یارا فایل

مرجع دانلود انواع فایل

یارا فایل

مرجع دانلود انواع فایل

پروژه کاربردی مهندسی علوم و صنایع غذایی خط تولید ماکارونی کارخانه آی سودا بندر شرفخانه

اختصاصی از یارا فایل پروژه کاربردی مهندسی علوم و صنایع غذایی خط تولید ماکارونی کارخانه آی سودا بندر شرفخانه دانلود با لینک مستقیم و پرسرعت .

پروژه کاربردی مهندسی علوم و صنایع غذایی خط تولید ماکارونی کارخانه آی سودا بندر شرفخانه


 پروژه کاربردی مهندسی علوم و صنایع غذایی خط تولید ماکارونی کارخانه آی سودا بندر شرفخانه

دانلود پروژه کاربردی مهندسی علوم و صنایع غذایی خط تولید ماکارونی کارخانه آی سودا بندر شرفخانه با فرمت ورد و قابل ویرایش تعداد صفحات 100

دانلود پایان نامه آماده

 

چکیده

این پروژه شامل تحقیقاتی در مورد صنعت ماکارونی می باشد. در مورد ریشه ی نام ماکارونی دو احتمال وجود دارد : 1- از واژه ی یونانی 1 2- واژه ی ایتالیایی 2 که به معنی اسپاگتی له شده است. و اما در مورد تقسیم بندی ماکارونی که آن را به سه دسته توپه ، توخالی ، نواری یا غلتگی طبقه بندی کرده اند. ماکارونی یک ماده ی غذایی با ارزش تغذیه ای مناسب و مفید است. به دلیل ماهیت کربوهیدراتی این غذاست .که شاخص غذاهای بر پایه ی غلات است.

مواد اولیه ایی که درصنعت ماکارونی مورد مصرف قرار می گیرد ، شامل : 1-آب 2-آرد نول 3- نمک و مواد افزودنی بنام بتاکاروتن ، ویتامین c ، پودر اسفناج یا آب اسفناج می باشد.
آرد
نول در داخل انبار آرد و در داخل سیلو ریخته و سپس توسط مارپیچی بنام الواتور بر روی مخزن روی دستگاه ریخته شده و از آن پس ، داخل خمیردان می ریزد وبا آب مخلوط گشته ، خمیر ماکارونی آماده است. سپس این خمیر روی تریلی های حمل و داخل گرمخانه (که هر گرمخانه دارای ورود وخروج لوله های و دو تا رادیاتور ودوتانن چپ گرد وراست گرد و همچنین رطوبت کش می باشد که همه با هم در خشک شدن رشته های خمیر ماکارونی دخیل می باشند.) برده می شود و پس از مرحله خشک شدن و به حد معمول رسیدن رطوبت ماکارونی جهت مصرف گرمخانه را خاموش و جهت برش به سایز بسته ها به سالن فرستاده و بعد از آن در سالن بسته بندی شده و پس از انجام آزمایشات تحویل بازار داده می شود.

 

فهرست مطالب
عنوان     صفحه

فصل اول:
1-1- مقدمه........................................................................................................................................2
2-1-تاریخچه.......................................................................................................................................3
فصل دوم: مروری بر مطالعات پیشین
1-2- گندم و ویژگیهای آرد ماکارونی     5
2-2- انواع ماکارونی     .11
3 -2- ارزش غذایی فرآورده‌های ماکارونی    18
4-2-: مواد اولیه مورد استفاده     20
فصل سوم: مشاهدات از کارخانه
1-3- ساخت ماکارونی    31
2-3- روشهای ساخت انواع ماکارونی     31
1-2-3- روش غیر پیوسته     33
2-2-3- روش پیوسته     34
3-3-‌ انتقال دهنده     35
 1-3-3- انتقال دهنده‌های افقی     35
 2-3-3- انتقال دهنده‌های عمودی     35
 3-3-3- انتقال دهنده‌های بادی     36
4-3- خشک کردن     36
 1-4-3- خشک کردن اولیه     38
 2-4-3- خشک کردن میانی     39
 3-4-3- خشک کردن نهایی     39
5-3- یک دیاگرام خشک کردن موفقیت آمیز     42
6-3- منحنی خشک کردن و نمودار آن     44
7-3- گرمخانه‌های ماکارونی     44
8-3- بسته‌بندی وانواع بسته بندی........................................................................................................48
1-8-3- بسته‌بندی توسط کارگر و بسته‌بندی اتوماتیک     49
2-8-3- ویژگی‌های بسته‌بندی مطابق استاندارد     49
9-3- نگهداری و انبار کردن محصول     50
10-3- بهداشت کارخانه     51
 1-10-3- رعایت بهداشت توسط کارگران خط تولید     51
 2-10-3- رعایت بهداشت توسط کارگران بخش بسته بندی و انبار     52
 3-10-3- نظافت قسمتهای مختلف انبار     53
11-3- آزمایش شیمی     55
 1-11-3- تعیین pH ماکارونی     55
 2-11-3- آزمایش پخت و آزمایش جهت تعیین وزن مواد جامد در آب     56
 3-11-3- آزمایش رطوبت     56
12-3- طرز تهیه محیط‌های کشت     57
13-3- طریقه کشت پلیت کنت آگار     57
1 -13-3- دستور تهیه سوسپانسیون زرده تخم مرغ     58
2-13-3-  تهیه محیط کشت سوبرودکستروز آگار     58
 3-13-3- طریقه کشت و شمارش آزمونهای میکروبی     60
 4-13-3- تهیه محیط کشت باسیلوس سرئوس     61
 5-13-3- طریق کشت کپک    61
14-3 - آزمون کنترل کیفی مواد اولیه     61
15-3- کنترل کیفیت فرآورده‌های نهایی     65
16-3- استاندارد ویژگی‌های ماکارونی     72
فصل چهارم : نتایج بحث و پیشنهادات
-بحث و نتیجه‌گیری     85
-پیشنهادات     86
فصل پنجم: منابع ومآخذ
 منابع     90


دانلود با لینک مستقیم

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.