

 

 

 

شرایطی که مسبب این رشد سریع شده بود در حال حاضر وجود ندارد وباوجود بزرگترین بازارهای سرمایه در آمریکا که دچار بحران مالی شده اند و بهره بخشی نیازهای بخش بانکی، شکل جدیدی از منطقه سازی از دل متمرکزسازی ذخایر ارز جهانی و گسترش قرارداد های دوجانبه بین بانک های مرکزی در مناطق خاص، در حال ظهور است. با وجود این ها، شرکت های فراملی تقویت شده از لحاظ مالی هنوز هم جایگاه غالبی در تجارت و تولید بین المللی دارند اما با افزایش در نقدینگی تراز نامه ها، عملکرد آن ها ضعیف شده است.

 

 

 

این مقاله به این ترتیب طبقه بندی شده است: بخش اول به کاوش درباره عملکرد متمایز شرکت های فراملی و وابستگی به تورم بازار سرمایه و ادغام بازار سرمایه بین المللی می پردازد. بخش دوم پیامد های فراملی تقویت شده از لحاظ مالی و بحران ملی کنونی را مورد بررسی قرار می دهد. بخش چهارم، به شرح درمورد یکی از عوامل مهم تاثیر گذاریعنی ظهور منطقه گرایی جدید در نظام مالی بین المللی در پیشرفت شرکت های فراملی در آینده می پردازد. در بخش آخر درباره نتایجی که می شود از تجزیه و تحلیل تجارت بین المللی گرفت صحبت می شود

 

  1. شرکت های فراملی که از لحاظ مالی تقویت شده اند

این بخش راجع به عوامل اصلی تکامل شرکت های فراملی در سال های اخیر بحث می کنند که پویایی های تجاری کشورهای صنعتی پیشرفته یا بازارهای در حال ظهور برزیل، روسیه، هند و شرق آسیا نبوده اند؛ اما بازارهای سرمایه را تغییر داده اند. این موضوع برای خوانندگان با نگاهی تاریخی نباید باعث تعجب گردد. به هرحال تغییرات در بانکداری و سرمایه داری مالی همیشه نقش حیاتی در تکامل تجارت بین الملل داشته است: ظهور بازار سرمایه در آمریکای شمالی و اروپا، و در پی آن وضع قوانینی برای تسهیل ایجاد شرکت هایی با تعهدات مالی محدود در دهه 1860، نقش اساسی در گذر از نسل اول شرکت های چند ملیتی به نسل دوم این شرکت ها ایفا نمود.

 

 

نسل اول شرکت های چند ملیتی، که برمی گردد به اواخر قرون وسطی، به عنوان شرکت های تجاری به وسیله شاهزادگان حاکم برای بهبود و ارتقای تجارت به وجود آمدند، اما درآمدی هم برای پادشاه بوجود می آوردند. قوانین تجاری که در نیمه دوم قرن نوزدهم تاسیس شرکت های سهامی را تسهیل نمود، باعث ظهور نسل جدیدی از شرکت های چند ملیتی شد که امروزه قادرند همانند تجارت به تولید نیز بپردازند. همانطور که کنترل سرمایه باعث تسهیل در فروپاشی سیستم برتون وودز در اوایل دهه 1970 شد، این موضوع باعث شکل گیری مهم ترین "چالش" تئوری تجارت بین االملل در اواخر قرن بیست شد. به عبارت دیگر این چالش همان مدیریت "انتخاب" تولید در داخل یا خارج و عواقب چنین انتخابی و استراتژی است.

از ویژگی های کسب و کار بین المللی نشان میدهد.

 

 


دانلود با لینک مستقیم

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.