رهبری تحول آفرین
تعریف رهبری تحول آفرین
برنز[1] رهبری تحول آفرین را به عنوان فرایندی که در آن رهبران و پیروان همدیگر را به سطح بالاتری از اخلاق و انگیزه سوق می دهند، تعریف کرد. این رهبران سعی می کنند خصوصیات اخلاقی و ایده آل های متعالی مانند آزادگی، عدالت، برابری، صلح و انسانیت را پیرامون خود متجلی سازند و نه خصوصیات پستی مانند ترس، حرص، حسادت و تنفر (یوکل، 1382: 496).
باس[2] رهبر تحول آفرین را کسی می داند که به منظور تقویت عملکرد کارکنان و سازمان، رابطه مثبتی با زیردستان برقرار و کارکنان را تشویق می کند که از نیازهای شخصی فراتر بروند و در زمینه تمایلات گروه و سازمان کار کنند. رهبران تحول آفرین زیردستان خود را برمی انگیزانند تا آنچه را در توان دارند، انجام دهند.
تریسی و هینکین[3] (1994) نیز رهبری تحول آفرین را به عنوان فرایند نفوذ و تغییرات اساسی در نگرش ها و مفروضات اعضای سازمان و ایجاد تعهد برای مأموریتهای سازمان و اهداف آن تعریف کرده اند (میرکمالی و همکاران،1392: 23).
پاول هرسی[4] و همکاران رهبری تحولآفرین را چنین تعریف میکنند: «فرایند نفوذ آگاهانه در افراد یا گروه برای ایجاد تغییر و تحول ناپیوسته در موقعیت فعلی (وضع موجود) و کارکردهای سازمان به عنوان یک کل» (زالی،1383: 52).
ادامه مطالب:
سیر تکامل نظریه رهبری تحول آفرین
رفتارهای رهبران تحول آفرین
خصوصیات رهبری تحول آفرین
نظریه رهبری تحول آفرین برنز
نظریه رهبری تحول آفرین باس
نظریه رهبری تحول آفرین بنیس و نانوس
نظریه رهبری تحول آفرین ساشکین
نظریه رهبری تحول آفرین تی چی و دیوانا
این فایل همراه با ارجاع درون متنی (نام خانوادگی نویسنده، سال: صفحه) و فهرست منابع و مآخذ می باشد.
ضمناً فایل دریافتی قابل ویرایش می باشد.
سایت اطمینان متصل به درگاه خرید آنلاین بوده و پرداخت با تمامی کارت های بانکی امکانپذیر است.
سیستم خرید خودکار بوده و بلافاصله پس از پرداخت فایل قابل دریافت است. این سایت دارای نماد اعتماد الکترونیکی می باشد. بنابراین، با اطمینان خاطر خرید کنید.
در صورت بروز هرگونه مشکل در دریافت فایل، تیم تحقیقاتی اطمینان آماده پاسخگویی به شما عزیزان می باشد. در صورت ارسال ایمیل از جانب شما، در زمان کوتاهی به درخواست شما پاسخ داده و مشکل شما را در این رابطه برطرف می نماییم.
آدرس ایمیل: hassanloo1981@gmail.com