یارا فایل

مرجع دانلود انواع فایل

یارا فایل

مرجع دانلود انواع فایل

پایان نامه استخراج ابعاد و شاخصهای سنجش پذیر سرمایه اجتماعی و بررسی رابطه ابعاد سرمایه اجتماعی با اثربخشی سازمانی

اختصاصی از یارا فایل پایان نامه استخراج ابعاد و شاخصهای سنجش پذیر سرمایه اجتماعی و بررسی رابطه ابعاد سرمایه اجتماعی با اثربخشی سازمانی دانلود با لینک مستقیم و پرسرعت .

پایان نامه استخراج ابعاد و شاخصهای سنجش پذیر سرمایه اجتماعی و بررسی رابطه ابعاد سرمایه اجتماعی با اثربخشی سازمانی


پایان نامه استخراج ابعاد و شاخصهای سنجش پذیر سرمایه اجتماعی و بررسی رابطه ابعاد سرمایه اجتماعی با اثربخشی  سازمانی

 

 

 

 

 



فرمت فایل : WORD (قابل ویرایش)

تعداد صفحات:50

فهرست مطالب:

فصل اول  (کلیات پژوهش )

مقدمه     5
بیان مسئله    5
اهداف تحقیق    6
قلمرو تحقیق    6
فرضیات تحقیق    7
تعاریف نظری و عملیاتی    7

فصل دوم ( مبانی نظری پژوهش )

مقدمه    10
سرمایه در مفهوم کلاسیک وجدید    11
تاریخچه مفهوم سرمایه اجتماعی وتعریف آن    14
سرمایه اجتماعی چیست 14
مبانی نظری وفکری     16
مقایسه رویکردهای نظری سرمایه اجتماعی    20
سرمایه اجتماعی سازمانی     24
سرمایه انسانی وسرمایه اجتماعی    27
سرمایه انسانی،سرمایه اجتماعی ویادگیری سازمانی    28
تئوری های سرمایه اجتماعی    29
ابعاد سرمایه اجتماعی     31
سرمایه اجتماعی :خاستگاه ها وکاربردهای آن    31
سرمایه اجتماعی چگونه بدست می آید    33
ابعاد مختلف در مطالعه سرمایه اجتماعی    35
ذخیره سرمایه اجتماعی    37
ارائه شاخص های سرمایه اجتماعی    39
سرمایه اجتماعی وجنسیت در محل کار     42
علت توجه سازمان ها به سرمایه اجتماعی    44
مزایای سرمایه اجتماعی     47
خطرات ناشی از بکارگیری سرمایه اجتماعی 49
منابع و مأخذ : 50

 

 

 

مقدمه

امروزه اجماع دانشمندان علوم اجتماعی در خصوص اهمیت روابط اجتماعی در توسعه ، حاکی از پیدایی پارادایم نوینی در توسعه می باشد . در هنگام مرور ادبیات مربوط به سرمایه اجتماعی و توسعه ، پیام مکرری که دریافت می کنیم این است که روابط اجتماعی فرصتهایی هستند برای بسیج منابعی که مشوق رشد شده اند ، و دیگر اینکه ماهیت و گستره بین اجتماعات و نهادها کلید فهم چشم انداز های توسعه در جامعه است . اندیشه اصلی سرمایه اجتماعی این است که شبکه های اجتماعی مردم را به همکاری و اعتماد پذیری بیشتری در برخوردهایشان تشویق کند و از شرایط اتمیزه و انفرادی شان بیرون آورد . پژوهش درباره سرمایه اجتماعی از بسیاری جهات هنوز مراحل آغازین خود را می گذراند ولی دست اندرکاران و سیاست گذاران نمی توانند منتظر بمانند که پژوهشگران قبلاً از همه چیزهایی که باید در این عرصه دانست سر درآورند و بعد از آن دست به عمل بزنند . بر عکس ، همه کسانی که دستی در این کار دارند باید تواماً بیاموزند و عمل کنند.

 

بیان مسئله :

در این پژوهش به سرمایه اجتماعی در سطح سازمان تامین اجتماعی زنجان پرداخته و سرمایه اجتماعی به عنوان سرمایه با ارزش در کنار سرمایه انسانی و مالی در سازمان مورد بررسی قرار میگیرد . پژوهش های سرمایه اجتماعی را می توان در دو سطح خرد وکلان دسته بندی نمود در پاسخ به این سوال که سرمایه اجتماعی چیست ؟ تعاریف مختلفی ارائه شده است .مهمترین این تعاریف سرمایه اجتماعی را اعتماد و هنجارها و شبکه های تسهیل کننده همکاری اعضا برای رسیدن به منافع مشترک می دانند بعبارتی اعتماد اعضا نسبت به هم و وجود هنجارهای مشترک می تواند با ایجاد فضا و بستر مناسب مزایای زیادی از جمله تسهیل فرایند ارتباطات و گسترش دانش و پویایی گروهی و . . . داشته باشد با توجه به اینکه سرمایه اجتماعی اول بار در رشته های علوم اجتماعی و اقتصاد ظاهر شد اکثر تحقیقات معطوف به سطح کلان می باشد ، پژوهش های سطح خرد سرمایه اجتماعی به نهاد خانواده و شبکه های سازمانی و گروهی محدود بوده است . سرمایه اجتماعی سازمانی که موضوع پژوهش حاضر است در سطح خرد سرمایه اجتماعی قرار دارد . و در این پژوهش سعی شده به بررسی رابطه ابعاد سرمایه اجتماعی با عملکرد سازمانی در سازمان تامین اجتماعی زنجان پرداخته شود .

یکی از عوامل تعیین کننده در سنجش توسعه یافتگی کشورها میزان انباشت سرمایه اجتماعی در هر کشور می‌باشد که این شکل‌گیری رابطه مستقیم با کمیت و کیفیت خدمات اجتماعی در هر کشور را دارد. تامین اجتماعی یکی از برجسته‌ترین و عمده‌ترین سهم در افزایش و انباشت سرمایه اجتماعی جامعه دارد.

بیمه شدگان و مستمری بگیران و کارفرمایان شرکای اجتماعی سازمان تامین اجتماعی بوده و با اشاره به اصل 29 قانون اساسی بر اساس این اصل برخورداری از تامین اجتماعی از نظر بازنشستگی، پیری، از کار افتادگی بی سرپرستی و نیازخدمات بهداشتی و درمانی حقی همگانی خوانده شده و دولت مکلف است طبق قوانین از محل درآمدهای عمومی و درآمدهای حاصل از مشارکت مردم این حمایت‌های مالی را برای یکایک مردم کشور تامین کند
قانونمند کردن و ضابطه‌مند نمودن امور بیمه، ارتقاء کیفیت و رضایت مندی، شفاف سازی محاسبات ، وصول به هنگام مطالبات ، ساماندهی کامل سوابق بیمه ای ، بسط نظام مکانیزه پیکربندی کل سیستم ها و گسترش ارتیاطات با سایر شرکای اجتماعی از راهبردهای امور بیمة‌ای سازمان تامین اجتماعی
بوده که اعتماد و همکاری گروهی را موجب می شود.

مدل مفهومی پژوهش حاضر با توجه به مطالعات انجام شده به این صورت میباشد که :سرمایه اجتماعی از دو بعد ساختاری وشناختی تشکیل شده که در بعد ساختاری قوانین انعطاف پذیر وشبکه و در بعد شناختی اعتماد و همیاری و همدلی که اثر آنها را بر عملکرد مورد بررسی قرار خواهد گرفت

اهداف تحقیق :

هدف پژوهش حاضر استخراج ابعاد و شاخصهای سنجش پذیر سرمایه اجتماعی و بررسی رابطه ابعاد سرمایه اجتماعی با اثربخشی سازمانی درتامین اجتماعی زنجان می باشد که برخی اهداف فرعی نیز در راستای هدف اصلی تحقیق دنبال می شود و سرمایه اجتماعی به عنوان نوعی سرمایه با ارزش در کنار سرمایه انسانی ومالی درسازمان مورد بررسی قرار می گیرد .

 

قلمرو تحقیق

 

     قلمرو موضوعی :

         آنچه در این تحقیق به عنوان محور اصلی مطرح است ، بررسی ارتباط سرمایه اجتماعی با عملکرد سازمانی در تامین اجتماعی زنجان می باشد .

 

قلمرو مکانی : قلمرو مکانی تحقیق ، تامین اجتماعی زنجان می باشد .

 

فرضیات تحقیق

فرضیه اهم : سرمایه اجتماعی با عملکرد سازمانی در سازمان تامین اجتماعی زنجان ارتباط دارد .

 

فرضیه اخص1 : ابعاد ساختاری سرمایه اجتماعی با عملکرد سازمانی در سازمان تامین اجتماعی زنجان ارتباط دارد.

  • قوانین انعطاف پذیر با عملکرد سازمانی ارتباط دارد
  • شبکه های ارتباطی با عملکرد سازمانی ارتباط دارد .

فرضیه اخص2: ابعاد شناختی سرمایه اجتماعی با عملکرد سازمانی در سازمان تامین اجتماعی زنجان ارتباط دارد.

                     1-2- اعتماد با عملکرد سازمانی ارتباط دارد

                     3-2- همیاری و همکاری گروهی با عملکرد سازمانی ارتباط دارد

تعاریف نظری و عملیاتی

 

سرمایه اجتماعی :  

سرمایه اجتماعی به منابعی اشاره دارد که در شبکه های کسب وکار موجود است و از طریق آن ها در دسترس قرار می گیرد .این منابع شامل اطلاعات ،اندیشه ها،راهنمایی ها،فرصت های کسب وکار،سرمایه مالی ،قدرت ونفوذ،حمایت عاطفی ،حتی حسن نیت ،اعتمادوهمکاری است.(فقیهی ،فیضی ،1383)

 

 

سرمایه اجتماعی سازمانی :

اعمال کارکنان به شدت برسطح سرمایه اجتماعی سازمانی در یک شرکت تاثیر می گذارد وشیوه هایی را که روابط،هنجارها و نقش ها بر سرمایه اجتماعی سازمانی تاثیر می گذارد تشریح می کنند،و منافع و هزینه های بالقوه سرمایه اجتماعی سازمانی را توضیح می دهند.

 

اعتماد:

منظور از اعتماد حسن ظن و نگاه مثبت داشتن به گروههای دوستانه ، خویشاوندی ، همسایگی است .اعتماد نوعی انتظار مثبت است که یک طرف می تواند بر مبنای اقدام مورد انتظار طرف دیگر در یک تعامل که مشخصه اصلی آن عدم اطمینان است در یافت نماید .(الوانی ودانایی فرد،1380: 27-5)

 

 


دانلود با لینک مستقیم

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.