یارا فایل

مرجع دانلود انواع فایل

یارا فایل

مرجع دانلود انواع فایل

پایان نامه روشهای اکتشاف فسفات

اختصاصی از یارا فایل پایان نامه روشهای اکتشاف فسفات دانلود با لینک مستقیم و پرسرعت .

پایان نامه روشهای اکتشاف فسفات


پایان نامه روشهای اکتشاف فسفات

 

 

 

 

 

 


فرمت فایل : WORD (قابل ویرایش)

تعداد صفحات:51


فهرست مطالب:
عنوان    صفحه
چکیده:     1
فصل اول: کلیات    2
فصل دوم: تأثیر پارامترهای اجرایی در فلوتاسیون آپاتیت    9
فصل سوم: فلوتاسیون آپاتیت با استفاده از کلکتورهای معمولی و ترکیبی و میزان جذب زاویة تماس در آنها    12
فصل چهارم: مطالعة فلوتاسیون انتخاب کانسارهای فسفاته    27
فصل پنجم: مواد شیمیایی مورد استفاده در فلوتاسیون کانه های فسفاته آذرین    30
فصل ششم: نتایج و پیشنهادات    38
منابع و مآخذ    41
 
چکیده
فلوتاسیون آپا تیت ، یک ماده معدنی مهم حامل فسفات ، سازه پیروکسنیت وفسکوریت توسط تشابه نزدیک درمحتویات فیزیک و شیمی با مواد معدنی دیگرموجود درسنگهای معدنی فسفات پیچیده می شود .
 اگرچه برخی مطالعات برای افزایش فهم اصول فلوتاسیون آپا تیت وجدا سازی اش ازمواد معدنی دیگرانجام شده به طورقابل مقایسه مطالعات کمی درمورداثرات پارامترهای اجرای دراجرای فلوتاسیون آپا تیت انجام شده است .


 
فصل اول

کلیات
1-1 مقدمه

منابع فسفات در جهان بطور عمده از سنگهای رسوبی فسفاتی (فسفریت ها) آپاتیت های آذرین و فسفات های آلی (گوانو) تشکیل شده است. سنگهای رسوبی فسفاته حدود 85 درصد از کل ذخایر فسفات جهان را در بر می گیرند و ذخایر فسفات با منشاء آلی و آپاتیت های آذرین از اهمیت کمتری برخوردار هستند. منابع گوانو کم و بیش از اهمیت تجاری برخوردار می باشند و از تجمع فضولات پرندگان دریایی و خفاش ها که بصورت عمومی در جزایر اقیانوسی و یا درمورد خفاش ها در درون بزرگ بوجود آمده اند. منابع مکشوفه در کشورهای مختلف جهان تا سال 1985 بیش از 108 میلیاردتن با  بین 6 تا 25 درصد (جدول 10). از ذخایر فوق 6/36میلیارد تن آپاتیت (سنگ فسفات کنسانتره) باعیار 31 درصد قابل استحصال گزارش شده است. بر اساس مطالعات (IGCP) در دهه اواخر 80 میزان ذخایر انواع فسفات در جهان در حدود 163 میلیارد تن اعلام نموده که از نظر جغرافیائی قاره آفریقا با 41 درصد، آمریکا 21 درصد در رده های اول و دوم جهان قرار گرفته اند.

1-2 ذخایر آپاتیت در جهان

1-2-1 آمریکای شمالی

سنگهای فسفاتی با منشاء رسوبی و آذرین در مناطق وسیعی از آمریکای شمالی دارای رخنمون بوده و ذخایر شناخته شده این سنگها مجموعا حدود 35 میلیارد تن گزارش شده است. حجم عمده این ذخایر در ایاُلئات متحده امریکا قرار دارد و میزان شناخته شده آنها بالغ بر 17 میلیارد تن است که حدود 7 میلیارد آن اقتصادی ارزیابی شده است. بیشترین ذخایر باقیمانده آمریکای شمالی متعلق به سنگهای پالئوژن نئوژن در کالیفرنیا و مکزیک است.
سنگهای فسفاتی با منشاء رسوبی در کشورهای ایاُلئات متحده، کانادا، مکزیک و گروثلند دارای گسترش قابل توجه اند. عظیمترین این منابع در ایاُلئات متحده ومتعلق به رسوبات نئوژن و پرمین و تا حدودی با گسترش کمتر سنگ آهکهای پالئوزوئیک زیرین می باشد. تقریباً کلیه ذخایر اقتصادی و یا نزدیک به اقتصادی در ایالت فلوریدا و تا حدودی کارولینای شمالی و آیداهو قرار گرفته اند. علاوه بر این در حدود 24 میلیارد تن سنگ فسفات با این منشاء در آمریکا وجود دارد که در حال حاضر غیر اقتصادی ارزیابی می گردند.
بیشترین حجم منابع فسفات آذرین آمریکای شمالی در کانادا متمرکز می باشد این ذخائر عموماً متعلق به پروتروزوئیک، کامبرین و با کرتاسه می باشند. کانی سازی قابل توجهی از آپاتیت نیز در ارتفاعات apuskanimg که تا شرق انتاریو کشیده می شود، گزارش شده است.


1-2-2 آفریقا

گسترش سنگ فسفات در این قاره بطور نامتعادل صورت گرفته بطوریکه تمرکز عظیمی از فسفات رسوبی متعلق به برسیری در شمال آفریقا صورت گرفته و مراکش با 65 میلیارد و 500 میلیون تن ذخیره، 85 درصد کل منابع سنگ فسفات این قاره را بخود اختصاص داده است در مقابل آفریقای جنوبی دربرگیرنده کمپلکس کربناتیتی Palabora است که مهمترین منبع سنگ فسفات آذرین این قاره است. گسترش زمانی منابع سنگ فسفات رسوبی آفریقا تاریخی طولانی دارد و پرکامبرین تاپلئیستوسن را در برمی گیرد. با ارزش ترین این منابع در شمال این قاره و در مهمترین ایالت فسفوژنتیک جهان یعنی تیتس که از نظر اقتصادی و وسعت مهمترین منبع فسفات دنیا بشمار می آید، تمرکز دارند.
کشورهای جنوب و شرق قاره آفریقا در برگیرنده کمپلکسهای آلکالن- کربناتیتی و خصوصاً مشتقات هوازده آنها می باشند. این خاکهای هوازده آپاتیت دار همانند خاکهای فسفات دار با منشاء رسوبی فلات Thies در غرب سنگال ناشی از یکدوره لاتریتی شدن هستند که در پلیوس آغاز و تا کواترنری ادامه داشته است. اغلب کمپلکس های یاد شده در اثنای سالهای 1950 تا 1960 کشف و بعنوان منابعی از نیوبیوم و دیگر کانی های اقتصادی مورد شناسائی قرار گرفته اند. مهمترین منابع آپاتیت آذرین در کشورهای آفریقای جنوبی، اوگاندا، زامبیا، زیمبابوه، آنگولا، کنیا، مولداوی، موزامبیک، تانزانیا و زئیر قرار دارند.


دانلود با لینک مستقیم

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.