یارا فایل

مرجع دانلود انواع فایل

یارا فایل

مرجع دانلود انواع فایل

جزوه دست نویس لبنیات دکتر سروشاهی

اختصاصی از یارا فایل جزوه دست نویس لبنیات دکتر سروشاهی دانلود با لینک مستقیم و پرسرعت .

جزوه دست نویس لبنیات دکتر سروشاهی


فهرست مطالب:

تعریف شیر

ساختمان پستان گاو و تشکیل شیر در پستان

شیر دوشی

ترکیبات آغوز

ترکیبات شیر و عوامل موثر بر متغییر بودن تعغیرات

شیمی ترکیبات شیر

فرق انعقاد ماست با پنیر

کربوهیدرات های شیر

ترکیبات فرعی شیر

خصوصیات فیزیکوشیمیایی شیر

بهداشت شیر و فرآورده های لبنی

تهیه و بسته بندی شیر پاتوریزه

انواع تخمیر

مرحله استاندارد کردن چربی شیر

پاستوریزاسیون

روش های پاستوریزاسیون

و موارد دیگر

به صورت دست نویس در 100 صفحه


دانلود با لینک مستقیم

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.