یارا فایل

مرجع دانلود انواع فایل

یارا فایل

مرجع دانلود انواع فایل

دانلود کمک پایان نامه ارشد تاثیر سطوح مختلف نیتروژن بر گیاه دارویی مرزه

اختصاصی از یارا فایل دانلود کمک پایان نامه ارشد تاثیر سطوح مختلف نیتروژن بر گیاه دارویی مرزه دانلود با لینک مستقیم و پرسرعت .

دانلود کمک پایان نامه ارشد تاثیر سطوح مختلف نیتروژن بر گیاه دارویی مرزه


دانلود کمک پایان نامه ارشد تاثیر سطوح مختلف نیتروژن بر گیاه دارویی مرزه

 

دانلود کمک پایان نامه 71 صفحه ای با موضوع تاثیر سطوح مختلف نیتروژن بر عملکرد، ترکیبات تشکیل دهنده اسانس، ترکیبات فنولی و خاصیت آنتی اکسیدانی گیاه دارویی مرزه

در سال 1388 ،آزمایشی به منظور بررسی تاثیر سطوح مختلف منبع نیتروژن بر میزان عملکرد، ترکیبات تشکیل دهنده اسانس و متابولیت های ثانویه گیاه دارویی مرزه (Satureja hortensis L ) به مورد اجرا گذاشته شده از کود اوره به عنوان منبع نیتروژن استفاده شد. سطوح مختلف کودی عبارت از 0-50-100و150 کیلوگرم در هکتاربودند. آزمایش در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی در 3 تکرار به مورد اجرا گذاشته شد. نتایج نشان داد که استفاده از کود باعث افزایش وزن تر و خشک در گیاه دارویی مرزه گردید. بالاترین وزن تر و خشک (93/163 و 31/33 گرم) در تیمار 150 کیلوگرم کود ازت در هکتار مشاهده شد. همچنین بالاترین درصد و بازده اسانس نیز در تیمار 150 کیلوگرم در هکتار کود نیتروژن و کمترین میزان آن در تیمار شاهد مشاهده شد. شناسایی ترکیبات و مقادیر عناصر تشکیل دهنده اسانس توسط دستگاه کروماتوگرافی گازی  (GC) و کروماتوگرافی گازی متصل به دستگاه جرم سنجی GC/MS) ) انجام شد. بیست ترکیب در اسانس گیاه دارویی مرزه در تیمارهای مختلف کودی شناسایی شد که عمده ترکیبات عبارتند ...............

 

فهرست عناوین :

  • مقدمه 

فصل اول – کلیات

  • 1-1-بخش اول- اهداف پژوهش 
  • 1-2- بخش دوم- اختصاصات گیاهی 
  • 1-2-1- جنس مرزه 
  • 1-2-2- ویژگی های مرزه باغی 
  • 1-2-3- نیازهای محیطی گیاه مرزه باغی 
  • 1-2-4- خواص دارویی اسانس و متابولیت های ثانویه گیاه مرزه باغی 
  • 1-3- بخش سوم- ترکیبات شیمیایی و اهمیت آنها 
  • 1-3-1- ماهیت اسانس ها و متابولیت های ثانویه 
  • 1-3-1-1- متابولیسم اسانس در بدن 
  • 1-3-1-2- محل تولید و ترشح اسانس های گیاهی 
  • 1-3-1-3- بیوسنتز اسانس ها 
  • 1-3-2- روشهای مختلف اسانس گیری 
  • 1-3-2-1- تقطیر با آب 
  • 1-3-2-2- تقطیر با آب و بخار 
  • 1-3-2-3- تقطیر با بخار مستقیم 
  • 1-3-2-4- روش آنزیمی 
  • 1-3-2-5- روش فشردن در حرارت معمولی 
  • 1-3-2-6- استخراج به کمک حلال 
  • 1-3-2-7- استخراج به کمک گازها 
  • 1-3-2-8- تقطیر تجزیه ای 
  • 1-3-3- روش GC-MS 
  • 1-3-3-1- روش گاز کروماتوگرافی (GC) 
  • 1-3-3-2- طیف سنج جرمی 
  • 1-3-4- مروری بر تحقیقات انجام شده بر روی شناسایی ترکیبات اسانس سایر گونه های مرزه 
  • 1-4- بخش چهارم: تعیین ترکیبات فنلی در گونه های مختلف مرزه 
  • 1-4-1- اهمیت ترکیبات فنلی و رابطه آن با خاصیت آنتی اکسیدانی 

فصل دوم- موادو روشها

  • 2-1- مراحل انجام آزمایش 
  • 2-1-1- مواد آزمایشگاهی 
  • 2-2- روش اسانس گیری 
  • 2-3- جداسازی و شناسایی محتویات ترکیبات اسانس 
  • 2-3-1- مشخصات دستگاه گاز کروماتوگرافی GC جهت تعیین مقدار ترکیبات تشکیل دهنده اسانس 
  • 2-3-2- مشخصات دستگاه طیف سنج جرمی جهت شناسایی ترکیبات تشکیل دهنده اسانس 
  • 2-4- تعیین ترکیبات فنلی 
  • 2-5- تعیین خاصیت آنتی اکسیدانی 

فصل سوم- نتایج

  • 3-1- وزن تر و خشک شاخساره گیاه دارویی مرزه 
  • 3-2- درصد و بازده اسانس گیاه دارویی مرزه 
  • 3-3- تجزیه کمی و کیفی اسانس 
  • تعیین ترکیبات فنلی در تیمارهای مختلف گیاه دارویی مرزه 
  • تعیین خاصیت آنتی اکسیدانی در تیمارهای مختلف گیاه دارویی مرزه 

فصل چهارم- بحث و بررسی

  • 4-1- وزن تر و خشک شاخساره گیاه دارویی مرزه 
  • 4-2- درصد و بازده اسانس گیاه دارویی مرزه 
  • 4-3- تجزیه کمی و کیفی گیاه دارویی مرزه 
  • 4-4- ترکیبات فنلی گیاه دارویی مرزه 
  • 4-5- خاصیت آنتی اکسیدانی گیاه دارویی مرزه 

فصل پنجم- نتیجه گیری و پیشنهادات

  • نتیجه گیری 
  • پیشنهادات 
  • منابع و مآخذ 
  • چکیده انگلیسی 

دانلود با لینک مستقیم

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.