یارا فایل

مرجع دانلود انواع فایل

یارا فایل

مرجع دانلود انواع فایل

پروژه تجزیه وتحلیل وپیاده سازی سیستم مکانیزه کتابخانه

اختصاصی از یارا فایل پروژه تجزیه وتحلیل وپیاده سازی سیستم مکانیزه کتابخانه دانلود با لینک مستقیم و پرسرعت .

پروژه تجزیه وتحلیل وپیاده سازی سیستم مکانیزه کتابخانه


پروژه تجزیه وتحلیل وپیاده سازی سیستم مکانیزه کتابخانه

 

 

 

 

 

 

 



فرمت فایل : WORD (قابل ویرایش)

تعداد صفحات:93

فهرست مطالب:
چکیده :    1
مقدمه :    2
فصل اول    6
طراحی و تحلیل    6
موجودیت امانت گیرنده    9
موجودیت امانت امانت گیرنده    10
غرض دادن کتاب    19
رزو کردن    21
Add A Book    25
فصل چهارم    70
طراحی بانک اطلاعاتی    70
ایجاد یک پایگاه داده    71
نمودار 3-3Relationship    74
راهنمای کاربری سیستم    80
فرم ورود    80
نتیجه گیری :    88
منابع

 

 

 

چکیده :

این پایان نامه شامل یک سیستم مکانیزه شده کتابخانه می باشد که درمحیط c# درست شده است
این سیستم قادرمی باشد کلیه اطلاعات ثبت شد ه درسیستم را درهرزمانی نمایش دهد واگر اطلاعات موجود نیازبه ویرایش و اصلاح داشته باشد  کابران به راحتی قادربه انجام آن خو اهند بود.
ازویژگی های دیگر این سیستم این است که تمام اطلاعات راروی کلیدها وفرم ها به فارسی نوشته شده واستفاده ازسیستم کارچندان مشکلی نیست .
این سیستم دارای امکانات زیراست :
امانت کتاب – ثبت کتاب – ثبت عضو جدید – تمدید کتاب – جستجو ( مو ضوعی – نویسند ه – عنو ان ) و راهنما برای کاربران می باشد.


 
مقدمه :
کتابخانه ها درطول تاریخ به عنوان یک سازمان پویا نقش اطلاع رسانی خود را بااستفاده از ابزارها  وتکنولوژی های موجود در هر زمانی ارایه کرده و خواهند کرد .
در کتابخانه ((آشور بانیپال )) چون که تمدن بین النهرین ازلوح های گلی برای کتابت استفاده می کردندکتابخانه ها حاوی لوح های گلین ودر کتابخانه ((اسکندریه )) به علت شیوع پاپیروس کتابخانه ها حاوی طومار پاپیروس بودند و این هماهنگی کتابخانه ها با محیط  و تکنولوژی رایج میا ن جوامع مختلف تا به امروز ادامه دارد .
اصولا کتابخانه به محلی گفته می شود که درآن مجموعه کتابها و دیگر موارد مشآبه اعم از چاپی,دیواری ,شنیداری , برای مطالعه و تحقیق و مراجعه به گونه ای گرد آوری شده باشد.
تاچیزی مکتوب نباشد امکان نگهداری آن ممکن نیست ودر طول تاریخ از آن کاسته یا برآن افزوده می شود. پس می توان اولین انقلاب فرهنگی بشررا اختراع خط دانست که با توجه به نیاز مردم آن اعصار  بوجود آمد ودر طول زمان تکامل یا فت که این روند تکامل تا به امروزادامه دارد.

اولین مصنوعی که بطوردقیق می توان آن را به عنوان خط  به حساب آورد حدود 5500 سال پیش در ناحیه بین النهرین یافت شد .
با بررسی خطوط اولیه می توان به نقش محیط و پیرامون در نوع ماده برای ضبط و نگهداری نوشته ها پی برد .
مثلا برای قدیمی ترین خط سوری که نوعی خط اولیه ازنوع تصویر نگاری است به علت فراوان بودن گل رس در آن منطقه به عنوان ماده اصلی کتابت در آن خطو به کار رفته است .و به نام لوح شناخته می شود.
چون  جسم به کار رفته یرا ی ایجاد نماها ی خطی کوتاه شکل کوه مانند است یعنی یک طرف آن نیز تراز طرف دیگر به همین دلیل به آن خط ((میخی )) می گویند.
درمصر با توجه به محیط مجزا ومتفاوت از بین النهرین خط دیگری به نام (( هیروگلیف )) عمومیت داشته است که برروی سنگ نوشته می شد و برای موارد خاص روی  چوب و پاپیروس هم نوشته می شد که البته بعدها تا سالیان مدیدی منحصر به پاپیروس شد و بدین ترتیب ابزار نوشتاری هم به قلم تبدیل شد .

پس ازبوجود آمدن خط و تکامل نسبی آن بشر به فکر ثبت مکتوبات خود افتاد که در بررسی سیر تحول تاریخی از سنگ سخت به کاغذ می رسیم .
مزیت بزرگ سنگ نوشته مقاومت آن دربرابر عوامل طبیعی و غیر طبیعی بود. اما این رسانه فیزیکی بسیا رسنگین و حمل ونقل آن گاه غیر ممکن و کنده کاری روی آن بسیارسخت بود ولی
به دلیل فراوانی و دردسترس بودن  ومقاومت ودوام بی نظیرش بشرازآن برای ضبط دانش خود استفاده کرد.
به تدریج لوح  های فلزی ( مسی , مفرغی , نقره ای , طلائی ) جایگزین سنگ نوشته شدند .
طومار پاپیروس برای ثبت اطلاعات دوران باستان استفاده می شد که اوایل در مصر به کار برده می شدوبعدها عمومیت یافت .
طومار  چرمین ازدیگر محمل های انتقال اطلاعات بود : استفاده از پوست حیوانات بویژه حیوانات اهلی مثل بز و گوسفند و گاو برای ضبط ونوشتن از قرن دوم قبل ازمیلاد شروع شد .
بعدها طومار پوستین ازحالت طوماری به حالت قطعه قطعه تبدیل شد وبه شکل کاغذ عرضه گشت .
چنین بود که شیوه کتابهای گفته شده جایگزین شیوه طوماری شد که البته بعدها کتابهای پوستی هم به کتابهای کاغذی تبدیل شد.
اختراع کاغذ را جامعه جهانی مرهون  چینی ها است این فن را ازچینی ها به تمدن اسلامی (سمرقند ) وبعدها ازطریق ایران به اروپا منتقل شد.
اختراع کاغذ مقدمه ای برای انقلاب فرهنگی بشریعنی اختراع چاپ بود . این اختراع توسط ( گوتبرگ ) صورت گرفت و ازحروف متحرک فلزی برای تکثیر و چاپ اطلاعات استفاده

کرد و با این کار توانست زنجیر کتابهای کم تعداد قرون وسطایی را بدرد و بتواند کتاب ها را به نحو را حت تر وارزان تر در دسترس خوانند گان قراردهد.
درسده 18 وارائه عصر انقلا ب صنعتی همزمان با پیشرفت سایر تکنولوژی هایی  چون صنعت نساجی , ماشین های بخار و شیمی  چاپ نیزبه رشد تدریجی خود ادامه داد.
در آغاز سده 19 تحولات چاپ همزمان با تکنولوژی جدید راه آهن و مهندسی و مکانیک سرعت گرفت و ازماشین بخار ونیروی آن برای چاپ استفاده شد که به سرعت تولید کتاب افزود.
دراواخر قرن 19 تحولات عکاسی با عث تغییرات ودگرگونی های عظیمی در فن  چاپ شد.
در قرن 20 با ظهور و گسترش تکنولوژی نوینی چون الکترونیک , میکرو الکترونیک و گسترش آنها و به تدریج در دهه های 1980 و 1990 با ظهور انواع ر ایانه ها وبه کارگیری این وسیله جدید و ترکیب آن در فرایند چاپ تحولات شگرفی درنشر کتاب بوجود آمد . این وجه نشررومیزی در نشر بدون کاغذ یا نشر اینترنتی بیشتر خود را می نماید به طوری که هر شخصی می تواند ناشرآثار خود باشد.
مواد اطلاعاتی کتابخانه به توجه به واقعیت ها ونیازهای جامعه خود را مطابقت کرده است وازهر چیزی که درهرزمانی مناسب برای انتقال اطلاعات بوده است استفاده شده است.
امروزه استفاده ازرایانه ها ازیک پایانه ذخیره اطلاعات تبدیل به دروازه ای برای ورود به جامعه شبکه ای شده است .
امروزه بیشترین کاربرد رایانه بعد ازفهرست و نظام و نرم افزار کتابخانه ای برای کتابخانه ها استفاده ازآن برا ی اتصال به اینترنت و ایجاد کتابهای الکترونیکی شده است.
کامپیوتر خود می تواند به عنوان پایگاه داده محل عمل کرده و بااستفاده از نرم افزارهای خاصی چون (( مایکروسافت اکسس)) این کار را به خوبی انجام دهد.
زمانی در مصر استفاده از پاپیروس نوعی ابتکار در ضبط وکتابت اطلاعات بود و امروزه استفاده از تکنولوژی اطلاعاتی و ارتباطی روشی مناسب برای ذخیره و بازیابی اطلاعات می باشد.

اگر دیروز هدف کتابخانه ها در مراکز اطلاعاتی بشرگرد آوری و سازماندهی منابع اطلاعاتی بود امروزه هدف آن به علت حجم انبوه اطلاعات پراکنده اشاعه اطلاعات می باشد.
درجهان امروز درحالی که وب جهان گستر جهان را تحت تسلط خود در آورده هیچ کدام ازبخش ها وخدمات کتابخانه اعم از تهیه و سفارش , سازماندهی وحتی اشاعه  خارج از دایره اینترنتی نمی تواند کارایی داشته باشد.

 

 

 


دانلود با لینک مستقیم

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.